Şimdi Ara

pspler hakkında bir sorum olacaktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi teknosada satılan pspler 450 nin üstünde bunun özelliği nedir khalkedon sattığı ile bir farkı varmıdır.çünkü biri 360ytl satıyor biri 450ytl birde bu ürünlerde garanti olayı nasıl oluyor khalkedon sattığı ürünlerde garanti varmı teşekkürler.



  • İlk başta teknosa da pahallı olmasının sebebi kar oranlarını yüksek tutmaları diye biliyorum ben. Bi farkı yok sadece yanında hafıza kartı weriyorlar sanırım yada öyle bişi :D Teknosa dan aldığın zaman garantili evet ama sorun su teknosa dan aldığın ürün kopya version yüklenmemiş hali yani hafıza kartından oyun oynayamazsın. yazılım attığın zaman ( ki burda bu konular konusulması yasak) garanti kapsamında kalır. ama diossanki bn orijinal umd alır oynarım o zaman sorun yok . khalkedon gayet iyi bi satıcı. bende ordan aldım bayağı ilgileniyorlar herseyini anlatıyorlar. herhangi bi sorun olduğu zaman götürebiliyorsun. mesala benim aldığımda ölü piksel çıktı hemen değiştirdiler. Ama genede içim rahat olmaz bn orijinal oyun oynarım diyorsan teknosa gib yerlerden almalısın önemli olan içinin rahat etmesi.
  • teknosanin sattigi urun garantili,khalkedon da dukkan garantisi veriyo,
    teknosadan aldigin psp ye korsan oyun oynamak icin disarda firmware yukletemeyebilirsin (cogu psp ta88v3 bordlu cikti) khalkedon kendi yukluyo zaten.teknosada fiyatlar uygun degil,khalkedon da daha mantikli fiyatlar var.
  • khalkedon dan almak daha mantıklı o zaman
  • sifir alacaksaniz istanbul icin khalkedon,ankara icin irmak toysland mantikli secimlerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.