Şimdi Ara

PS4 TELEVİZYON TAVSİYESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR PS3 CAFE İŞLETİYORUM. PS4 CAFE AÇACAĞIM BUNUN İÇİN EN İYİ TELEVİZYONU ALMAK İSTİYORUM. LEDLERDEN BEKLEDİĞİM PERFORMANSI ALAMIYORUM AMA SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR LED MARKA MODEL VARSA TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİRİM. LEDLERDE FUTBOL OYUNLARNDA YETERİ KADAR AKICILIK ELDE EDİLMİYOR. MESALA LCD DE Kİ GİBİ BİRAKICILIK YOK ÖZELLİKLE FUTBOL OYUNLARINDA GÖZE ÇARPIYOR. AMA SİZİN TAVSİYE EDİCEĞİNİZ BİR MARKE VE MODEL NUMARASINI YAZARSANIZ O MODELLERİ TEST ETMEK İSTİYORUM. TESEKKÜRLER.



  • 1500 CİVARINDAN BAŞLARIM DERSENİZ, Kİ ZATEN 40" OLANLAR O FİYAT ARALIĞINDADIR

    SAMSUNG 5070
    SONY 605B
    LG LB652

    DEN İTİBAREN GÖZ GEZDİRİN. CAFE İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN BAŞKA MODEL BAKMAYIN DERİM. 40"605B ÖZELLİKLE SİZİ ÜZMEZ.
  • Bende hem led hem lcd var. Her ikisindede ps4 oynadım. PS4'ün verebileceği maksimum kapasite 1080p dir. O yüzden şunu diyebilirim ki arada hiçbir şekilde büyük bir fark yok. Sadece led tvlerin renkleri çok canlı, onuda lcd televizyonunuzun renk ayarlarını canlı yaparsanız hemen hemen aynı görüntüyü yakalarsınız. LED tv'ler para tuzağıdır, zaten dikkat ederseniz hemen hemen büyük mağazaların hiçbiri lcd televizyon satmaz. Millete daha iyi diye zorla led satıyorlar. Aradaki tek fark incelik.
  • ARKADAŞLAR PS4 ÜMÜ ALIP GİDİP BÜYÜK MARKETLERDE DENİYORUM. AMA LED TVLER GERÇEKTEN SADECE RENKLER CANLI AMA OYUN AKMIYOR . MESALA KALECİYLE DEGAJ VURDUĞUNUZDA LEDLERDE TOPUN HAVADA BUHULANDIĞINI GÖREBİLİRSİNİZ. AMA LCD LERDE BÖYLE Bİ SORUN OLMUYOR. İŞİN KÖTÜ YANI. PİYASADA ARTIK LCD YOK. ÇOK YÜKSEK FİYATA ÇOK KÖTÜ BİR TEKNOLOJİ SATIYORLAR. TELEVİZYON İZLERKEN HİÇ BİR SORUN YOK AMA OYUN KONSOLUNU TAKTIĞINIZDA BEN ŞU ANA KADAR 600 HZ LİL LEDLERE BİLE BAKTIM HEPSİNDE AYNI SORUN VAR. BELKİ SİZİN OYNADIĞINIZ KALİTESİNDEN MEMNUN OLDUĞUNUZ BİR MODEL VARDIR. MECBUR LED ALICAZ ZATEN İİ BİR ŞEY ALMAK İSTİYORUM .
  • Ledlerde oyun modunu actiginizdan emin olun grafikler kotulesecek ancak gecikme süresi bariz azaliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.