Şimdi Ara

R19 elektrik gelmeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar r19 aracımın aküsünü 4-5 ay önce değiştirdim sıfır akü taktım . Araçta her hangi bir sıkıntı yoktu 2 hafta önce sabah aracı çalıştırayım dedim araca hiç elektrik gelmiyor kapı kumandası bile çalışmıyor , araca takviye yapıp elektrikçiye götürdüm şarj dinamosuna bakacam dedi baktı kömürleri gitmiş dedi be değiştirdi neyse 2 hafta sonra yani dün bir daha aynı şey oldu tekrar takviye yaptım götürdüm aküyü ölçtü boşta 12.6 çıktı gaz verince 14 oldu şarj ediyor dedi sonra aracı tekrar stop edip marş basınca çalışıyordu bi sıkıntı yoktu park ettim bu sabah tekrar aynı şey yaptı hiç elektrik gelmiyor . Sizce ne olabilir arkadaşlar bıktım artık size zahmet yardım edin ya .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kapıları dahi açamıyorum demenden dolayı bu aküden de değildir. Kutup başlarını kontrol et. Benim başına puntoda geldi, sapasağlam araba kutup başıda sağlam olsa da hafif temazssızmış , sağlamlayınca düzelmişti

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaçak var aracınızda, sabaha kadar boşaltıyor aküyü. Çalıştırdıktan sonra tekrar akü şarj oluyor. Bu şekilde doldur boşalt ile yeni akünüzde kullanılamaz hale gelecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.