Şimdi Ara

PS4'ün teknik özellikleri [söylenti] - Muhtemelen Larrabee kullanılmayacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
9.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:


    Sonraki nesilde xbox bu ivmeyi korursa ps cok sıkıntıya giricek bence, demek istedigim buydu.


    Yalnız Xbox PS3 Slim'in çıkışıyla o ivmeyi biraz kaybetti bile. Bu jenerasyon PS3'ün lehine dönmüş görünüyor (Wii'yi bir tarafa bırakırsak). Üstelik Halo serisini hazırlayan Bungie de Microsoft'tan ayrıldı ve artık istedikleri konsolda oyun geliştirebilecekler. Eğer Sony gelecek jenerasyonda en güçlü konsoldan ziyade PS3'e benzer mimaride kolay erişilebilir bir konsol çıkarırsa o jenerasyonu domine eder diye düşünüyorum. Ama Sony her zaman yenilikçidir ve kısa vadeden ziyade uzun vadeyi düşünür, o yüzden bunu yapmayabilirler. 2011'den itibaren PS3 de Sony için çok kârlı hale gelecektir. Sony dünyanın en büyük televizyon üreticisi olmak için yarım yüzyıl sabretmiştir. Gerekirse her konsol jenerasyonunda da sabretmeyi bilir.




  • İlk patlamayı neden yapamadı????Sadece ve sadece fiyatından......599 dolara değil 399 a çıksaydı usa da (bizde gene 1000 den kapak açılırdı ayrı...) o zaman şov olurdu....
  • xbox kronik hatalarını düzeltmediği sürece ps ye rakip olamaz gibime geliyo
  • bosverin 4 ü düsünmeyi daha 3 ün keyfi cikmadi 1080p kac tane oyun varki oyun yapimcilari daha adam gibi full hd oyun yapamiyorlar ps3 icin ps4 ciksa ne olucak oyunlarin nerdeyse 9/10 ü 720p
  • Doğrusu Full HD olmuş 720p olmuş pek fark etmiyor, ama PS3'ün en keyifli zamanlarının yeni başladığı düşüncesine kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatsb

    bosverin 4 ü düsünmeyi daha 3 ün keyfi cikmadi 1080p kac tane oyun varki oyun yapimcilari daha adam gibi full hd oyun yapamiyorlar ps3 icin ps4 ciksa ne olucak oyunlarin nerdeyse 9/10 ü 720p

    +1
    PS serisinin en bomba oyunlarından GOW ve GT daha PS3'e çıkmamışken biz PS4'ü tartışıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guest3

    yahu bu ps3 sahipleri neden kabullenemiyor ps4 ün çıkacağını 2012-13 te felan zoruna gitmesin kimssenin her elektronik cihaz zamana yenilmeye mahkumdur istesinizde istemesenizde bu gerçeği değiştirmez.bakın adamlar dx10 çıkardı kullanmadan neredeyse dx11 geçti derken dx12 geliyor 2 yıl sonra neyin peşindesiniz

    Dx10, Dx11 çıktı da, Dx9'dan ne kadar fazlasını sunabildi. Dx8'den 9'a geçiş gerçekten iyiydi de sonrası yalan şimdilik. Ayrıca PS4'ün çıkmasını neden kabullenemeyelim ki. Mantıklı olanı söylüyoruz, Sony PS3'ten yeterince kar etmeden neden PS4'e yatırım yapsın. Sonu Sega'ya mı benzesin?!
    Konsol piyasası ekran kartı, işlemci piyasasına benzemez. İntel,Nvidia ve Amd her yeni çıkardığı ürünü satarak kar eder. Konsol üreticileri ise asıl karı oyun satışlarından elde eder.




  • Konsol çıkarmak hiç bir şey ifade etmez oyun teknolojisi bağlayıcı olur. ps3 yapılan oyunlara yetmeyecek duruma gelirse o zaman çıkabilir yeni konsol.şimdilik böyle bir durum yok.
    2010 2011 2012 ps3 için en verimli yıllar olur benim tahminim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chevix

    Konsol çıkarmak hiç bir şey ifade etmez oyun teknolojisi bağlayıcı olur. ps3 yapılan oyunlara yetmeyecek duruma gelirse o zaman çıkabilir yeni konsol.


    Bir konsolun popülerliğini belirleyen teknolojik yeterlilik değil aslında. Nintendo teknolojiden ziyade oyun konsolu ve oyun satmaya odaklandığı için oyun sektöründe sürekli kâr elde etmeyi başarıyor. Ama Sony teknoloji standartlarını belirleme çabasında olduğundan onların açısından mesele konsol özelinde bitmiyor. Nitekim PS3 sayesinde Sony blu-ray formatını standart hale getirmeyi başardı ve Microsoft'un desteklediği HDDVD'yi unutulmaya mahkum etti. Microsoft ise konsol piyasasında ne teknoloji üretebildi, ne de sürekli zarar etmekten kurtulabildi. Microsoft'un en önemli başarısı HD konsolların yaygınlaşmasını hızlandırarak HD konsol piyasasını hızla büyütmesi oldu. Fakat bu da Sony'nin üstün teknolojisiyle disk formatı savaşını kazanmasına yardımcı oldu, çünkü kaliteli HD oyun demek daha fazla disk alanı gereksinimi demek. Daha üstün bir makine çıkana kadar PS3, Xbox 360 sahipleri için de bir upgrade seçeneği olmaya devam edecek.

    Yani demek istediğim, oyun teknolojisi Sony'nin konsol stratejisini belirleyen unsurlardan sadece biri.




  • IBM'den Cell işlemci üretiminin bitmediğiyle ilgili net bir açıklama geldi. Aslında bu açıklama bir süre önce yapılmıştı, ama konu muallakta kalmasın diye belirteyim dedim. İptal edilen Cell işlemcilerin sadece son nesli. Bunun sebebi de IBM'in Cell kullanan hibrit işlemcilere geçmek istemesi. Bu da biraz piyasa standartlarına uyum sağlamakla ilgili, Cell işlemcilerin teknolojik açıdan başarısız olduğu anlamına falan gelmiyor.
  • arkadaşlar ps1 1994 te çıktı ps2 2000 yılında çıktı ps3 2006 da çıktı hepsinin arsıda 6 yıl var.
    psp 2004 te çıktı pspgo 2009 da çıktı arasında 5 yıl var

    yani yeni nesil 5-6 yılda bir geliyor dolayısıyla ps4 ün 2012 de gelmesi çok düşük bir ihtimal değil

    bir de lütfen@isimsizpost bize kıyamet geyiği yapmayın Marduk diye bir gezegenin varlığı kanıtlanmadı ve fantastik kitaplar okuyup gelmeyin komik oluyorsunuz(hakaret olarak algılamayın lütfen sadece böyle bir forumda 2012 tarihinde kıyamet kopacak demek saçma)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

    2014 ten önce ps4 gelmez...gelemez...bu mümkün değil...eğer o kadar kısıtlı özelliklerle ps2 7 yılda çıktıysa ps3 ün üzerine ps4 ün en az 9-10 yılda çıkması gerekir..




    yok artık...
  • ya bence ps4 te artık sistem tamamen değişmeli...bu kadar parayı veriyorsak artık sanallıktan iraz daha gerçekliğe yürümeli bu oyun şirketleri ...mesela kask gibi birşey takıp artık o oyun bölümünün içine girmek gibi vs....çok fantastik kuntastik olabilir ve ps4 e de beklemiyorum ama şu gamepadler gitmeli yavaş yavaş....çok alakasız konuştum belkide ...hehheh olsun




  • @Btembel ben de katılıyorum ps1 den beri Dualshock olmaz ki bir de bazıları ps1 e psx diyor akat dedikleri yanlış PSX ps2 den sonra çıkan XcrossMediaBar içeren ps2 tabanlı cihaz oluyor
  • gamepad ler kalkarsa zaten çağ atlamı oluruz bakalım ne zaman gelecek o zamanlar
  • ps3 3 yaşını daha yeni doldurdu. en az 3 sene daha kesin gider.

    3. yaşında god of war, uncharted 2 ve gt5 gibi şaheserler yeni yeni çıkıyo. daha da bi dolu kaliteli oyun çıkacak. ps3 bence ömrünün yarısına bile gelmedi ki ps4 için heyecanlanalım.

    2013 den önce ps4 beklemeyin bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    bir tüketici olarak ilerki çıkacak konsolda beklentilerim şöyle sıralamam gerekirse

    1( FULL HD çözünürlük bütün oyunlarda

    2( DTS HD TRUE HD ses desteği

    3( gelişmiş bir oyun kontrolleri

    4( çoklu ekran desteği




    linkteki haberlerde doğruysa beklentilerin biraz düşük kalacak
    http://www.pesturkiye.com/forum/sony-playstation/20619-ps4-cebimizi-yakmaya-mi-geliyor.html




  • haberi kopyalar mısın üyelik istiyor da
  • dünya üzerindeki hiçbir şirket zarar ettiği bir konsolda ısrar etmez. xbox-1 25 milyon civarı sattı ve hemen 4 yılda yeni konsolu çıkarttı. xbox-1 alanların makinesinin modası hemen geçti. nintendonun gamecube ü istenilen satışa ulaşamadı ve 5 yılda wii yi hemen piyasaya sürdüler. sony nin konsol ve oyun satışlarından ps2 gibi kar edemediğini herkes biliyor. eğer bu böyle devam ederse 2012 de yeni konsolu hemen piyasaya sürerler ama yok ps3 kar etmeye başlarsa ps4 o zaman gecikebilir. şu anki tabloya bakarsak en yakın zamanda ps4 gelecekmiş gibi görünüyor. adamlar ps3 ü piyasada tutmak için milletin gönlü olsun diye beklemez. karına bakar, kar edemiyorsa hiç acımaz yeni konsolu şak diye piyasaya sürer. adamlar para kazanmak için konsol üretiyorlar ama şu anda pazarın kaymağını wii yiyor, konsol satışlarında rakiplerini 2 ye 3 e katlamış gidiyor. o yüzden sony ve microsoft (eğer wii yi aşağı indiremezlerse) buna çözüm olarak 2012-2013 gibi yeni konsollarını çıkaracaktır. 30-40 milyonluk konsol satışları sizin gözünüzde çok büyük rakamlar olabilir ancak sony yada microsoft gibi devasa şirketler için hiçbirşey değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 29 Kasım 2009; 22:09:46 >




  • 2014 de duyururlar 2015 gıbıde cıkar . 7 sene 8 sene yater bu konsol ıcın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.