Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Plus [ANA KONU / RESİMLER / PİL KULLANIMI] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
17
Favori
28.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • efe4 kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam, uygulama yoneticisini garipsemissin muhtemelen android6 olmasindan kaynakli olabilir. Gecen gun bir arkadaşımda vardi bana cihaz biraz yavas geldi arti e-posta uygulamasi dosya yöneticisi vs yoktu cihazda. play storeda birebir isini hangi program gorur bilemiyorum ama app manager yazarak bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Merhaba arkadaşlar eşime 6 ay önce F1453 plus aldım fakat telefon evin içinde çoğu zaman çekmiyor avea hat kullanıyor ben de avea kullanıyorum benim telefonum çekiyor bu telefon çekmiyor her hangi bir güncelleme felan yapabilirmiyiz. Bide bugün sabah alarm çalmaya başladı durduramadık telefonu kapatıp açmak istedim kapatma tuşu devre dışı kapatamadık alarm susmadı en sonunda bataryayı söktüm de sustu tekrar açtığımızda düzeldi. En büyük sorun çekmemesi.
  • Sizce quatrof1453 plusmu lenova a7000 mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zahid05

    Sizce quatrof1453 plusmu lenova a7000 mi ?


    A7000 ama sağlam bir a7000.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar birçok ortamda Quatro 'un ürünlerini ve TEKNİK SERVİSİNİ övmüştüm... Kocaman bir HATA ETMİŞİM..
    Yaklaşık bir ay önce komşuma öve öve aldırdığım F1453 plus un arka kapağın iç kısmındaki vidalardan birtanesi kenliğinden yerinden çıkıyor diye telefonu servise yolladık.
    Telefonu ayın 11 inde göndermiştik ve bu süre zarfında her aradığımda '' Tamam hemen yapacağız'' denildi ama birtürlü yapamadılar.

    Sadece BİR VİDA SIKILACAKTI başka birşeyi yok telefonun... Bir vidayı sıkmak kaç dk alırki..

    Telefon garantide 20 gün bekledikten sonra çıkıpta eşe dosta '' Teknik servis şöyle iyi böyle iyi '' demenin bir anlamı yok.
    Teknik servisi daha önce birkez kullanmıştım ve o zaman telefonum dört günde elime gelmişti ama şimdi gördüm ki eski Quatro durmuyor karşımda.
    Teknik servisle ilgili tüm mesajlarımı düzeltiyorum; Teknik servisin diğer firmalardan hiçbir farkı yok. Hatta telefona çıkan bayan çok kaba, ( diğer firmalarda eminim bu kadar kaba saba kişiler telefona çıkmıyordur)
    ben neden geçikti diyorum o bana henüz 20 gün olmamış diyor..
    Bundan sonra da Quatro Mobile hiçbir ortamda savunmam ve hiçbir eşime dostuma tevsiye etmem..

    Lafın özü; Burada ve birçok farklı sitede ve forumda birçok arkadaşı '' TEKNİK SERVİS DESTEĞİ ÇOK ÇOK İYİ '' diyerek yanılttığım için ÖZÜR DİLERİM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe4 -- 20 Haziran 2016; 17:33:28 >




  • Niyeti bozduk bir telefonda babamiza aldik. Kargo dahil 490 lira. Simdilik memnunuz bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çekim sıkıntısı var tek bende mi yazılımsal mı anlamadım avea hattı kullanıyoruz diğer telefonumuzda da avea hat mevcut ama onun çektiği yerde guatro çekmiyor yav hakkaten burda ki yorumları okuyup aldık telefona çok güvendik yerli dedik vallaha pişman oldum ya keşke o paraya (625) iphone 4s alsaymısım
  • hakan ankara H kullanıcısına yanıt
    Teknik servise danışın yardımcı olacaklardır. Şebeke ile ilgili bazı arkadaşlarında sorunları geçmiş konularda olmuştu. Teknik servis ile irtibata geçin.

    www.facebook.com/quatromobile

    destek@quatromobile.com

    0224 538 04 04
    0224 539 04 04
  • Arkadaşlar Bu cihazın ekran ve dokunmatik birlikte mi?

    Servis değişim maliyeti nedir ?

    tşkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    dokunmatik, ekran birlikte degisiyor diye biliyorum gerci aliexpresste ayri ayri satisinida gormustum. ort. 200/250 arasi diye biliyorum ama isterseniz firmaya sorunuz.

    çin sitelerinde ort. 50$

    0224 538 04 04
    facebook.com/quatromobile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 7 Temmuz 2016; 5:28:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım Quatro mobile f1453 plus telefonunu servise yolladım. 08.06.2016 tarihinde ellerine geçti. Sayfalarında paylaşılan numaraları aradım açılmadı, (bugün kontrol ettim internet siteleri de açılmıyor) burda gördüğüm bir numaradan ulaştım ve aradım telefonun durumu hakkında bir bilgi istedim. Ellerinde anakart olmadığı için değişim yapılamamış bu ayın sonunda gönderilecekmiş. Ücret sorduğumda burda herhangi bir not düşülmemiş dedi telefondaki hanfendi fakat facebooktan Quatro mobile ın bana attığı mesajda board garanti kapsamı içerisinde değildir yazıyor. Şimdi benim anlamadığım soru şu ben hangisine inanacağım? Tık diye giden anakart için para ödemem gerekecek mi? Kaldı ki para ödemem gerekse bile geçerli iş gününü geçmedi mi bu garanti süresi benim yasal haklarım nelerdir? Ve birde böyle birşey olabilir mi arkadaş yani ekranı anlarım hadi, garanti kapsamına dahil olmaz da ben daha telefonun arka kapağını bile 3 kereden fazla açmamışken board nasıl garanti kapsamı dışında olabilir? Böyle bir mantık olabilir mi? Ne yani telefon tık diye gidecek birgün açılmayacak. Üstelik sen silikon kabından hiç çıkarmadığın ve elinden asla düşürmediğin bir telefon olacak bu. Ama Servise para ödeyeceksin? Konu hakkında detaylı bilgisi olan birisi ya da bir yetkili kişi bilgilendirme yapabilir mi acaba?




  • FreeStylerr. F kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen garanti kapsamında yapılacaktır diye düşünüyorum. Şimdi maalesef ülkemizde teknik servis işlerinde bir standart olmadığı için ekran, dokunmatik, anakrt gibi arızai durumları servislerin kendi insiyatiflerine bırakan bir sistem mevcut.

    Diğer yasal haklara gelince Tüketici Hakem heyetlerine başvuru yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi muhtemelen ücret talebi olmaksızın anakart ellerne geçtiğinde yapıp gönderilecektir diye düşünüyorum.
  • hocam benim bu telefonu almamdaki en büyük etkenlerden birisi servis hizmet kalitesiydi. Forumda okuduğum yorumlar gayet olumluydu, üstelik telefon servisteyken bizim kullanmamız için kullanıcıyı mağdur etmemek adına servis telefonunun bile yollandığını söylediler. Amma velakin ben istediğimde servis telefonlarının hep perte çıktığını bu yüzden de artık yollamadıklarını söylediler. Eyvallah dedik. Yurdumuzun insanı kazansın diye uğraştık, hala da öyleyiz. Aynı telefonu 2 kuzenime de aldırdım, gerektiği yerde telefon için gerekli övgüleri de altını çize çize yaptık. Ama gel gelelim belirli bir süre sonra kamera sorunu yaşadım, hem ön hem arka kamera performansı düştü. Boyutu 6 mb olan arka kamera fotoğrafları 1 mb ye kadar düştü, netleme yok ışık yok vs. Dedim idare edelim olur böyle şeyler. Sonra birgün şebeke gitti kapatıp açalım düzelir dedik. Kapattık birdaha açılmadı telefon. Şimdi burda benim bir suçum veya yanlış bir kulllanımım var mı?




  • FreeStylerr. F kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan ki ben servis değilim :) suçun yok derim. Ama işin teknik kısmına servis bakar. Ama sizin şikayetlerinizin karşılığı ücret talebi olacağını sanmıyorum.
    Servis olayına gelince maalesef firmanın son 2-3 aydır sanırım çindeki inew firmasından kaynaklı olmak üzere yedek parça sıkıntısı mevcut. Forumdan tanırmısınız bilmiyorum halil bey far firma ile alakalı kendisini geçen gün nette yakaladığımda sorma imkanım olduğunda servisin yine ilk zamanlardaki gibi olması için bazı çalışmalar yaptıklarını yedek parça sorununu çözmek için uğraştıklarını söyledi.

    Eskiden servis telefonu veriyorlardı ancak bazı kullanıcılarda servis telefonlarını hor kullandıkları için göndermemeye başlamışlar. Neyse umarım sorununuz hızlı bir şekilde halledilir ve mağduriyetiniz giderilir.
  • Beyler bu telefonu aldim fakat telefon bazen kasiyor ve aniden dokunmatigi her yere basmaya basliyor ama bunu sik yapmiyor sorunu garantiye vermeden cozebilir miyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßenle100les kullanıcısına yanıt
    İsterseniz önemli bilgilerinizi alıp fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin. Belki faydası olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bydublor

    İsterseniz önemli bilgilerinizi alıp fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin. Belki faydası olur.

    Yazilimsal herhalde birdaha yaparsa ole yapacagim hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben bu marka ile 14 aylık çileli yolcuğumu anlatacağım biraz okuyun lütfen.
    Temmuz 2015 tarihinde bir akıllı telefon ihtiyacı hasıl oldu ve biz de iki eşeklik yapıp- yorumlara kanmak ve Türk firması kazansın mantığıyla hareket etmek- bu markanın T1461 model telefonunu alma salaklığında bulunduk. Aldık aldık ama telefon alındığından beri dokunmatiği sapıtmış, arasıra kendinden kilitlenen, hafızası sorunlu, bataryası problemli ve sık sık mavi ekran veren bir telefon çıktı. Yedek bir akıllı telefon olmadığından bu sıfır enkaz telefonu taaa Ocak 2016 yılına kadar kullanmaya devam ettik ve telefon elimizde kaldı, açılmıyor. Dedik bunların servisi iyiydi çünkü öyle okumuştuk; gönderelim. Malum satın alınmayı takip eden ilk 6 ay içerisinde kasasının açılıp tamir edilmeye çalışılması durumunda cihaz DOA olur o yüzden biz tabii bu donanımsal arızadan dolayı sakat üretilmiş telefondan değişim bekliyoruz. Meğer bu modelin yenisi ellerinde yok. 1.5 ay böyle bekledik, servis telefonlarını açan da yok. Foruma zehir zemberek bir yazı yazınca şirket sahibi telefonla aradı konuştuk. Lanet olsun deyip mecburiyetten fiyat farkını verip teklif ettikleri F1453 Plus modelini aldık. Ürün geldi dedik "yahu bir kerelik bir sıkıntı, bize çöp ürün gelmiş bu artık sağlamdır" ama açtığımızda gördük ki en övdükleri model bile tırt. Telefonun şebeke sorunu var ve sonra anladık ki sıfır olarak satılan her üç telefondan birisinin şebeke sorunu var yani firmanın en iyi modelinin sıfırlarının bile hemen hepsinde mutlaka donanımsal bir sorun var ama en kötüsü bu sorun. Akıllı telefonu geçtim telefon aptal bir telefondan yapmasını beklediğiniz telefon hizmetini veremiyor, lanet olası telefon çoğu yerde çekmiyor arkadaş. Telefonu tekrar servise gönderemiyorsun çünkü lanet servis en az 1 ay daha sizi sallayacak ve yedek akıllı telefonunuz yok. Arkadaş firma telefonlarının hepsi kapalı! Bu nasıl bir firma? Aylar sonra çözdük ki bu telefon 3g şebekede mıçarken meğer sadece g olarak sabitlersek kötü de olsa konuşturuyor, el mahkum öyle kullandık taa ki temmuz ayına kadar. Temmuz ayında telefon elli santim yüksekten düştü ve ufak bir yerde incecik bir çatlak oluştu. Cihazın dokunmatiği çalışmıyor. Biliyoruz ya firmaya telefonla ulaşamıyoruz yazdık, dedik ki "hacı bir eşeklik yaptık ve sizden telefon aldık 1 senedir burnumuzun bir şeyden kurtulduğu yok, bunun dokunmatiği kırıldı mecburen göndereceğiz. Hedayesi ne kadar?". Cevap geldi ki meğer bunun dokunmatiği ekranla bütünleşik ve hedayesi 230 kaat. Ulan dedik bunun kendisi 230 lira etmiyor, Allah belanızı versin deyip gittik bir İphone aldık 2. el mutlu mesut kullanıyoruz. İşin kötü yanı şu, içindeki verileri çekemiyoruz, bu telefonu 230 liraya yaptırıp yine 230 liraya satacağınızın garantisi yok. Çünkü ekranı tamir etsin diye verdiğiniz firma sorunu çözecek mi? Tecrübeler gösteriyor ki "aman sakın güvenme!". Eee veriler, adres defterleri, ıvır zıvırlar kaldı napcan? İşte böyle sap gibi ortada kalcan. Bu telefondan önce aldığım Huawei beni 4 sene götürdü, en ufak bir sorun kesinlikle vermedi. Denize telefonla girme eşekliğinde bulundum, üstelik bir saat kaldım, Arkadaşlar 1 hafta tuzlu suyu birçok yerinde kalan bu telefon halen çalışıyor, sadece ekranda hafif bir izi kalmış ve hoparlör çalışmıyor. Dedik "ulan çin markası telefonla gayet güzel geçindin, bu da sorun çıkarmaz", işte ben böyle dediğim o güne lanet ediyorum her gün. Arkadaşlar ben bir eşeklik yaptım, siz yapıp da bu markanın ürünlerini almayın!




  • Bir tane almıştım bir tane daha alacağım F 1453 Plus fakat burdaki yorumlardan biraz korktum biz yaklaşık bir sene olacak bir senedir kullanıyoruz öyle olumsuz bir sıkıntı ile karılaşmadık daha. Birde aldığımız zaman içinden power bank çıkmıştı. Artık sitelere bakıyorum kutu içeriğinde bir power bak çıkmıyor sanırım. Ben bunu kendime alacağım daha öncekini eşime almıştım s 1453 alıyım dedim o da yok piyasada
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.