Şimdi Ara

Raymond Saat alacağım yardım!!! Orjinal mi değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bir sitede Raymond marka saat gördüm. güvenilir mi? ama raymond weil değil ama ucuz ve dandik görünmüyo. Acil bakarmısınız orjinal mi değil mi??? Bir de link vereyim bakarmısınız
    http://www.markafoni.com/product/1918193/



  • Arkadaşlar eğer o siteye üye değilseniz saati göremezsiniz. ben birde resmini koyayım. Alacağım Saat bu değil ancak markası ve logosu aynı

     Raymond Saat alacağım yardım!!! Orjinal mi değil mi?
  • Hocam raymond fiyatları zaten ucuz oluyor. pahalı olan raymond weil. markafoni de sahte saat satilmasi mumkun degil. hele ki raymond markasının sahtesi piyasada yoktur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolfire

    Hocam raymond fiyatları zaten ucuz oluyor. pahalı olan raymond weil. markafoni de sahte saat satilmasi mumkun degil. hele ki raymond markasının sahtesi piyasada yoktur diye düşünüyorum.

    Teşekkürler arkadaşım. Peki markafoni de bentini diye bir saat var dandik saat sadece baktım. Ama fonksiyonlar görsel içindir diyo. yani süs için fonksiyon yapmışlar ama çalılşmıyor. buda öyle çıkmaz değil mi???
  • Bilemiyorum ama o kadar da düşük değil galiba bunların kalitesi. Yine de önermem açıkçası. Sadece görüntüye bakarak saat alınmaz.
  • Merhabalar,

    Ben de markafoni'den Raymond modellerinden birini beğendim, bu markanın kalitesi hakkında bi bilginiz var mı?, pili ne kadar dayanır? crono lu makine yazıyor crononun çalışmasında problem çıkar mı?
  • markafonide orjinal ürünler satılıyor hep. sizin begendiginiz saatte orjinal. gönül rahatlıgı ile alışveriş yapabilirsiniz o sitede.
  • Daha önce de saataldım markafoniden,orjinal kutusunda pırıl pırıl ve tüm fonksiyonları çalışır durumdaydı,hatta 525tl fiyatı vardı 89 tl ye düşmüştü.şimdiki raymond markadan da 2 adet aldım.ucuz olanlarda var tabiiki bentini felan ama 459tl lik saat 59tl ye almak daha mantıklı bence onun gibiler 119 tl den 49 a felan düşüyo ki bi anlamıda yok bana göre.gönül rahatlığıyla raymond alınır arkadaşlar.Helede bu tür siteler sağlamdır.
  • 525 TL'lik saatin fiyatı asla 89 TL'ye düşmez.

    O saatin ederi zaten en fazla 89 TL'dir, bu tarz büyük indirim aldatmacaları ile müşterileri kandırıyorlar.

    Bu arada, adı geçen saatlere bu paraları vereceğime en basit bir Casio'yu alır ve uzun süre keyifle kullanırdım ben olsam.
  • Tahtakale esnafı'nın yaratıcılığı ile ortaya çıkmış,üst düzey saat markası çağrıştırması adına marka olarak Raymond'u seçmiş,çin yapımı almanızı tavsiye edemeyeceğim bir saat.

    Bu fiyat aralığın da Casio'nun MTP-13XXL serisine bakmanız da fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik

    525 TL'lik saatin fiyatı asla 89 TL'ye düşmez.

    O saatin ederi zaten en fazla 89 TL'dir, bu tarz büyük indirim aldatmacaları ile müşterileri kandırıyorlar.

    Bu arada, adı geçen saatlere bu paraları vereceğime en basit bir Casio'yu alır ve uzun süre keyifle kullanırdım ben olsam.

    Bende öyle yaptım. Raymond lar zaten ucuz oluyomuş. Ben baktım 450-500 TL lik saat diyolar 200 e indirmişler. Sonra bir casio bayisinden saat aldım. Ben 280 den 200 e indirdim.

    Sonra markafonide casio kampanyası oldugunda baktım ve benim aldıgım saat 410 TL den 315 e felan düşmüş. Piyasa fiyatı diye verdiği fiyat gerçek piyasa fiyatının neredeyse 2 katı. Sonrada %40 gibi indirimler yapıyorlar ama buna rağmen fiyatı piyasa fiyatına bile düşemiyor. Yani bayiden casio almak - elimdeki bütceyle yoksa orient ve seiko ya bakardım.- daha mantıklı




  • Bu zamana kadar saatlerimi Raymond'dan alıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Sizlere de tavsiye ederim. Hem uygun fiyat, hem kalite hem de müşteri memnuniyeti vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.