Şimdi Ara

Quantum Break | Xbox One (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
6
Favori
24.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu oynamayan gelip burda yazmasın arkadaşlar.Oyun hakkında oynayıp bilgi sahibi olan arkadaslar grafik ,hikaye hakkında olumlu -olumsuz hersey yazabilir.Ama oynamadan ahkam kesen arkadaslar nolur girmesin buraya.
  • oyunun dizi bölümlerine alt yazı yapıp Yayınlayan bir site var mi gözünüze Çarptı mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 1.bolumu bitirdikten sonra mutlaka diziyi izleyin ilerleyen bolumlerde baglantılı olarak cok farklı seylerle karsılasacagız.Yukarıda arkadas bahsetmiş egerki TRaltyazı olarak bu işe yapacak olan varsa cok iyi olur.
  • 1000G

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final bosunu hardda bitirmek için taltik verebilir nsisn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marshallah kullanıcısına yanıt
    Sinir olmadım daha o sinir oluyor. Köpürüyor hemde. Bunun gibiler temizlenmeden bu forumda istediği gibi at koşturur bunun gibileri.
  • Konuya, konusulanlara bak..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    1000G

    Bakamıyorum bayadır 200k ya vurdun mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyo burda minnoşlar? Akıllı olun, N'Dexter ve Attila the great benim elemanlar, üzmeyin onları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 8 Nisan 2016; 0:11:03 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bsc napıyor çok merak ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N'DexteR


    quote:

    Orijinalden alıntı: marshallah

    quote:

    Orijinalden alıntı: N'DexteR

    Oyun çöp beyler. Efsane bekliyorduk kestane çıktı. Buradaki yorumlara inanmayın. Kuyruklarına basınca hemen pençe çıkarıyor arkadaşlar.

    Yaş kaç?

    13 den gün alıyorum, siz ?

    Sanırım akıl yaşını söyledin. Evet tahmin etmiştim teşekkürler







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Nisan 2016; 10:15:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    O dediğin efekt oyunun içine etmiş az önce çıktım oyundan grafıkler tek kelimeyle berbat gözüküyor yazıklar olsun bu kadar beklediğim süreye


    Aynen katılıyorum çamur gibi grafikler, bende hayal kırıklığı yaşadım. Kumlu kumlu her şey, bulanık ve kaplamalar sefil resmen. Ana karakter iyi görünüyor sadece, gerisi yerlerde sürünüyor. 2 metre uzaktaki gölge ve yansımalar tırtıklı tırtıklı, yakına gelince de düzelmiyorlar, uzak mesafedeki kaplamalar aşırı bulanık. Şu xbox one'a xbone dedikleri kadar var, konsolda oynadığım tek eli yüzü düzgün oyun ROTTR'di. Para verip aldım diye de övüp kendimi küçültemicem, para verdiğine pişman oluyor insan.

    Hele şu arabanın üstündeki o çamur gibi kaplamaları görünce ibretlik bir fotoğraf olur bu dedim.





  • Ben XBOX ONE ' ı PC de hangi ayarlara denk geldiğini açıkcası kestiremedim.PC deki ULTRA efektteki ayarlar ile XBOX ONE da kullanılan efekt ayarı aynı .Bazen Low ayarlarda aynı iken Bazen de ULTRA ayarlarda aynı gozukuyor.Sanırım Remedy XBOX ONE için en iyi ayarları en yuksek seviyede yapmayı basarmıs.PC ile denk gibi gozukuyor.Tabi PC de oynamak lazım bu video ya gore yazıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanext

    Ben XBOX ONE ' ı PC de hangi ayarlara denk geldiğini açıkcası kestiremedim.PC deki ULTRA efektteki ayarlar ile XBOX ONE da kullanılan efekt ayarı aynı .Bazen Low ayarlarda aynı iken Bazen de ULTRA ayarlarda aynı gozukuyor.Sanırım Remedy XBOX ONE için en iyi ayarları en yuksek seviyede yapmayı basarmıs.PC ile denk gibi gozukuyor.Tabi PC de oynamak lazım bu video ya gore yazıyorum.

    Hocam oyun PC için ayrı bir gelişim sürecine girmedi, direk Xbox One port'u olduğundan durum böyle. Şu an skylake gibi üstün sitemlerde bile sorunlu çalışıyormuş oyun zaten bu grafiklere rağmen, önerilen sistemin üstü sistemler zorlanıyorsa zaten kötü bir portlamanın en büyük olumsuz getirisi.

    Ben o yüzden diyorum oyunda güzel bir grafik potansiyeli var ama konsola çıkaracam diye ziyan edilmiş durumda. PC exclusive olması gereken bir oyun benim gözümde. Güzel bir grafik teknolojisi var ama konsolun harcı bir teknoloji değil malesef. O yüzden zaten 720'lik render çözünürlüğünden 1080'lik panel çözünürlüğü çıkartmak için bir teknik geliştirdiler. PC sürüm port olduğu için animasyonlarda da buglar meydana geliyor. Sadece PC platformuna geliştirilseydi görsel şölen olacak bir oyunmuş açıkça.




  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam.Dediğin gibi oyunda aslında yuksek grafik potansiyeli var.Hatta bazen yer yer cok ıyı kareler yakalıyorum oyunda.Bazen guzel gozukup bazen de kotu gozukmesi bundan sanırım.Ama dediğin gibi sınırlı bir donanımla yapılabilecek en iyi teknik hileleri ile en iyi goruntu yapılmaya calısılmış.

    Bakalım belki yeni versiyon XBOX ONE da daha guzel gorunebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 8 Nisan 2016; 11:38:58 >
  • Grafiğe takılmadım hikayeye takıldım oynuyorum. Hard'da başladım çok zor gelmedi. İleride ne olacağını göreceğiz. Sony bu oyunu çıkarsaydı Türkçe dil desteği koyardı, bunu da belirtmem gerek.
  • Xbox 1 almama etken olan oyun QB fakat sonrasında pc ye çıkacak olması bana xboxonedan vazgeçmeme sebep oldu.Exculasive denen bir kulvar kalmadı xboxda oyuna baktığımda ise Remedy çıkışlı olması bir + fakat bazı yanancı sitelerde okudum grafikler 720p imiş bu kadar beklenen bir oyun için yukardaki araç kaplaması falan ziyan xbox1 bnm için özeldir ne kadar ps4 de geçmiş olsamda fakat sene oldu 2016 halen grafikler ziyan halde en beklenen oyunlarda bile belki ilerde xbox1 ps4 dün yanına tekrar koyarım fakat her çıkan oyunu pc ye çıkqrırsa zor bir ihtimal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >















  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.