Şimdi Ara

PS4 FIFA 17 Dil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Umman'dan PlayStation 4 aldım. Yanında Uncharted 4, Ratchet and Clank, FIFA 17, The Last of Us, Bloodborne verdiler. Benim sıkıntım şu; Ratchet and Clank'ı taktığımda oyun direkt Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı açılıyor fakat FIFA 17' de sadece English ve Arabic dil seçenekleri mevcut. Oyunu güncellediğimizde de başka dli seçeneği gelmedi. Neden olabilir? Umman'la ilgili bir problem ise Ratchet and Clank neden direkt Türkçe başlıyor?

    Teşekkürler..



  • Verilen oyunların hepsinin Türkçe dil desteği var. Uncharted, Last of Us ve Bloodborne Türkçe mi peki?
    FIFA 17 Türkçe değilse o zaman bölge farkı var. PAL olmalı oyunlar. Bölge 2 yani. Dünya resminin üzerinde 2 yazıyorsa PAL'dır.
  • Unharted,Last of Us ve Bloodborne Türkçe altyazı. Uncharted'da dublaj yok mesela. Hepsinin arkasında 2 yazıyor. Ratchet and Clank direkt Türkçe dublaj ve altyazı başladı ama Uncharted'da yok dublaj yok altyazı var mesela. PSN Store'da FIFA sayfasında Türkçe dil paketi indirilebilir içerikte yok. Çok büyük sıkıntı değil ama neden böyle bir şey olduğunu merak ettim. Allah'tan FIFA'da en azından İngilizce dil seçeneği var ya sadece Arapça olsaydı (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.