Şimdi Ara

Raporlama Hakkında Merak Ettiklerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Dostlar. Oyunu Yaklaşık 1 Yıldır Oynuyorum Swain Mainim. Yine Her Zamanki Gibi Bir Maçta İken Yasuo Banladığım için Swain Banladılar. Sonrasında Yasuo Alacak Arkadaş Banladığım İçin Feedleyeceğim Diyip Toxic'lik Yaptı Bende Yiyorsa Feedle Reportlamayan Namerttir Felan Dedim. Sonrasına Başka Bir Hero Aldım. Maç Esnasında Sürekli Toxiclik Yapıp Moralimi Düşürdü Fakat Ben Sakin Kalıp Birşey Demedim. El Sonunda Onu Reportladım. Bir de ne Göreyim? 1 Arkadaşlık İsteği... Ben Onu Ekledikten Sonra Özel Sohbetten Demediğini Bırakmadı Ailevi Değerlerime Felan. Bende Onu Tehdit Edip, Riot Desteğe de Atacağım Raporumu Dedim.Ben Onun Özelden Yazdığı Küfürleri Ekran Görüntüsü Alamadan Sanırım Korkudan Arkadaşlıktan Çıkardı Ve Öylece Gitti. Hem Oyundan Hem Destekden Reportladım. Sizce Riot Destek Ekibi Özelden Yazılan Şeyleri Görebiliyormu? Ve Bu Şahıs Ban Yermi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wienxi -- 31 Temmuz 2020; 22:45:52 >



  • Riot Forumunda Yaptığım Rapot Sonucunda Şu Resmi Edindim Bu Tam Olarak Ne Anlama Geliyor?

    Raporlama Hakkında Merak Ettiklerim.
  • Daha 100 kere falan böyle yaparsa ban atabiliriz de atmayabiliriz de seni ilgilendirmez sen oyununa bak demek oluyor. Trde rapor sisteminin çalışmadığını iddia edemem fakat düzgün ve düzenli çalışmadığı kesin.
    Kaç oyun başında daha ana bacı giren adamı raporladım ve 15-20 gün takip ettim ban yiyene rastlamadım. 15-20 günden sonra da zaten salıyorum. Bir kaç kez geri dönüş aldım o kadar. Kısaca sövmesen bir türlü sövsen bir türlü. Bazen de diyorum sabaha kadar sövsem ne değişecek daha çok tilt olcan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş eklediğin birini asla raporlayamazsın. Saçma çünkü. Siliyorsun bitiyor. En basitinden sinirini bozan birini arkadaş eklemezsin.

    Haricinde, oyun içi yaptığı aykırı davranışlar, başka oyuncular tarafından da doğru bir şekilde raporlanmışsa (ki bunun olasılığı epey düşük ) ve bunu sürekli yapıyorsa ceza alması muhtemel.
  • O kişi benim oyunuma da geldi hakaret falan etti o kadar ama raporlamama rağmen bir şey olmadı gene teemo almişti ben ise shacoydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler Tr deki raporlama sistemi bozuk ve yetkililerde düzgün çalışmıyorlar zaten gidin youtube/dora ya yorumlara rapor sistemi hakkında 2. bir video çekmesini söleyin işe yarar bence
  • Yazılım işlerine bulasan arkadaş yine dönmüş buraya zor gelince

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.