Şimdi Ara

PS4 Bozuldu (GÖRÜNTÜ VERMIYOR)du!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
10.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese esenlikler.

    henüz gecen hafta persembe günü aldigim ( ilk aldigim ürün bozuk cikmisdi aldikdan 1 saat sonra götürdüm ve yenisini verdiler ) dün geceye kadar problemsiz oynadim gece kapatip yattim. Bugün acmayi denedim fakat acamadim. Cihaz aciliyor ekrana görüntü gelmiyor sadece 1 sn arayla ses geliyor. Internet arastirmalarimda birebir ayni sorunu yasiyana rastlamadim ama bu hdmi cikisi veyahut görüntü gelmeme cogunda var . Eger cözüm icin bi fikri olan varsa denemek isterim yoksa zaten yarin geri götürcem !

    (Kabloda veya TV de problem yok farkli aletlerle denedim . )

    Sorun videosu








    Ayrica:https://www.youtube.com/watch?v=u8Vgf9tU6SE.

    Esen kalin

    Eger googledan geler olursa diye eklemek istedim assagidaki cevaplar isiginda, Tvnin kendinden fullhd olmadigi icin tekrar denedim. Televizyonu kapatip kapali durumda olan ps4'ü calistirdim ardindan ps4ü calistirdim görüntü geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurqlp -- 21 Eylül 2014; 19:33:07 >







  • ps4 ü güvenli modda çalıştırmayı denediniz mi hocam? zaten yeni almışsınız şanssızlık birazda yenisi ile değiştirirler hemen diye düşünüyorum.
  • hocam denemedim. Cünkü onun biraz riskli oldugunu okudum hani konuya hakim degilim cünkü. Ben de öyle saniyorum ama cok sinir bozucu ilk aleti aldim eve geldim bozukdu gittim yenisini aldim bu da gitti
  • geçmiş olsun can sıkıcı bir durum tabiki ama güvenli modda çalışırsa oradan sistemi sıfırlama gibi seçenekleri deneyebilirsiniz açılış tuşuna 7 saniye basılı tutun ps4 kapalıyken 2. bip sesinden sonra güvenli moda geçiyor. bende hdd değiştirdim flash disk tanımadı makina eski püskü bulduğum 2Gb lık 3. usb flashı tanıdı baya ugraştırmıştı kurarken. ama 1 haftalık cihaz ve böyle şeyler yapıyorsa zaten videolarla beraber götürün değiştirsinler. bu arada ürünü nereden aldınız acaba eski üretin makinalar varmı hala piyasada.
  • Ps4 üzerindeki led sonunda beyaza dönüyor ps4 te sorun yok büyük ihtimalle

    Sırası ile şunları deneyin

    Hdmı kablosunu tv üzerinde bulunan başka bir girişe takın (örneğin hdmı 1 e taktıysanız 2 ye gibi)

    Ardından bu sonuç vermezse cihazı kapayın ve power tuşuna iki bip duyana kadar basılı tutun sonucu buraya yazarsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliMemo3.5 -- 21 Eylül 2014; 15:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzaymuhendisi

    geçmiş olsun can sıkıcı bir durum tabiki ama güvenli modda çalışırsa oradan sistemi sıfırlama gibi seçenekleri deneyebilirsiniz açılış tuşuna 7 saniye basılı tutun ps4 kapalıyken 2. bip sesinden sonra güvenli moda geçiyor. bende hdd değiştirdim flash disk tanımadı makina eski püskü bulduğum 2Gb lık 3. usb flashı tanıdı baya ugraştırmıştı kurarken. ama 1 haftalık cihaz ve böyle şeyler yapıyorsa zaten videolarla beraber götürün değiştirsinler. bu arada ürünü nereden aldınız acaba eski üretin makinalar varmı hala piyasada.

    Güvenli modda da acilmiyor. Artik yarin götürcez 3. cihazi alicaz. Hocam cihazi Almanyadan Satürn magazasindan aldim. Cok incelemedim ama sadece oyunlar ve bi kac donanim malzemeleri var eskiler icin. Neyse tesekkürler cevaplar icin .




  • anladım hocam o zaman tekrar geçmiş olsun ve kolay gelsin umarım bundan sonra rahat rahat tadını çıkarırsınız ps4 ün. iyi forumlar iyi oyunlar.
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun, şanssızlık işte.
  • Beyaz a dönüyor bence de sorun yok tv ve hdmi kablo uyumsuz olabilir bir abimizde daha vardı tv yi değiştirmişti hatta olmuştu :) Kablo da sıkıntı yoksa tv de olabilir.
  • baska tv varsa orada deneseydiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv hdreadyden full hdye upscale oĺan modellerden mi? Büyük ihtimal ps4 bozulmamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quanch -- 21 Eylül 2014; 16:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afr0oo

    Beyaz a dönüyor bence de sorun yok tv ve hdmi kablo uyumsuz olabilir bir abimizde daha vardı tv yi değiştirmişti hatta olmuştu :) Kablo da sıkıntı yoksa tv de olabilir.

    Hocam kablolarda sikinti yok dizüszü bilgisayarla denedim . Baska tv yok fakat ben 3 gündür oynuyordum sorunsuz, dün gece 2de kapadim yattim sabah bu haldeydi.
  • Baska tv yok ama hocam Tv zaten yeni aldim onunda 1. haftasi olmadi ve 3 gündür calistiriyordu böyle bir sorun olabilir mi ?
  • quanch Q kullanıcısına yanıt
    Ps4 bozulmusdan kastim-sandigim- hdmi girisi olabilir. Tv ile bahsettiginiz olayi anlamadim ama Tv görüntü kalitesinin kendi ayarliyor.
  • cevaplar icin tesekkür ederim. Birazdan bi arkadasin Tv deniyecegim onda da olmazsa zaten mecbur yarin götürcem büyük ihtimal yenisini verirler.
  • Bende de ayni sorun ama bir sure bekeleyince goruntu geliyor. Senin tvden kaynakli cok buyuk ihtimal. Heyecan yapma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4'te sorun yok, yuksek ihtimal HDMI kablo veya TV sorunlu. HDMI kablonun veya TV'nin baska cihazda calışması sorunsuz anlamına gelmez, PS4'le uyumsuz olabilir. Sonuçta 1080p görüntü sinyali veren bi cihazdan bahsediyoruz, destekleyemiyor olabilir. Başka TV ve HDMI kablo ile deneyin hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurqlp

    cevaplar icin tesekkür ederim. Birazdan bi arkadasin Tv deniyecegim onda da olmazsa zaten mecbur yarin götürcem büyük ihtimal yenisini verirler.

    Bu arada arkadaşının tvsinin kendinden full hd olduğuna emin ol. 1080pye upscale eden bir tv ise aynı şey olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quanch Q kullanıcısına yanıt
    Ne kadar bekliyorsun hocam ? Ama son 3 gündür böyle birsey yokdu neden bugun böyle birsey cikti ki ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.