Şimdi Ara

PS4 Slim mi yoksa normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eminim forumda bu konu vardır ama bulamadım ve google da kayboldum resmen. Şimdi hangisini almalıyım sizce? çok teşekkür ederim şimdiden



  • Ps4 slim varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden.com da ilanını gördüm ama? yok mu?
  • Yok
  • spike87 kullanıcısına yanıt
    çok pardon o zaman :) peki PAL mı almalıyım?
  • Evet Türkiye'de başka yok zaten.
  • Pal al tercihen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pal alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suandaki ps4 un ilk versiyonu yani fat kasa ama gayet kucuk ve herkes memnun ama her konsolun ilk versiyonunda sıkıntı çıkıyor xbox one in suanki kasasinda sıkıntı cikacagini sanmam kasa gayet. buyuk fanlar buyuk hava kanallari daha fazla ps4 e gore hersey rahat yerlestirilmis ps4un hacmi hem kucuk hemde guc kaynagi icinde xbox one o kadar buyuk olmasina ragmen guc kaynagi disarida ben ps4 un suanki fat kasasinda sorun cikabilecegin dusunmuyor degilim acikcasi bana kalirsa ps4 slim cikacak ama tasarim degisim olacak hacim cok cok az kuculecek belkide ps4 fat kasada 2-3 yil kullanimda sorun cikacak ps4 un yeni versiyonundaha buyuk olacak belkide. Ben ps4un kasasi yine guc kaynagi icinde olsun ama xbox one gibi buyuk olmasini isterdim daha cok hava kanalindaha buyuk fanlar daha genis ve rahat hacim sonucta sehpahanin altina koyuyorsunuz orda duruyor ben ps3 kullaniyorum ps 4 alacagim 1.5 yil sonra ama xone in kasasini ps4un kasasindan cok daha fazla begendim tabi kisisel gorustur bircok kisi ps4 un kasasini cok cok daha fazla begeniyor xone gore zevkler ve renkler tartisilmaz ben xone kasasini ps4 kasasindan cok daha fazla begendim ben sadeligi seven biriyim ama tabi ben yine ps4 alacagim exc. oyunlar turkce dublaj vs. sony microsofttan cok daha fazla deger veriyor ve bence exc. oyynlari xbox dan cok daha iyi hele driveclub u gorunce hayran kaldim ps4 un suanki kasasini alsam icimde hep bi endise olur suan bircok kisi yakin arkadaslarimda dahil ps4un isinmasindan rahatsizlik duyuyorlar hacim kucuk, guc kaynagi icinde e birde hava kanallari ufak sicak alete iyi gelmez devreler erir stabil calismaslar uzun 2-3 yil kullanimdan sonra daha cabuk yorulur alet BENCE.umarim ps 4un birsonraki kasasi biraz daha buyuk be hava kanallari daha fazla olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 12 Temmuz 2014; 8:06:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok gereksiz konu açılıyor ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErtanKu

    Eminim forumda bu konu vardır ama bulamadım ve google da kayboldum resmen. Şimdi hangisini almalıyım sizce? çok teşekkür ederim şimdiden


    Tozlu arşiv raflarını karıştırırken 12 Temmuz 2014; 4:00:44 tarihinde ErtanKu kardeşimizin yanlışlıkla böyle bir konu açıpta sorduğu soru, gün geldi gerçek bir soruya dönüştü..

    Evet, PS4 Slim mi? Yoksa normal PS4'mü?
  • Tabii ki Slim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim'in tek avantajı ince olması değil daha iyi wi-fi bağlantısı sunması gibi bir kaç ufak özelliği daha var. Fakat slim'e para vereceğine bekle Pro al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jules Dumont

    Tabii ki Slim

    Ama bakın diğer konudaki sohbetimize şunu da ekliyeyim size; bende hemen düzelteyim 1 ay önceki sattığım cihaz 2012 imalat ps3 superslimdi pencere kenarında kullandığım. :) Her neyse şimdi söyleyeceğim ise sizinde şikayet ettiğiniz durum yani CD okumaya çalışırken çıkardığı ses inanılmazdı. ps2 slimde de bu böyleydi, ps3 superslimde de. Özellikle gece online oyun oynarken TV'nin sesini kısıyorduk fakat takır takır tukur sesten bi tuhaf oluyorduk. Fat kasanın daha geniş ve soğutma sistemininde daha elverişli olduğunu düşünürsek bende fat tarafındayım. Elbette ki her yeni çıkan ürün bir öncekinden daha teknolojiktir bu muhakkak, lâkin ben durumun ps4, slim ve pro için geçerli net bir durum olduğunu düşünmüyorum. ps5 olsaydı yeni bir nesil olarak fark çok büyük olacaktı ama ben en azından slim için konuşacak olursak HDMI ve WI-FI dışında bir fark göremedim. Zaten online oyunları korkumuzdan ethernet kablo ile oynuyoruz alışkanlık (sağlamcılık). Buyrun aşağıdan da tablo ile bakalım:

     PS4 Slim mi yoksa normal mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Slim'in tek avantajı ince olması değil daha iyi wi-fi bağlantısı sunması gibi bir kaç ufak özelliği daha var. Fakat slim'e para vereceğine bekle Pro al.

    4K TV sahibi değilken, 2 ay boş yere bekleyip alacağım yan ürünlerle birlikte cebimden minimum 700$ çıkaracağıma, muhtemelen 2019 yılının bu aylarında çıkacak olan yeni nesil ps5 çıkana kadar, 500$ harcayıp bir son seri ps4 alıp üzerine online oyunlar için psn plus üyeliği ve oyun almak bana daha mantıklı geliyor..
  • Hocam ps4 internetinden memnunmusunuz kablosuz kullanımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otiogi65 O kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamadıysam bana sordunuz, ama ben henüz ps4 kullanıcısı değilim kardeşim yanlış oldu herhalde
  • Sizin de haklı olduğunuz yönler var tabii ki. Fakat bende teknolojik aletlerin ince olması yönünde bir takıntı var :D ara sıra teyzemlere de gittiğim için cihazı rahatlıkla taşımak isterim. Sony garantili almayı planladığım için ısınma sorunu kullanıma etki ettiğinde servise veririm. Önceki konuda dediğim gibi,bu işler şans işi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar sizin hocam Pro 1080de de daha iyi grafik sunacak diyorlar eğer grafik takıntınız yoksa PS4 hala iyi bir tercih ama bence bekleyin biraz büyük firmaların işi belli olmaz bakarsınız dedikleri her şeyi unutup Pro da iyi çalışan oyunlar normal PS4 de kötü çalışabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Size birşey sormak istiyorum. Ben ps3 kullanıcısıyım ps4 e geçicem. Bütçem ve televizyonum gereği ps4 pro düşünmüyorum. Ps4 alıcam. Ps4 ün şuanki kasası ps4 slimden çok daha iyi duruyor açıkcası ama ps4 slim de hdmi 2.0, daha iyi bir wifi ve bluetooth 4.0 desteği var. Bunlar göz önüne alındığında slimin çıkmasını beklemem daha doğru olabilir gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.