Şimdi Ara

Randevu Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorun şu : Randevu aldıgımda Tarih gün felan hepsi gözüktü fakat Siteden cıktıgımda tekrar girdiğimde sanki hiç randevu almamışım gibi rezervasyon sayfasına gönderiyor aldığım randevuyu nerden görebilirim acaba ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: 123cagri123

    Sorun şu : Randevu aldıgımda Tarih gün felan hepsi gözüktü fakat Siteden cıktıgımda tekrar girdiğimde sanki hiç randevu almamışım gibi rezervasyon sayfasına gönderiyor aldığım randevuyu nerden görebilirim acaba ?

    Mailine bak 10dk içinde mail gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler değişim yaparlarmı sizce telefon akıcı gelmedi bana Arkadaşta 4s var Menü geçişleri felan onda daha akıcı o nedenle götürüyorum yurtdışı telefon ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 123cagri123

    Teşekkürler değişim yaparlarmı sizce telefon akıcı gelmedi bana Arkadaşta 4s var Menü geçişleri felan onda daha akıcı o nedenle götürüyorum yurtdışı telefon ?

    Randevudan elin boş dönerse sakın çalışanlara kötü söz söyleme kul hakkına girersin.
  • :) Donanımsal sorunu var ama değişim yapmaları lazım değilmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 123cagri123

    :) Donanımsal sorunu var ama değişim yapmaları lazım değilmi

    Yurtdışı cihazlarına bakmıyorlar diye biliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt Dışından Alınan iPhone’lar

    Yurt dışından alınan tüm iPhone’lara maalesef destek verilmiyor garantisi olsa dahi. Örneğin Amerika’dan alınan çoğu iPhone modeline destek verilmiyor ya da değişim yapılmıyor. Bunun sebebi de değişimin birebir yapılması gerektiği ama Apple Türkiye’nin stoklarında Amerika gibi ülkeler için özel olarak üretilen iPhone’ların bulunmamasıymış. iPhone ve iPad Model Numaraları ve Anlamları başlıklı yazımızda detaylı açıkladığımız gibi özellikte LTE teknolojisindeki farklılıklar nedeniyle Amerika, Avrupa ve Uzak Doğu ülkeleri için üretilen iPhone modelleri farklılık gösteriyor.
    Bu nedenle Amerika’dan veya Uzak Doğu’dan alınan iPhone’lara destek veya değişim hizmeti şu an verilmiyor. Hangisine veriliyor, hangisine verilmiyor öğrenmenin en kesin yolu da mağazaya gidip, Genius Bar çalışanlarının cihazın seri numarasını kontrol etmesi. Çünkü ellerindeki iPad’de yüklü olan program cihaza destek verilip verilmeyeceğini, değişim yapılıp yapılmayacağını söylüyor.
    Örneğin Amerika’dan iPhone 5 almış bir arkadaşım destek alamaz iken, İngiltere’den iPhone 5c almış başka bir arkadaşım destek alabildi. Çünkü Avrupa ülkeleri için üretilen iPhone’lar ile ülkemizdekiler çok benzer. Bu yüzden değişime uygun gelen bir model bulabiliyorlar.

    burda yazdıgına göre sadece amerikadan alınan iphonelere destek verilmiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.