Şimdi Ara

Playstation 5 Slim mi Fat kasa mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, PS5 al sat yapıyorum. Önümüzdeki hafta Dubai'ye gideceğim. Dönüşte PS5 getirmeyi düşünüyorum. Bu zamana kadar slim hiç alıp satmadım ve sattığım standart kasalardan çok şükür hiç sorun yaşayan çıkmadı. Çift kol slim ve standart kasaların fiyatı neredeyse aynı (150-200 TL fark).


    Malum slim için bir ısınma problemi konuşuluyor. Slim kasa kullanan veya detaylı bilgiye sahip olan arkadaşların yorumlarını beklerim. Eğer gerçekten böyle bir problem varsa normal kasa alıp yola devam ederim. Ya da Rog Ally, PS Portal gibi seçenekleri de değerlendirebilirim




  • İkisi de satılır problem yaşamazsın.
  • 2 kasa da satılır ama fat kasaların üretimi durdu artık slim üretiliyor sadece ısınma vs problem yok.

    slim tercih etmelisin bence..

  • Slim'de sıcaklık veya ses sorunu yok hocam. Ayrıca, Slim'i daha hızlı satarsın. Güncel ve küçük olmasından dolayı çoğunluk Slim'e yönelir. Depolamanın 825 GB yerine 1 TB olması da bir fark yaratıyor.


    İlana "en son 1 TB depolamalı modeldir. Eski 825 olanlarla karıştırmayın" yazarsan satılma hızı artar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Ocak 2024; 16:38:2 >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

    Yabancı forumlarda slim için cihaz aşırı ısınıp kapandı/arızalandı gibi birkaç yazı okudum. Ben 3-5 eksik kazanayım karşı tarafın başı ağrımasın isterim hocam sonuçta az para değil bu cihazlar :) Biraz daha konuyu takip edip araştırayım. Yoksa tabi ki yüksek kapasiteli ve güncel sürümü almak daha mantıklı.


    Onca cihaz arasından 1 tanesi foruma nasip oldu. Bu sefer foruma özel 3 gün bekletip sonra diğer platformlara koyacağım :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdolika -- 20 Ocak 2024; 16:46:4 >
  • Slim aldım hiçbir problem yok, artıları daha fazla.
  • Rdolika R kullanıcısına yanıt

    O tür söylemler her modelde oluyor hocam. Kullanım şekli de önemli. Konsolu havalandırması çok kötü olan gözlere falan koyuyorlarsa, Slim küçük kasadan dolayı daha çok etkileniyor olabilir. Onun dışında bir sorun yaşanmaz👍


    Slim genel olarak, 1200 serisi Fat'lerin kasası küçülmüş hali. 1200 serisinde APU 7 nm'den 6 nm'ye düştüğü için anakart küçülmüştü. Slim'de ise kasayı da ona uyumlu hale getirdiler.


    Fan sesi ve coil whine'da da, Fat'lerde olduğu gibi, üniteye göre değişkenlik söz konusu. Fan sesi fanın markasına göre değişiyor (Delta-NMB-Nidec). Coil whine da, PSU içindeki bileşenlerin montajına vb bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.

  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

    Sağolasın hocam bilgiler için. 1100 ve 1200 serilerini iyice araştırmıştım ama slime de göz atmak için iyi oldu bu bilgiler. Slim alım gelirim büyük ihtimal.

  • Slim.aldi arkadaş ısınıyor baya dedi fat kasa satmadaydim dedi
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

    Kullanıcı olarak ne gibi artıları var acaba ? Normal kasa PS5 kullanıyorum. Satıp Slim almalımıyım ?

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    Satıp almak için bir neden olduğunu düşünmüyorum.


    Artık fat üretilmeyecek olması, 1 tb hafıza avantajı ve satış fiyatı daha fazla olmasına rağmen burada fatle aynı fşyata satılması gibi sebepler nedeniyle slşm tercih ettim ben.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.