Şimdi Ara

PS4 - Kardeslik konusu cozum onerileri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
18.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp grubu varsa beni de alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatifler yerine bu forumdan devam etmek isterim de biri yönetici olacaksa de yi doğru kullansın. Ben imla yazım filan umursamam internette ama modlardan daha kaliteli hizmet bekliyorum. Bu arkadaş listeye girdi diye trolluk yapıp arkadaşlarıyla konuyu baltalanmışlardı sonunda adminler çıkarmıştı dunyao konu sahibiydi ps4 ü yeni almıştım üye olup. Konu kapandı belki konsolu bile satmayı düşünüyorum ama bu arkadaş hiç değişmemiş. Umarım ucuza oyun oynamaya devam ederiz. Gelişmeleri bekliyorum bakalım. Kendimize ona göre yol çizelim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu neyin koltuk sevdasıdır anlamadım arkadaş..gönüllülüğün sözlük tanımı değişecek sayenizde az daha gayret...

    Mailimi kontrol ettiğimde güvenlik bilgisi değişen hesapların gelmeye başladığını fark ettim yazık gerçekten daha 24 saat olmadı ama egolar vicdanları ezdiğinden kime neki bu durum..

    İyiki DH Türkiye de olan bi forummuş.. bu konu olmasa başka yerden üyemiz var,günde yüzlerce mesaj atılıyor,reklam alıyor,para kazanıyoruz kazanmaya devam edeceğiz mantığıyla işliyor.. Japon falan olsa aramızdan baziları harakiri rekoru kırılırdı herhalde çok şükür burası Türkiye pişkinliğe devam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sithicus kullanıcısına yanıt
    bende hocam eğer konuyu açmayıp diğer yöntemlerde işe yaramassa satmak zorunda kalacam aleti.
  • Burada konusuyorsunuz da, bu konu acilmayacak. Bilerek de kitlenmiyor. Siz gelin burada icinizi dokun atesinizi sondurun sonra da azalarak bitin diye bu konu kitlenmiyor.

    Keske bunun farkina varsaniz.

    Sizin cozum onerilerinizi burada emin olun kimse takmiyor.

    Ben 2005'ten beri buradayim. 2005'ten beri de bu hic degismedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Eylül 2015; 22:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ps4 alcamya hani tam kapatıcak zamanı buldunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsolumcom a geçtim bende.şuan en mantıklı çözüm bu
  • Klasik Türk mantığı... Çalışmıyorsa kapat gitsin, kim uğraşıcak düzeltmekle. Böyle devam edelim.
  • Ahahaha 3 yasindaki cocuklar gibi bahane bulup dh nin en populer konularindan birisini kapatmislar

    Boyle akli basinda olmayan 95 li cocuklara yoneticilik verirseniz olacagi bu olur

    Burada yuzlerce kisinin magduriyeti soz konusu olacak. Magdur kisiler direk olarak sikayette bulunsun bence ust yonetime ve sikayetvar.com gibi sitelere. Burasi cocuk parki degil, oyle her kafaniza estiginizde bu konuyu kapatiyorum deyip esip gurleyemezsiniz zira dh yi populer yapan kullanicilaridir bunu unutmayin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuya çok hakim değilim. Hiç kardeşlik kullanmadım ancak konsolu alırken yanında aldığım GTA V dışındaki tüm oyunları DH forumlarından al/sat/takas et yöntemiyle oynadım. Hiç sorun yaşamadım/yaşatmadım. Sadece yurt dışından patronların geldiği hafta yoğunluktan bir arkadaşı satmak zorunda kaldım. Kardeşlik mevzusu bana uğraşılması güç bir yük gibi geldi ne yalan söyleyeyim. Ancak konuyu ara ara takip de ediyordum; bir çok kişinin bu sistemden faydalandığını ve gelir/gider dengesinin denge olmaktan çok çok uzakta olduğu bu ülkede insanların bu sayede bütçelerine uygun bir şekilde oyun oynayabildiklerini gözlemleyebiliyordum. Bunu, konuya kırk günde bir bakan ben görebiliyorsam, konuya hakim yöneticiler de pekala göreceklerdir. İyi niyet bunun neresinde?

    Forum; yazan, içerik üreten ahalisi ile forumdur. Forum yönetimi bu ahalinin talebini görmezden gelmemelidir.

    Yine de ara yönetici konumundaki sorumlu arkadaşa çok yüklenmenin bir anlamı yok. Tüm organizasyonlarda ara yöneticiler karar mercii değil idarecidirler. Genelde üst yönetimler ile köprü kurarlar, rapor verir, birimleri hakkında tavsiyelerde bulunurlar. Yönetici arkadaş eminimki birimini kurtarmak istemiş ama kurtaramamıştır ve tabii olarak alınan kararı destekler bir tutum takınmak zorundadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thausael -- 6 Eylül 2015; 22:39:08 >




  • Dante kullanıcısına yanıt
    Allah ta ahirette onları takmasın hersey karsilikli hocam
    Eden bulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar keyfi bir karar ki anlatamam. Onca çözüm varken bu kadar saçma bir karar nasıl alınır ya! Dolandırıcıların listesinin yerine sağlam kişilerin listesi oluşturulsa daha iyi olmaz mıydı?
    Çıkmış yöneticilerle konuşmuş muş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar arkadaşlıklar kurdular burdan, PSN'den birbirlerini ekleyerek birlikte oyunlar oynayıp sohbetler ettiler. Birbirlerine karşı dürüst olduklarında herşeyin ne kadar yolunda gittiğini gördüler, teşekkür ettiler, herkesin; ay içerisinde bir oyun bile alamayacak ama konsol dünyasına hevesli öğrencilerin bile ayda 3-4 oyun oynamasını, keyif almasını sağladılar.

    Yaşadığımız ülkede, yolda, sokakta, otobüste, okulda, işte olan her olumsuzluk sonrası biz de kapatıp kapıları çekim gidelim mi?

    3 kuruşluk zevkimiz vardı şurada, güzel güzel geçinip gidiyorduk, kazıklananları el birliği ile kurtarmaya çalışıp, dolandırıcılara el birliği ile geçit vermemeye çalışıyorduk.

    Ama hepsini bitirdiniz, dağıttınız herkesi. Adını "kardeşlik" koymuş ve konu başlığına tam da uyacak şekilde "kardeşlik" yapmış olanların hevesini kırdınız.

    Şimdi herkes şaşkın, hangi facebook / whatsapp grubuna girsek, hangi başka foruma güvensek diye bakıyorlar etrafa.

    Ama siz "çarpı" tuşuna basılsa dahi kendini tekrar eden reklamlarınıza bile kafasını takmayan, bu forumda hep aktif olan insanları elinizin tersiyle itiyorsunuz.

    Çözüm kapıyı kapatıp gitmek değil. En azından yıllardır burayı yöneten ve bir yere getiren hem kullanıcılar bunu hak etmiyor, hem de siz bu kadar öneri / çözüm yoksunu olmamalısınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 6 Eylül 2015; 22:37:40 >




  • Liyakat sahibi olmayan admin olursa olacagi bu. En ufak bir tartismada adam kilitliyor.yahu arkadas forumda milyon tartisma oluyor.kilitle cözülse site kapanir.yapamiyorsan yapamiyorum de baskasi baksin.hata yapan mi var banla gitsin
    Bu kadar basit islemi yapamiyorsan admin olma arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Burada konusuyorsunuz da, bu konu acilmayacak. Bilerek de kitlenmiyor. Siz gelin burada icinizi dokun atesinizi sondurun sonra da azalarak bitin diye bu konu kitlenmiyor.

    Keske bunun farkina varsaniz.

    Sizin cozum onerilerinizi burada emin olun kimse takmiyor.

    Ben 2005'ten beri buradayim. 2005'ten beri de bu hic degismedi.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 7 Eylül 2015; 3:07:56 >
  • İnsanlar her türlü düşüncesini saygı çerçevesinde belirtebilir burası bir forum. Deyip, öncelikle yalakalık yapma. Diyen insanı ve onu artılayanları gördüm. Adam daha kendi içinde çelişiyor. Sonra da açın konuyu biz hallederiz diyor.
    Ben 1 buçuk sene önce bu konuya baktığımda da real m. diye bir kullanıcı vardı. Sonra başka sonra başka şimdi de başka bir kullanıcı varmış dolandıran. Yani kapatmak çözüm olmuş çünkü siz halledememişsiniz.
    Bu arada kimseye yalakalık yapmadığımı belirteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ne sanıyor bunlar kendini vazgeçilmez mi sırf bu konudan dolayı hergün tıklıyorum siteyi benim gibide cok insan var gecelim konsolum.com'a
    Burdada kardeşlik konusunda son msj olarak bilgi olarak konu bu adreste devam etmektedir diye millet gecsin onlarda kurtulsun bizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan vallahi herseyi anladim da . Eeee be akilli yoneticiler sorunlar bilmem ne sacmaliklariyla konuyi kapattiniz da. Ulan en buyuk sorunu siz yasattiniz. Onca insan hesap aldi verdi hali hazirda kullananlar zibilyon tane. Siz bunun hesabini nasil vereceksiniz hem dunya hem ahirette. Bu resmen hak yemektir. Bu dolandiriciliga zemin hazirlamaktir. Hukukcu kardeslerim bu konudaki gorusleri nedir. Bu bana gore buyuk suctur . Konuyu acin kardesim o kadar kisiden kufur yemek beddua ah almak pek hosunuza gitmez herhalde. Eger birazcik hak hukuk biliyorsaniz acin insanlar magdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el Bölümü'nü de kapatın orda da dolandırıcılık oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi görevini yapamadı diye konuyu kapat çözüm yolu bu mu?arkadaş yönetimiyorsa yönetecek adam bulun gönüllü arkadaşlar da vardır eminim.bir şirkette kötü yönetici var diye o bölüm kapanmaz yönetici değiştirilir.mustafa denen arkadaşa anket yapılsa 100 arkadaştan 90 nı egoist der

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.