Şimdi Ara

PS4 ACİL YARDIM :( KUMANDALAR ASLA BAĞLANMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen yıl Ummandan gelen ve geldiğinden beri too many usb devices connected uyarısı verdiği için usb portları çalışmayan bir ps4 1TB konsolumuz var. Bu sıkıntı yüzünden her iki kumandayı da harici bir şarj docku ile şarj ettik hep. Oğlum bir süredir kumandalardan birini tabletine bağlayıp minecraft oynuyordu. Yeniden kumandayı konsola tanıtmak gerekince de PS4 ile kullandığımız diğer kumandadan giriş yapıp, önce forget device sonra find and pair işlemi ile bluetooth devices menüsünden işimizi hallediyorduk. Fakat sağolsun dün oğlum ikinci kumandayı da tabletine bağlayınca konsola erişmek imkansız hale geldi.


    Okumadığım forum kalmadı ama bir çözüm bulamadım. Cep telefonunda Sony PS4 ile ilgili Sony nin tüm app leri yüklü ancak herhangi bir kullanıcı ile login olmadan second screen vb uygulamalar çare olmadı. Bir videoda televizyon kumandası ile kaynaklar kısmına girip cec hdmi portundaki cihazı kumandadan başlatan birisini gördüm ancak bizde 2009 model bir Sony 40X3000 tv var ki, sanırım teknolojisi bu işi desteklemiyor.


    Çok sıradışı bir durum olduğunun farkındayım ama bir çözüm öneriniz varsa, zaman ayırıp yazarsanız çok müteşekkir olurum. İçine düştüğümüz durumda paraya kıyıp yeni kumanda almak bile çözüm olmayacağı için umutsuz durumdayız.








  • Kolun arkasindaki dugmeden reset atmayi deneyin
  • Her iki kol için de denedim hocam, çözüm olmadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.