Şimdi Ara

PS4'ün teknik özellikleri [söylenti] - Muhtemelen Larrabee kullanılmayacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
9.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnotherDay


    quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Hehe yine süper olacak über olacak aşmış olacak muhabbetleri gidiyor.

    Ben artık o tuzağa düşmüyorum, çıkmadan hiçbir şey demiyorum. PS3 ile ters köşe olduk zaten.


    Hakikaten hatırlıyorum da bir ara millet uçmuştu, uzay çalışmalarında PS3 kullanılıyor falan diyorlardı. Daha Assassin's Creed 2'de fps düşmeleri, takılmalar var, ne uzay çalışması. (Gerçi AC serisinde uzaylılar falan var bak, olur mu olur)

    Uzay çalışmasını süper güçlü,yeni nesilin en iyi grafiklerini veren xbox 360 ile yapıyorlardır.Ama o çalışmaların tamamlanabileceğini pek sanmıyorum.Malum 3k:(


    Ben Xbox 360 uzay çalışması yapabilir dediğimi hatırlamıyorum. Böyle çalışmaların oyun konsollarıyla yapılabileceğini iddia etmek zaten gülünç. Oralarda kullanılan süper bilgisayarların milyonda biri bile güce sahip değil oyun konsolları.




  • Bende öyle bir şey dediğini iddaa etmedim zaten.Konu bir şekilde multi oyun performansı veremeyen alet olayına gitmiş,ona itafen yazdım.
  • Bu tarz şeyler PS3 ilk çıktığı zamanlarda çeşitli forumlarda çok söyleniyordu. Yoksa sizin söylediğinizi söylemedim zaten.

    Oyun performansı konusuna girmek değildi amacım ancak insanlar PS3 çıktığı zamanlardaki gibi büyük beklentiler içine girmesin diyorum sadece. Microsoft da Sony gibi dev bir firma ve yeni çıkacak Microsoft konsolu da PS4 ile yakın performansa sahip olacaktır. Artık gigaflops vb. son kullanıcı açısından anlam ifade etmeyen rakamlarla güç karşılaştırması yapmak gibi gereksiz aktiviteler de bırakılmalı.

    Sony ekibinin şu aşamada yapması gereken şey 16 çekirdek, 1 ana çekirdek +16 yardımcı çekirdek gibi gereksiz mimarileri bırakıp yeni konsolu PC mimarisine yakınlaştırmak olmalıdır. Cell en azından oyunlarda başarısız bir performans çizmiştir. Bence güçlü bir işlemci ancak oyun yapımı için ideal değil. Yıllardır PC'de oyun yapmış firmalar alışık oldukları platformda her zaman daha iyi işler çıkarırlar. Yoksa PS4'te de şimdiki jenerasyon gibi başarılı exclusive oyunlar ama iyi optimize edilmemiş multi oyunlar görürüz.




  • YA HALA BOS HABERLER YAPIYOSUNUZ ADAMLAR BU SENE ACILADILAR PS3 HALA COK GUCLU BIR MAKINE VE DAHA YENI BASLIYORUZ GIBI BI ACIKLAMALARI WARKI AYNI ROPORTAJDA PS4 ICIN COK ERKEN DIYOR
  • Bencede yukardaki arkadaşın dediği gibi.Daha yeni başlıyoruz.Bakınız : 2011 Ps3 exc listesi

    Edit: Lan yukarda arkadaş yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaMN_Y0U -- 11 Ocak 2011; 22:44:49 >
  • Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. PS3 de CPU ya yuknenildigi kadar GPU yada yuknenilseydi, sonuc nasil olurdu ? Gelecek nesilde Sony GPU tarafina cok daha fazlami onem verir ? Yeni grafik yonga seti ne olur ?
  • beyler yıl 2012 son çeyrek ps4 duyurusu yapılmadı haberiniz olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iSafari

    2014 ten önce ps4 gelmez...gelemez...bu mümkün değil...eğer o kadar kısıtlı özelliklerle ps2 7 yılda çıktıysa ps3 ün üzerine ps4 ün en az 9-10 yılda çıkması gerekir..



    Oradaysan el salla.
    />

    Merhaba DHVole.
    />
    />




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.