Şimdi Ara

ps3 hdd de boş yer sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
26.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: margornn

    quote:

    Orijinalden alıntı: PracticeMan

    bu full sürüm oyunlar çıkınca bu sıkıntılar çok arttı



    Evet hdd yetersiz kalıyor ama içerisinde 31 gb veri varken 48 gb dolu gözükmesine anlam veremedim toplam hafıza 55 gb olarak görünüyor bu arada onun farkındayım, bu 55 in 48gb ı dolu şu anda.

    aynı sıkıntıyı çekiyorum, fifa12 vardı, bf 3 ü indirdim, geriye 9 gb kaldı bf 3 13 gb oldugu için yükleyemedim.ben de önce backup yapıp bilgileri harici bellege atıp , formatladım. 37 gb olarak görülen hafızanın kullanılabilir bölümü 31 gb gösteriyor. Muhtemelen BrokenSword93 ün dediği gibi bir kısmı ps home tarafından işgal edilmiş durumda... forumlarda araştırdım, ps home a girip ayarları değiştirmemiz gerekiyor ancak home a da giremiyorum ki:)

    valla bi çözüm bulalım, bf3 ü yükledim fifayı tekrar indiriyorum ama muhtemelen yükleyemicem




  • Mesajı hortlattım biliyorum ama, yeni konu açmak istemedim.

    PS3 sistemdeki storedan indirdiğimiz oyunları harici diske kopyalıyabiliyor muyuz? Veya mesela Uncharted 3ü yükledim, 3d içeriği silebiliyor muyum? Yapabiliyorsam, nasıl?
  • Bu konuda bilgi verebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. Hala bir çözüm bulamadım.
  • Hocam aynı problem bendede var.320 GB hdd var.Daha önce kırdırmıştım.Versiyon upgrade yapıp orj hale getirince 320 gb ın 20mb ı boş görünüyodu.Daha sonra save leri sildim ve o miktar 70 Gb a çıktı.Daha sonra gta 5 i felan kurdum oyun yükledim şuan 13 gb boş yer var.Ancak 320gb ın 307 GB nerede onuda çözemedim.GTA olmasa biçimlendiricem de işte bilmiyorum :D Eğer laptop un varsa laptop a takarak biçimlendir
  • Hocam benimki kırılmamış super slim kasa. Ben sadece yüklü oyunları harici bir diske atıp, bir daha indirmek istemiyorum. Bu mümkün mü diye sormuştum.
  • Arkadaşlar
    Bende de aynı sorun var. 120gb hdd de yuklu oyunlara bakıyorum 30gb gorunuyor ama yenı oyun indirmeye çalışonca yeterli yer yok diyor. PS3 içinde neyin ne kadar yer tuttuğunu nasıl görebiliriz?
  • aynı sorundan bende muzdaribim.
  • margornn M kullanıcısına yanıt
    PSN den oyun yükleyince oyunun yaklaşık 1.5 katı yer gider o yüzden sizin o kadar yer gitmiş.
    Edit: Arkadaşlar bugün oyun yükledik yazan miktar kadar hafıza gitti ben yanlış biliyormuşum aynı sorun bende de var 60 gb hdd var 55 gb kullanılabilir gözüküyor ama 45 gb sini kullanabiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambacı Golcü -- 24 Nisan 2015; 19:26:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 12 GB harddiskli PS3 var ve harddisk almak istiyorum, tüm işlemleri halledebilecek ve gerekirse içine oyun atabilecek bildiğiniz iyi bir yer var mı? istanbul Anadolu yakası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imdatbes

    Bende 12 GB harddiskli PS3 var ve harddisk almak istiyorum, tüm işlemleri halledebilecek ve gerekirse içine oyun atabilecek bildiğiniz iyi bir yer var mı? istanbul Anadolu yakası
    Dostum hdd kendin takabilirsin, ps3 han diye aratırsan oyun atma işinide kendin yapabilirsin, bende cfw yüklü ps3 var o yüzden han olayını araştırmadım ancak sen kendin yapamazsan netten bakar yardımcı olmaya çalışırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.