Şimdi Ara

Raw olan harici harddiskten veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    1,5 TB'lik harici hardisk'i kasaya bağladım. Bilgisayarım açıldı hardiski görüyor ama biçimlendir diyor. Yönet başlığı altından disk yönetiminde RAW olarak gözüküyor. Hardiskimin içindeki verileri nasıl kurtarabilirim. Hardiskin FAT mi NTFS mi olduğunu bilmiyorum.

    - chkdsk yaptım. " the type of the file system is RAW
    chkdsk is not available for RAW drives." diye bir cevap veriyor.

    - getdataback ntfs ve getdataback fat yazılımlarını denedim. Günler süren taramalar sırasında birçok dosya bulundu diyor ancak işlem sonunda " sistem dosya bulamadı" diye hata veriyor.

    -diskinternals partition recovery diye bir uygulama denedim. herkesin kurtardığı dosyaları bir ben kurtaramadım. Bu uygulamada taramalar yapıyor ancak sonuç yine aynı.

    - diski biçimlendirmedim format atmadım hiçbirşey yapmadım.

    abiler ablalar kim biliyorsa yardımcı olun. fotoğraflarımı alsam yeterli. :(







  • Card recovery programı var, o silinmiş resim video ve sesleri bulup çıkartıyor. Olumlu bir sürü yorum gördüm. Geçen bende kullandım, silinen resim video falan geldi. Ama normal dosyaları bulabilecek bir program bilmiyorum. Zaten sen resimleri istiyorsun, card recovery yeter sana. Bulamazsan programı pm at, pcye geçtiğimde hallederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorununuz çözüldü mü bilmiyorum / şuan aynı sorun bende de var tek farkla ben biçimlendirdim :D ve chkdskle bir kaç dosyam nasıl olduysa geri geldi harddiske / ama telaşa gerek yok çünkü verileriniz hala harddiskte :) 3 kez başıma geldi oradan biliyorum sadece harddiskiniz RAW formatına dönüşmüş R-studio tarzı bir sürü program ile tarama dahi yapmadan ( bir kaç kez gerek kalmamıştı bende ) direk harddiskinize girip dosyalarınızı alabilirsiniz eğer sorun çözülmezse buradan yazın beraber devam ederiz çözüm aramaya / inşallah benim harddisk düzelir ya :D
  • Merak etmeyin verilerinizi kurtarırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.