Şimdi Ara

Ps3 devri bitti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ps3 devri bitti mi eskidi ps3 hala playstation cafelerde ps3 varmı ?




  • 4 bile bitti, 5 in de yarisi gitti sayilir.
  • bitti.
  • ps3 mü 🤔 ps4 devri bile bitti..
  • nasıl ps4 bitti ps4de hala oyun çıkıyor diye biliyorum.

  • Daha once PS3 kullanmadiysaniz oynayacak tonla oyun var PS3'de. Ve bu oyunlar PS4'de oynanamiyor maalesef. Ama yine de imkaniniz varsa PS4 daha kullanışlı olur, guncele daha yakin oldugu icin.
  • Playstation cafelerde hala ps3 varmı peki ?

  • Barisgzl1 B kullanıcısına yanıt

    bu ps3 sevdası nerden geliyor hocam neden ısrarla ps3 istiyorsunuz ? kafelerde ps3 bulamazsınız. siz almak isterseniz bulup alırsınız ama şimdiki 4k tv lerde görüntü çamur gibi gözükür ps3 zamanın oyunlar 480p 520p gibi çözünürlüğe sahipti

  • PS3 ve PS4 devri bitti. PS5 devri başlamadan bitti kardeşim. 

  • Barisgzl1 B kullanıcısına yanıt

    konsol çıkalı 11 sene olmuş hocam bazı oyunlar hala ps4 e çıkıyor ama düşük çözünürlük ve fps değerleri ile

  • Başka bir konuya şu mesajı yazmıştım. Aynen kopyalayım.


    PS3 döneminin oyunlarını oynamadıysan, ekonomik sıkıntın varsa eğer PS3 ile başla. Konsol artık ucuz ve rahat kırılabiliyor. Her şeyi yapabilirsin. PS4 de kırılıyor ama kırık PS4'ler neredeyse PS5 fiyatına satılıyor.


    3 uncherted, 1 last of the us, MGS serisi, GTA 4 ve 5. God of war serisi. Olmayan oyun yok valla. Her konsolun emulatör programı var. Temiz bulsam sıfır olarak düşünmeden alırım.


    Esas konu devir bittimi ? Bitti bile.

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    ps5 nasıl başlamadan bitti anlayamadım ?

  • Barisgzl1 B kullanıcısına yanıt
    Oyunları pc de var ondan bahsediyor sanırım
  • arkadaslarınla pes 2013 atacaksan güzel cihaz. bunun haricinde oynamadığın exclusive oyunlar vs. var kütüphanesi bol ve kırıldığında da bedava. alınabilir cihaz kötü değil. Tabi aşırı grafik beklentin yoksa. Ama miadını çoktan doldurdu yüzüne bakan yok artık.


    Almışken super slim cihaz al ne de olsa farketmiyor. En azından güncel olsun. Fat kasaların yüzüne bile bakma sakın.

  • PS3'ün devri bitti ve nostalji olarak kullanıyorum fakat PS4 en azından bu yıl için hala aktif olarak güzelce kullanılabilecek bir konsol. Yeni oyunlar artık gelmeyecek ama Plus ile beraber birçok üst düzey yapım hala güzel bir şekilde oynanabiliyor PS4 konsolunda. 2025 yılı ile beraber PS5 iyice dominantlığını sağlayacaktır.

  • hayır

  • Hayir bitmedi
    Oynamadigin her oyun yeni oyundur. Bugun ps2 de alsaniz gayet keyifli oyun oynarsiniz. Bana gore ps2 devri bitti, cunku ps2 native olarak hdmi desteklemediginden modern tv monitorlere olmayacak.Bunun da cozumu, gerekli aparatlari alip hdmi a cevirmek olur ama oyunlar Tuplu tv ye gore yapildigi icin goruntu cok kotu gozukecektir.

    Ben gecen ay Ps3 super slim aldim, geldiginde kirikti, orjinale cevirdim var olan hesabimdaki oyunlari oynuyorum. Hem de Gayet keyifle oynuyorum. Simdi PS3 almakta oynamakta buyuk mesele, cunku konsolu aldiktan sonra da yeni kol almaniz lazim.
    Bazi ps3 oyunlari sixaxsis olmadan calismiyor. Ya orjinal kol bulacaksiniz analoglari lackalasmamis ya da gecen hafta cinden aldigim Cronusmax plus adli bir USB donusturucusu sayesinde dualshock4 ya da dualsense si sanki bir ps3 kolu kullanir gibi kullanirsiniz. Hem sixaxsis calisiyor, hem de titresimden tutun home tusu da calisiyor. Xbox kollari da calisiyor.

    Arada call of duty black ops oynuyorum multiplayer, serverlar hala dolu ve oynayan kisi sayisi var. Tek sorun hilecilerin var olmasi.
    Yani ps3 devri falan bitmedi. Orjinal oyunlari hala pahali ve PC de emulator ile oynamak icin iyi bir sisteme ihtiyaciniz olacaktir.
    Slim ve ya fat almayin cunku super slimlere gore bozulma ihtimali daha yuksek.
    Kirik temiz bir Super slim bulun, seri numarasina gore alin mesela benimki cuh 4204, 2013 cikisli.

    1 TB SSD takin. sevdiginiz ve favori oyunlarinizi yukledikten sonra arada acar oynar durursunuz ve omurluk olur. Sahsen ben ilerde boyle yapacagim.
    PS3 de, ps1,2 ve 3 oyunlarini oynayabiliyorsunuz. bana gore bir kac oyun haric PS2 oyunlarinin devri bitti neden mi? Bazi oyunlar var mesela god of war serisi gibi, hala oynanir. Gecen ay 6 oyunu da bitirdim inanin 2018 god of war rebootu oynarken bu kadar keyif almamistim.

    Bazi oyunlar da gorev yapisi geregi asiri zor kaliyor bugun ku standartlara gore. mesela sly cooper serisini cok severim. Kucukken ps2 de tum seriyi oynadim yine 2010 yillarda ps3 te HD collection olarak cikti yine PS3 te bitirdim.

    Ama 2024 e geldiginiz de oyun level ve icerik bakimindan cok cag disi kalmis. Boss kapismalari sanki soulslike oyunlar gibi. Zaten PS2 de autocheckpoint yok. Oldugunuzde bastan basliyorsunuz. Kontroller cok demode agir ve keyifsiz kaliyor.
    Bu sadece Sony oyunlarinda degil, Persona 3 fes , kingdom hearts 2 gibi doneminin harika oyunlari bugun cok siritiyor. Oldukca zorlu. Ben zor oyun severim derseniz bu tamamen size bir sorun olmayacaktir ama ben zor oyuna gelemem. Mesela sly cooper thiefs in time oyunu PS3 oyunu oldugu icin oynanabilir.
    Onun disinda bugun ku sony nin yapamadigi ve 15 sene once cikardigi kendine ozgu deneme yanilma platform oyunlari ve keyifli oyunlari var. Puppeteer gibi. Oyun harika diyebilirim.
    Burda bir kistasiniz olmali, o da grafikleri pek kafaya takan biri olmamaniz.

    Onun disinda PS3 all the way diyebilirim. Bazi arkadaslar PS4 devri bile bitti demis. Ben hala bugun PS4 te rainbow six siege oynuyorum ve bir cok online oyun var. Oynayabileceginiz.
    Hikayeli Buyuk yapimlar artik bitti, dogrudur. Oynamadiginiz her oyun yeni oyundur bunun platformu yok. Benim icin sadece hangi kolla ile oynadigim ve oyun ici gorev dunya yapisinin artik cag disi kalip kalmamasi.
    Bazi PS3 oyunlari var sadece PS3 te olan ve ps3 ile birlikte kaybolacak oyunlar. Ornek vermek gerekirse
    3d dot games heroes
    Infamous1,2, festival of blood
    Folklore
    Drakengard 3
    Rain
    ico
    Heavenly sword
    Tokyo jungle
    Lolipoop chainsaw
    Spec ops the line
    Puppeteer
    Katamari serisi
    God of war serisi
    Sly cooper serisi
    Ratchet and clank serisi
    Metal gear solid 4
    Splintercell serisi (telaffuz)?
    Prince of persia serisi
    Bunlar suan aklima gelenler. Bu oyunlar yeni nesil konsollarda yok. Tek oynayabileceginiz yer PS3 ya da duzgun bir PC. O yuzden PS3 almak icin cok sebep var.
    Ama bir ps4 almak icin sebep yok cunku ps5 te zaten PS4 oyunlarini geriye uyumlulukla daha iyi fps ve cozunurlukte zaten oynayabiliyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 19 Mart 2024; 1:4:37 >




  • Ben PS3'ümü bizim eski televizyonda Netflix, Amazon v.s. için kullanıyorum. Akıllı TV misali. Onun harici yeğen geldiğinde o takılıyor. NFS, little big planet falan hala çocuklar için on numara oyunlar.

  • yok hocam bitmedi bütçe neye elverirse onu alırsın sonuçta ps3 tede oyunlar var hemde dışarıdan makine ye oyun da atabilirsin bitti diyenlere bakma
  • Ps4 devri bitti diyorsunuzda bende ps4 pro var hala oynuyorum. Rdr2 sinden god of warına horizonlara bir sürü oyun almıştım hala bitirmediğim onlarcası var. Sanki ps5 inanılmaz bir fark oluşturmamış gibi geliyor bana. God of war ragnaroku ps5 te denedim ps cafede ve bendeki ps4 pro ile arasında pek bir kalite farkı gözlemleyemedim. Elbette yan yana baksam görürüm farkı ama demeye çalıştığım bana yetiyor ps4 pro. Aynı zamanda nintendo switchte kullanıyorum. Hasılı diyeceklerim bu kadar 😆
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.