Şimdi Ara

Punto Evo 1.4 Multiair S&S lpg dönüşümüne uygunmudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Punto Evo 1.4 Multiair 105 hp Start Stop lu bi aracım var. Şehirdışı kullanımında çok hız yapmadan kullanırsam yakıtı gayet iyi fakat istanbul trafiğinde aynı yakıt performansını bulamıyorum. Bende LPG dönüşümü düşünüyorum fakat internetten yaptığım araştırmalara göre multiair motorların LPG dönüşümü için henüz oturmuş bir standart yok sanırım. Bu araçlara daha önce LPG taktırmış ve kullanan biri varmı ? Motora zarar verirmi ? Yakıt performansını artırırmı ? Garantiyi bozmaya değermi ? Start Stop çalışmaya devam edermi ? Başka bir dezavantajı olurmu ? LPG dönüşümüne uygunsa da hangi markayı önerirsiniz ?

    Bu soruların cevabını verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz1 -- 12 Ağustos 2011; 0:31:27 >



  • Merhaba;
    Daha Önce bu motora montaj yapmadım , fakat getirin yapalım Hatta ilk olduğu için Kayda değer indirim yapacağım. Ne yerli Ne ithal kitlerin sorun çıkacağını zannetmiyorum. start stop destekli kitler bayadır var zaten ayrıca motora bir zararı olmaz her 10000 kmde 2000 lira cebinizde kalır garanti meselesine gelince boz gitsin derim özel serviste bakımlarını yaptırırsınız. tabi bu benim görüşüm gerisi size kalmış selamlar
  • hort, hort, hort...

    yok mu aracına taktıran, takan, gören, duyan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkuaz1

    Arkadaşlar Punto Evo 1.4 Multiair 105 hp Start Stop lu bi aracım var. Şehirdışı kullanımında çok hız yapmadan kullanırsam yakıtı gayet iyi fakat istanbul trafiğinde aynı yakıt performansını bulamıyorum. Bende LPG dönüşümü düşünüyorum fakat internetten yaptığım araştırmalara göre multiair motorların LPG dönüşümü için henüz oturmuş bir standart yok sanırım. Bu araçlara daha önce LPG taktırmış ve kullanan biri varmı ? Motora zarar verirmi ? Yakıt performansını artırırmı ? Garantiyi bozmaya değermi ? Start Stop çalışmaya devam edermi ? Başka bir dezavantajı olurmu ? LPG dönüşümüne uygunsa da hangi markayı önerirsiniz ?

    Bu soruların cevabını verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    Saygılarımla.

    merhabalar. multiair Fiat'ın yeni nesil motor teknolojisidir. motor devrine göre egzantrik açısı değişerek doldurma yüzdesi artar. bir nevi Honda'daki Vtec, Toyata'daki valvematic motor gibi.
    teknik olarak dönüşüm konusunda bir problem yaşanacağını düşünmüyorum. start-stop dönüşüm için problem değil, bu özelliğe uygun yazılımımız mevcut.




  • taktıran varmı ?
  • Yeni nesil motor 2014 jeep renagade 1,4cc 140hp turbo multi air motor olarak aynı motor Prins vsi2 lpg montajını türkiye de ilk olarak uyguladim bana ulaşabilirsiniz 05355595572 yusuf koparan Prins lpg uzmanı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun nozzle ile sorun yaşanmamaktacdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.