Şimdi Ara

Puma vs Captur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta yazdığı gibi 1.0 Ecoboost 125 HP Puma mı yoksa 1.3 Tce Touch paket Captur mu tercih edilmeli? ikisi de 2-3 yaşında 30 40 bin kmde araçlar.




  • Ben captur tercih ederdim motordan dolayı. Lakin airbaglerden kısmışlardı snrm capturda ona bir bakmak lazım. Puma da güzel de fordun iç tasarımı beni bayıyor. Kişisel fikirlerim lakin airbag işine bir bakın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kafam ayakkabı markası pumaya gitti bi an dedim ne alaka captur puma ile ortak bir araç mı yapmış,bu arada makyajlı captur olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captur makyajlanacak kesinlikle puma bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captur çok daha iyi bir araç, bence captur tercih edin.


    motoru daha iyi

    şanzıman daha iyi

    bagaj arka koltuklar öne kaydırılarak 500 litre üstüne çıkartılabiliyor

    daha az yakıyor

  • Ben Puma seçerdim. Puma'nın bagajının altında magic box denilen bir alan küçük boy valiz sığıyor. Öyle koltuk kaydırmaya falan gerek yok. Ayrıca Puma'nın sürüş hissiyati croosover'dan çok otomobil gibi. Kullanması zevkli araç. Ford'un 1.0 motoru da son derece başarılı bir motor. Ayrıca Sinan Koç'un tercihi. Mavi rengi müthiş duruyor.


    OTOPARK.comyoutube
    2 aydır sahibi olduğumuz Ford Puma'mızı neden tercih ettiğimizi anlattığımız bu videoda, Esra ve Nehir de bize eşlik etti. Bütün detayları ve sevdiğimiz yönlerini uzun uzun konuştuk. Biraz da gazladık :) İyi seyirler ! Sen de aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol : https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz! Destek ol, ABONE OL ;) : http://bit.ly/2rqw4nG Çekim ve Kurgu: Batuhan Kalkın Bunları Mutlaka İzleyin ; Honda S2000 --- http://bit.ly/2A8KWpU Mercedes-AMG S63 http://bit.ly/2l50ANk Tesla Model X --- http://bit.ly/2BU2JUc Tesla Model S 85d --- http://bit.ly/2D3Zzg5 Aston Martin Vanquish V12 --- http://bit.ly/2zjzGGZ Ferrari 488 GTB --- http://bit.ly/2BENEJs Lamborghini Huracan LP 610-4 --- http://bit.ly/2l0Wt52 BMW i8--- http://bit.ly/2kKOeut Ford Mustang GT 5.0 California Special--- http://bit.ly/2kKViqX Ferrari F12 Berlinetta --- http://bit.ly/2Dz4QgN BMW E46 M3 --- http://bit.ly/2plOEME Dodge Challenger SXT --- http://bit.ly/2BE4QyP Volkswagen Golf R --- http://bit.ly/2D41elA Mitsubishi Evolution IX --- http://bit.ly/2phvbgk Mercedes-AMG GT S --- http://bit.ly/2kMmkye FK8 Honda Civic Type-R --- http://bit.ly/2l34oPh 1974 Renault R12 TS | 46.000 kilometrede! --- http://bit.ly/2DEjGT5 1974 Volkswagen Beetle 1303 --- http://bit.ly/2D1HUWd Lotus Exige Sport 350 --- http://bit.ly/2Efwv74 En eğlenceli VLOG'lar; Norm Ender’le gazladık! --- http://bit.ly/2C0uugj Gürcistan'dan araba getirmek?! -- TÜM Detaylar http://bit.ly/2GnXa2c Sıfır km Pick-up'ı modifiye ediyoruz! -- http://bit.ly/2EouPrY Büyük ödülü kazandık!! --- http://bit.ly/2phXATc Yarışmaya nasıl başlarım? --- http://bit.ly/2zk30gp 1996 Tofaş Şahin 1.6 S --- http://bit.ly/2l2IP1c Karsan JEST+ Premium --- http://bit.ly/2zlb0xE Egea Seni Piste Çağırıyor! --- http://bit.ly/2zkgAQP F1 Spa Grand Prix’de 2 gün geçirdik --- http://bit.ly/2l3LGXF Babalar Gününüz kutlu olsun! --- http://bit.ly/2zj0SW1 Detailing nedir? --- http://bit.ly/2D1Oigi Drift Nedir? --- http://bit.ly/2D2fH1x Alfa Romeo Müzesi --- http://bit.ly/2D1G4EY Integra Type-R ile Kıbrıs’ta İki Gün --- http://bit.ly/2BproyN Web sitemiz : http://www.otopark.com Facebook : http://www.facebook.com/otoparkcom Instagram : http://www.instagram.com/otoparkcom Twitter : http://www.twitter.com/otoparkcom
    https://www.youtube.com/watch?v=2FBRZ6SssEc&t=315s
  • Zamanında puma araştırırken şu videoya denk gelmiştim, yorumlarda da benzer şikayetler vardı.



    STANDARTyoutube
    NEDEN FORD PUMA ALINMAMALI FORD PROBLEM FORD DENEYİM FORD ŞİKAYET
    https://www.youtube.com/watch?v=7rwS9bs4i3I&t=729s
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    Aga adamlar parasıyla övüyor. Allah aşkına şunları inceleme diye atmayın ya insanlar yanlış yönlendirilecek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başka araç düşünürseniz Mokka ,C4 ye olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

    Hadi ya nasıl da şıp diye anladın. Şimdi bütün gizem bozuldu ama. 

    Şaka bir yana bu videonun inceleme olduğunu söyleyen yok zaten. Adam aracı tanıtıyor. Aracın özelliklerini öğrenip kendin karar vereceksin.

    Bu videonun inceleme olduğunu zannedene elimde çok temiz satılık boğaz köprüsü var. 

  • power-train'den ötürü captur derdim. 1.3 tce oldukça iyi bir motor ve reno çift kavrama şanzımanı da powershift'e kıyasla son yıllarda daha yaygınlaştı. bu daha uygun maliyet olarak da size dönebilir.

  • Koç çalışanı tanış varsa sıfır

    1.0L EcoBoost 95PS, 6 İleri Manuel, Benzinli 1.130 a alırsınız kampanya var



    Style, SUV, 1.0L EcoBoost 125PS, 7 İleri Otomatik, Benzin

    1250 ye alanlar varmış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 23 Nisan 2024; 7:42:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    Paylaştığın videoyu izleyecek vaktim olsa. Analizini yapardım çok şükür akıl bizde de var.

    Paylaştığın kanal sıkıntılı. Neyse laf yetiştiremeyeceğim kapasitem yetmedi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Captur'u kullanma fırsatı buldum, motoru atik, yakıtı 7 civarıydı. B sınıfına göre hacmi de iyiydi. Puma'yı bilmiyorum ama Captur tercih edilebilir.

  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

    Yine anlamamışsın veya ben anlatamamışım. Kanalda bir sıkıntı yok, adam da inceleme yapmıyor tanıtım yapıyor. Aracı tanımak istiyorsan izliyiceksin, beğeniceksin veya beğenmeyeceksin. Vaktin yoksa veya araçla ilgilenmiyorsan izleme tabi. Bu kadar basit. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 25 Nisan 2024; 0:21:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.