Şimdi Ara

PSN ANİ BAĞLANTI KOPMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, yaklaşık 1 haftadır fifa ultimate team menüsünde ve maçtayken donmalar ve atmalar oluyordu, ben de bunu fifadan kaynaklı sanmıştım fakat bugün farkettim ki bu atmalar olunca psn den de kopma oluyor. Bir hafta içerisinde bir çok kez süperonline müşteri hizmetleri ile görüştüm. uzaktan ve eve gelen teknik servis de bu soruna çare olamadı. en son gelen teknik servis sinyal yüksek geliyor onu düşürüyorum dedi, bir de 5ghz kapalı kalsın belki çözülür sorun dedi ama yine devam etti. Playstation 4'ü varsayılan ayarlarına geri döndürme olsun, port yönlendirme ,farklı dns adresleri deneme, dmz açma, sabit ıp verme gibi bir çok işlemi denedim. Ne yazık i hiçbirisi çare olmadı. aşağıda bu sorunla ilgili bir kaç fotoğraf koyacağım umarım yardımcı olabilirsiniz.


    Normalde lan kablosu ile bağlanıyorum playstationa ve sabaha altı akşam altı arası 25, akşam altı saba arası ise 100 mbit internet var. kablo ile bağlandığımda playstation üzerinden test yaptığımda 100 ve üzeri de çıkıyor indirme hızı.


    PSN ANİ BAĞLANTI KOPMA SORUNU

    PSN ANİ BAĞLANTI KOPMA SORUNU


    PSN ANİ BAĞLANTI KOPMA SORUNU


    PSN ANİ BAĞLANTI KOPMA SORUNU


    PSN ANİ BAĞLANTI KOPMA SORUNU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabutta Rövaşata -- 26 Ağustos 2022; 19:19:55 >







  • Bilgisi olan kimse yok mu bu sorun ile ilgili

  • Merhaba. Aynı sorun bende de var abi. Kaçgündür uğraşıyorum senin denediğin her yolu denedim çözemedim. Maçın en fazla 1. dakikasında atıyor oyundan. Sorunu çözersen buraya yazarmısın? Bende çözersem yazarım abi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kopma sorunu çok uzun bir süre yaşamıştım zamanında en sonunda sorun bulunarak çözüm sağlandı. O zamanlar süperonline'ın verdiği Pirelli modem vardı tabi.

    Sorunun modemin sürekli IP değiştirmesinden kaynaklanıyordu. Modem değişikliği talebinde bulunmuştum ve değiştirildikten sonra düzelmişti.

    Arayıp modem değişikliği talebinde bulunun. Gün içerisinde kaç kere koptuğunuzu sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @zack06 superonline ile iletişime geçtiğimde hattınızda her hangi bir kopma yok dediler


    @Garrrdropfuat zaten satılık ilanı vermiştim playstation için, bugün de birisi geldi ve sattım. Bu yüzden maalesef sorunun çözümü ile ilgili yardımcı olamayacağım, ama dün internete bir şey gördüm ve onu yaptığımda fifa da bağlantı hatası verse de psn den hiç kopma olmamıştı. Tüm internet ayarlarını otomatik yapıp MTU değerini 1473 yapmıştım. Belki sana da faydası olur. https://techaisa.com/ps4-error-ce-33987-0/

  • Teşşekkürler kardeş. Senin dediğin taktiği denedim. 1-2 maç kurtardıda sonra yine kötüleşti. Bende şuan superonline ile kavga ediyorum bakalım ne olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.