Şimdi Ara

Ps4'de Pc görüntü kalitesini alamamak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..iki tane aynı model televizyon kullanıyorum biri yatak odamda biri salonda..birisinde hdmi üzerinden laptop bağlı, diğerinde ps4 bağlı.. benim bahsettiğim esasında medya kullanımı ağırlıklı olarak..youtube üzerinden aynı videoları izlediğimde, pc'den çok daha iyi görüntü alıyorum..ps4'de karanlık detayları tamamen yok oluyor..tv menüsünden kontrast , parlaklık ,keskinlik vs bunun gibi bütün ayarları denedim ama karanlık detaylarını çıkarmayı başaramadım..parlaklıgi yukselttigim zaman ,gri ama detaysız bir görüntü alıyorum..aslında aynı problem oyunlar içinde geçerli, karanlık ve detaysız bir görüntü almamak için maalesef yine parlaklığa yukleniyorum, bunun sonucunda bulutlu, gri bir ekranla karşılaşıyorum.. başka birçok tv'dede ps4 hattâ ps3 kullandım, ama bu sonuc hep aynı.. Bu konuyla alakalı mantıklı bir cevap bulamadım.. acaba bu konuya bi çözüm bulabilen varmı aranızda? Şimdiden teşekkür ederim..ıyi forumlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • PS4 görüntü ayarları kısmından Derin Renk Çıkışı ve RGB Aralığı ayarlarını değiştirip tekrar bir deneyin belki sorununuz çözülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnbzkrt

    PS4 görüntü ayarları kısmından Derin Renk Çıkışı ve RGB Aralığı ayarlarını değiştirip tekrar bir deneyin belki sorununuz çözülebilir.
    Maalesef dostum, hiçbir fark olmadı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.