Şimdi Ara

RAGE 2 ( PS4 ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
11.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teknik olarak sıkıntılı çıkmaz umarım days gone gibi. oyun motoru apex engine imiş sanırım ve ilginç bir şekilde yağ gibi akan mad max de, kasım kasım kasılan just cause 3 de aynı motorla yapılmış.
  • Oyun pek iyi durmuyor. Rage remaster yapsalar daha iyi olurmuş. Garip garip skiller vs izlerken yoruldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rage 2 - Story Rewind Launch Trailer | PS4



  • Videonun altına birisi çok güzel bir yorum atmış. Bu oyunun sinematik başyapıt olma gibi bir derdi yok. Alabildiğine eğlenceye odaklanmış. Vur kır parçala tamamen özgürsün. Doom kafasında işte. O yüzden merakla bekliyorum. Son 1 hafta kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 9 Mayıs 2019; 18:33:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk çıktığı vakit oynayıp bitirmiştim, bir daha da açmadım ve pek bir şey hatırlamıyorum. Hafızayı tazelemek adına hikayesine bakındım tekrardan, bu vesile ile ilk oyunu oynamamış kişiler için de özetlemek istedim.

    Oyun, "99942 Apophis" adında gerçekte de var olan ve 2029 yılında Dünya'nın çok yakınından, 2036 yılında ise çok daha yakından geçecek hatta 250.000'de 1 ihtimalle de çarpma olasılığı olan gök taşının 2029'da çarptığını varsaydığı alternatif bir hikaye anlatıyor. Bilim adamları gök taşının çarptıktan sonra insanoğlunun hayatını devam ettirebilmesi için Eden Projesini başlatıyor. Bu projede çok sayıda Ark (Nuh'un gemisi) mevcut ve belli başlı insanları bu gemilere koyarak uzun bir uykuya daldırmayı planlıyorlar. Bu sayede küçük de olsa bir nesli hayatta tutup geleceğin tekrar inşa edilebileceğine inanıyorlar. Ark'lar yer altına gömülerek gök taşının yaratacağı darbeden korunacaktır. Aradan 106 yıl geçer, ana karakter Nicholas Raine'nin içinde bulunduğu Ark'da bazı arızalar yaşanmış ve bu yüzden uyanmıştır. İçerideki diğer insanlar ise ölmüştür. Nicholas bir süre sonra Wellspring adında bir kasabaya gelir, buradakilere yardım etmeye başlar aynı zamanda da içinde bulunduğu dünya hakkında bilgiler öğrenir. Yeni dünyayı Authority adında despot bir grup kontrol ediyordur. Zırhlı askerlere ve güçlü silahlara sahip bu grubun başında da General Martin Cross adında biri vardır. General aslında Eden Projesinin başındaki insanlardan biridir, kendisi uyandıktan sonra bir grup diğer asker ile Super Ark denilen gemiyi ele geçirip, projeyi sabote etmiştir ve diğer Ark'ların sonsuza dek yer altında kalmasını sağlamıştır. Sadece sistemlerinde arızalar meydana geldiği için yüzeye çıkış yapan Ark'ları engelleyemez ama o tip durumda da hayatta kalmayı başaran insanları yakalamaya çalışmaktadır. General her şeye rağmen yeni dünyanın korkulan efendisi haline gelmiştir. Nicholas gibi Ark'dan kurtulmuş bir diğer kişi Albay John Marshall, General Cross'un durdurmak istemektedir, bunun için de derme çatma bir plan yapmıştır. Eğer yer altındaki Ark'ları aktifleştirip yüzeye çıkabilirlerse oradaki insanlardan bir ordu kurarak bu zulme son verilebileceğini umut eder. Ancak bu planı hayata geçirmek o kadar da kolay değildir zira Ark'ları tekrar aktifleştirmek için Capital Prime denilen bölgeye gitmek gerekmektedir, Capital Prime'da Authority'nin merkezidir. Nicholos tüm zorluklara rağmen Capital Prime'dan uyduya iletiyi gönderir ve yer altındaki tüm Ark'lar bir bir yüzeye çıkmaya başlar.

    Rage 2, bu noktanın 30 yıl sonrasında başlıyor. Ark'ların açılması ile birlikte ortaya çıkan Ark'dan hayatta kalanlar (Ark Survivors ya da Arkists) yeni düzenin bir parçası olmuştur. Dünyayı geliştirmeye, iyileştirmeye başlarlar. Çorak bir gezegenden eskisi gibi ormanların, denizlerin olduğu bir gezegene dönüşmüştür. Fakat eski düzeni devam ettirmek isteyen Authority hala varlığını sürdürmektedir ve kendi kurallarına uymayanları ortadan kaldırmaktadır. Oyunda Walker adında çorak topraklarda doğmuş, anne ve babası öldürüldüğü için teyzesi tarafından büyütülen yetim bir karakteri kontrol ediyoruz. Kendisi Ranger of Vinelands adındaki birliğin son üyesi yani bilinen son Ranger. Bu birlik ilk oyunda da var olan Nanotrite teknolojisini çeşitli silah ve yeteneklerde kullanabiliyor. (Tabii ilk oyunda daha sınırlıydı, ikinci oyunda yetenekler epey bir çoşmuş.)

    Ek olarak, ilk oyundan bazı mekan ve karakterler ikinci oyunda da mevcut.

    -Wellspring bölgesi yine olacak ve ilk oyunda bir tamirci olan Loosum Hagar şimdi oranın başkanı.
    -Yaşlı Antonin Kvasir yine bilgi kaynağı görevini üstleniyor.
    -İlk oyundaki ana karakterimiz Nicholas Raine'nin Wellspring'ee heykeli dikildi.
    -General Cross hala Authoriy'nin lideri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 10 Mayıs 2019; 19:56:24 >




  • Rage 2 için önyükleme başladı.

    Oyunu Pc de oynayacağım ama Pc için bir konusu olmadığından buraya yazdım.Steam'de önyükleme boyutu 31 gb.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Xbox da 47 GB imiş PSN de bu civarlarda olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 14 Mayıs 2019; 11:55:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtc Game den aldım. Kodu ne zaman gönderirlerse artık. Önden indirmenin bir yolu yok sanırım.:/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodu oyunun çıktığı gün gönderiyorlar, pre order içerikleri alamıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı gün acaba gece 12 de atarlar mı ? :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol haritalarını açıklamışlar, Ağustos'a kadar çeşitli aktiviteler ile oyunu güncel tutacaklar, Ağustos ve Sonbahar'da da ücretli genişleme paketi geliyor.

     RAGE 2 ( PS4 ANA KONU)
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Ağustos içeriği baya doluymuş. Oyunu bitirdikten sonra bütün içeriklerin olduğu paketi yeniden almak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol haritası oldukça iyiymiş .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Days Gone'ı satıp biran önce bu oyunu alasım var ama 60 saat senaryo yapmış adamlar. Oyna oyna bitmiyor. Rage 2 umarım patlamaz. Ama son video ve oyunun üzerine düşmeleri hoşuma gitti. Eğlenceli olacaktır hiç yoktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal Kombat ve Days Gone'un spotçulara erken gelmesinden ötürü bununda erken gelmesini bekliyordum fakat hala internette herhangi bir listeleme göremedim.

    Oyun gerçekten çok iyi duruyor, ne bizim memlekette ne yurtdışında ilginç bir şekilde bekleyeni yok. Benim oyundan beklentim çok yüksek, açık dünyasını Avalanche'in yapması ve shooting kısmıyla ID'in ilgilenmesi beni inanılmaz heyecanlandırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BorhanFr B kullanıcısına yanıt
    Bazı balon yorumcular oyunun tarzını ve kültürünü bilmediğinden ulan cod desen cod değil başka bir şeye de benzemiyor dedi sonrasında oyun herkes tarafından çöp ilan edildi
    Beklentim yüksek o hissiyatı alacağımı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WALDER FREY

    Bazı balon yorumcular oyunun tarzını ve kültürünü bilmediğinden ulan cod desen cod değil başka bir şeye de benzemiyor dedi sonrasında oyun herkes tarafından çöp ilan edildi
    Beklentim yüksek o hissiyatı alacağımı düşünüyorum.
    Ilk oyuna göre epey farklı hatta ilk oyundan çok geçen nesilde büyük keyif alarak oynadığım Bulletstorm'a benzettim.

    Açıkçası yönettiğimiz karakterin Npc'lerden bir tık daha güçlü olduğu Fps oyunlara hasret kaldım. Yakın zamanda Single FPS olarak Titanfall 2'yi bitirdim ve türü ne kadar özlediğimi farkettim. Bu sene çıkan COD BO4 her ne kadar multiplayer kısmıyla beni çok eglendirsede şöyle güzel bir hikaye modu arıyor insan.

    Özellikle böyle oyunlar işten eve geldikten sonra çok iyi geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uzun zamandır bekliyorum, harika olacağına eminim. Vakit geldi..

    Days gone’u, kadıköy’de spotçu’dan aldım 2 saat oynayıp daha da ellemedim. acaba spotçuya onu verince üstüne ne kadar ararlar Rage 2 için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.