Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Plus [ANA KONU / RESİMLER / PİL KULLANIMI] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
17
Favori
28.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslinda konu şu. Google amca Android 4.4 kitkat sürümünde 3.parti yazılımların ( saf android uygulamlari hariç ) Sd karta veri yazmasını engellemesinden mütevellit. Cihazın ustunde de saf android surumu oldugu icin uygulamari sd karta tasiyamiyorsunuz. Ancak uzerindeki uygulamalar ile Sd kartlara resimleri kaydetmede herhangi bir sorun yok. Bunun çözümü yok mu ? Elbette var ama root dediğimiz çoğu firma tarafindan cihazin garanti disina çıkmasına neden olan bir islem yapmaniz gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 13 Ekim 2016; 19:18:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 13 Ekim 2016; 20:01:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bydublor

    Aslinda konu şu. Google amca Android 4.4 kitkat sürümünde 3.parti yazılımların ( saf android uygulamlari hariç ) Sd karta veri yazmasını engellemesinden mütevellit. Cihazın ustunde de saf android surumu oldugu icin uygulamari sd karta tasiyamiyorsunuz. Ancak uzerindeki uygulamalar ile Sd kartlara resimleri kaydetmede herhangi bir sorun yok. Bunun çözümü yok mu ? Elbette var ama root dediğimiz çoğu firma tarafindan cihazin garanti disina çıkmasına neden olan bir islem yapmaniz gerekiyor.

    Quatro t1461 :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benkimim50 kullanıcısına yanıt
    Evet Bu konuda t1461 in yazılımının biraz elden geçmiş olmasının avantajları var.
  • F1453plusun olmazsa olmaz sıkıntısı olan kameranın yakın çekimde bulanıklığı ve yakını netlestirememe problemi sebebiyle telefonu erkayasana gönderdim. Bakalım kaç günde geri gelecek, teknik servis normale donmus mu göreceğiz. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih2643

    F1453plusun olmazsa olmaz sıkıntısı olan kameranın yakın çekimde bulanıklığı ve yakını netlestirememe problemi sebebiyle telefonu erkayasana gönderdim. Bakalım kaç günde geri gelecek, teknik servis normale donmus mu göreceğiz. .
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:53:22 >
  • Garantisi devam etmekte olan Quatro f1453 cihazimi arizadan dolayi servise gonderdim.Fakat servis bataryanin ariza yaptigini ve sarj soketinin arizali oldugunu soyledi ve garantiye dahil etmedi.Oysa ki daha once ayni firma sarj soketi arizasindan dolayi cihazin anakartini ve bataryasini ucretsiz degistirmisti.ANLAYACAĞINİZ QUATRO SERVİSİ ÇÖKTÜ.Kesinlikle hicbir cihazini almayin.elinizde patlar.Bu cihazi ilk aldigimda belkide en cok metedenlerden biriydim.Şimdi hayal kırikligi. ;(((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım lenovonun dolby gibi harika ses yazılımlı ve ses çipli teelfonları 600 den başlarken bir insan neden arkası olmayan ismi olmayan bir firmadan bu tarz telefon alır?

    lenovo k5 :

    2gb ram, 13mp arka-5mp ön, 8çekirdek snapdragon var 600 lira. ismi de lenovo, her alanda bilinen ürün.

    dandik mal alacak kadar zengin değilim demişler, 100 az verelim derken bütün 500 tl nizden oluyorsunuz, yazık günah almayın etmeyin.
  • selamun aleykum arkadaşlar f1453 ü kendi kendine kapanma sorunu yüzünden gönderdim 3,5 ay bekleme sonucu ! yeni bir f 1453 plus gönderdiler bunada şükür ancak daha geleli 3-4 gün olmasına ragmen telefon kendi kendine kapandı açıldı falan sonra kapandı bi dahada açılmadı telefon şuan açılmıyor şarja taksamda hiçbir tepki veriyor. tekrar servisle iletişime geçmek istemiyorum yardımcı olabilecek var mı ? çok acillll..
  • 51yusuf 5 kullanıcısına yanıt
    Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum.Pil,anakart ile alakalı olabilir. Yazılımsal olsa nette stock rom mevcut. Atalım ama cihaz hiç tepki vermiyor diyorsunuz. Belki elimizde yedek bir pil olsa sorun tespitinde bir unsuru en azından kafamızdan atabilirdik ama aklıma bir şey gelmiyor şuan başka
  • arkadaş bundan (f1453 plus) kullanıyor batarya bulamıyor telefoncuların cogunda yok, merak ettıgım peki buna aynı ebatta batarya ebatları tırnakları anlamıssındır umarım farklı batarya alınsa uygunluk saglar mı cihaza ?
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    http://telefonal.com/quatro-mobile-f1453-batarya

    stok sorun ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    nasıl bulabılırız bataryasını arkadas kullanıyorda ? sarjı su gibi gıdıyormus hızlı bıtıyor dıyor batarya sormus bulamamıs telefoncularda falan, acaba aynı ebatta ve batarya tırnakları aynı olan bataryada calıstırırmı telefonu merak ediyor hocam var mı bılgınız ?
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    maalesef baska bir batarya test etmedim. fikrim yok. tirnak ve voltaj uyarsa sıkıntı olmaz ama bulmak lazım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    arkadaşta kulannıyor dıkkatımı cektı bu cıhaz :D anladım hocam işte ben onu dıyorum tırnak ve voltaj uyumlu batarya vardır herhalde tonuyla batarya var pıyasada denk gelınır sanırm :D siz kullanıyormusunuz hala hocam bu modeli f plusı ? eğer kullanıyorsanız memnunmusunuz peki ? kronık sorunu var mı ? bugun telefoncuda gordum ıkıncı elıne denk geldım sordum adam 280 tl den satıyor isminden dolayı dedi sadece faturası yok temizdi cihaz darbe marbe yoktu ekstra olarak kılıf koruma cam falan vardı :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 6 Aralık 2016; 15:21:48 >
  • beyler aman aman uzak dur denılecek kronık sorunu var mı cıhazın ? bataryadan sıkayetcısınız anladıgım kadarıyla custom rom falan var mı bu telefona root twrp falan (ayrıca nasıl rootlanıp twrp flaslanır onuda acıklarsanız) :D
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Bu cihazdan 3 4parti geldi belki 10bin adet veya daha fazla. Ama cihazlarin bir kisminda buradaki arkadaslardan anladığım kadari ile en fazla batarya ve sebeke sorunu olmus. birde son donemde servis sıkıntısı mevcut.

    Kingroot apk ile rootlaniyor.
    twrp veya cwm recoveryi flashtool ile yazabilirsiniz. uygun recoveryi needrom dan temin edebilirsiniz.

    Romlarina da needrom.com dan inew v3+ olarak ulasabiliyorsunuz. hepsi calismada calisanlar mevcut.

    orda bazisi flashtool ile atiliyor, bazisi twrp veya cwm installzip veya twrp backup alinmis dosyayi restore ile. zaten romlarin aciklamasinda yazar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 liraya alinir bi telefon mudur arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo sureci de dahil olmak uzere 14-15 gun gibi bir surede kamerasi degistirilerek telefon elime ulasti.
    Telefondan cok memnundum ancak daha onceki telefonda da kamera sikintisi vardi, onu gonderdigimde 3-4 gun icinde elime geri ulasmisti.
    Teknik servis kisminda yavaslama var gorunen kadariyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih2643

    Kargo sureci de dahil olmak uzere 14-15 gun gibi bir surede kamerasi degistirilerek telefon elime ulasti.
    Telefondan cok memnundum ancak daha onceki telefonda da kamera sikintisi vardi, onu gonderdigimde 3-4 gun icinde elime geri ulasmisti.
    Teknik servis kisminda yavaslama var gorunen kadariyla.

    Ben dokunmatik ekranın kendi kendime işlem yapması ve saçma sapan dokunma sorunu sebebi ile telefonu servise 3 kez gönderdim ama yine de sorunu çözemediler.
    Bu telefona verdiğiniz 400 TL ye yazık.
    Üzerine biraz daha koyun gidin düzğün bir telefon alın
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.