Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1945. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.062
Cevap
167
Favori
1.051.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19431944194519461947
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

    2017'de birçok online film sitesini PS TV açıyordu sonradan cortladi YouTube da açmaz oldu tarayıcısı ama iyi ki Netstream isminde bir homebrew var YouTube işini çok güzel çözdü, Smart TV var YouTube açıyor ve güncelleme alıyor ama reklamdan birşey izlemek ne mümkün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

    Benim anlamadığım tamam Vita'ya oyun yapmadılar da en azından bazı Android oyunlarını portlasalardi veya PSP/PS2 oyunları ile destekleselerdi PSP'nin bile tüm kütüphanesini markete koymadılar.


    Andy San Andreas'ı birkaç haftada portladıysa Sony bir günde yapabilirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    Ben YouTube’u hep PS5’ten izliyorum. Çok iyi ve akıcı. PS5 remote kumandası da aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    durumlar biraz karisik o konuda. psp'den dili yandı sonynin. daha ikinci gun cihaz kırıldı sanırım wipeout pulse oyunundaki açıkla.

    daha da toparlayamadılar. ilk o oyundaki online kısmından sisteme eriştiler o açık kapatıldı.

    sonra pandora battery çıktı, psp go'da bataryaya erişimi kaldırdılar direkt. en son pro softmod gibileri cıktı o zamana kadar da pspden vazgecmislerdi zaten.


    neredeyse tum guclerini vita kırılmasın diye harcadılar. yoksa bu cihaza sdcard destegi de sunarlardı, android tarafından portlara da izin verilirdi.

    dedigin android port olayini kismi olarak yaptilar playstation mobile adı altında ama oyun portlanmadı hic neredeyse. cıkanlar da cok kücük oyunlardı pspdeki minis gibi.


    vita da yine psp sayesinde kırıldı. psp portundan sisteme erisildi sonra o sistem klasik psp gibi kırıldı.

     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

    sistem kırılınca da sony daha da ugrasmadı konsolla zaten batı tarafında satışlar düşük diye.

    cihaza sahip cıksalar ve yapımcılara teşvik saglasalardı bu konsol tarihin en cok satan el konsolu bile olurdu.

    hatta abartmiyorum switchi bile cıkmadan yerin dibine gömerdi  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 


    memory cardı zorunlu tutmak yerine en az 8gb internal memory vereceklerdi, memcardı istedikleri kadar pahalı yapsınlar.

    direkt sony tarafından saglanan bir ps2 emulator olacakti icinde, ki mgs2-3 hd sekilde acabilen konsol ona da yeterdi.


    ugrasmadılar satıslar düsük diye korktuklarından. daha telefonlarda oled yeni yeni standart oldu, vita tee 2012de oledle çıkış yaptı  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

  • Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

    Belki de böylesi daha iyi oldu. Bu sayede Nintendo, Switch'e daha fazla önem verdi. Switch de aynı duruma düşmesin diye çoğu şeyi düşünerek tasarladılar. Örneğin 3DS'te dijital mağaza yok gibi bir şeydi. Aldığın dijital oyunlar cihaza gömülüyordu, hesaba değil. 3DS konsolun bozulursa bütün dijital oyunların konsolla birlikte uçmuş ve ölmüş oluyordu. Nintendo bu olayı kaldırarak PSN, Xbox ve Steam gibi açık dijital bir mağazaya geçti, bölge kilidini de kaldırdı. Bunları yapmalarının sebebi de Vita'nın ölmesinden etkilenmeleri. Tabii tek etmen Vita da değil. Aynı kaderi Wii U da yaşamıştı. Bunları görerek bütün riskleri ortadan kaldırdılar.

  • Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

    PSP'nin ilk fw'inde yani 1.0'da hiçbir güvenlik olmadan piyasaya sürdüler ama o cihazların sayısı çok kısıtlı kaldı daha sonra 1.5 sürümlü cihazlar kırılanlardı.


    Sonrasında tüm sürümleri kırmak birkaç haftayı aldı ta ki PSP go çıkana kadar onu kırmak bir yol sürdü ben çıktığında almıştım dolapta bekledi çok kısıtlı bir hak ile bir iki homebrew çalışıyordu sonra ISO çalışmaya başladı.


    Vita'ya Henkaku geldikten 1,5 veya 2 sene sonra sd2vita geldi sanırım 2015 gibi kırılmıştı Vita 2017 yazında SD adaptörü buldular.


    Sony 'nin medya satma konusunda bir merakı var en baştan beri verileri savedata'yı hep kendi buldukları meydanlara kayıt olsun istiyorlar.


    M2 diye bir hafıza kartı çıkardılar 2009'da onu kullanan cihazlardan daha pahalı hafıza kartı çünkü çok kısa bir süre içinde kaldı PSP go'nun katili oldu.


    Edit Sony Vita kırılmadan önce sistemden vazgeçmişti diye hatırlıyorum.


    Edit 2 bu arada siz Japonya'dasınız galiba değil mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 25 Şubat 2024; 19:52:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psp goyu olduren aslinda m2 degildi benim fikrim. cunku cihaz zaten 16gb storage ile geliyor.

    umd slot yoktu, sadece digital media ile calisiyordu. 2009daki internet hizlarini dusununce (hele ki turkiyede kotali furyasi vardi  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! ) tutmasi zordu zaten.

    ben o donem ttnet kullaniyordum 4 gb kotali internetim vardi 2mbps. bir psp oyunu asagi yukari 2 gb, indir indirebilirsen o kotali internetle oyunu  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

    internet kafeye goturup dolduruyordum icini. bunun disinda go'nun ekrani kucuk ve ergonomik degil diye begenmeyenler de yok degildi ama ben seklini seviyorum go'nun.


    sony'nin kayit isi konusunda haklisiniz. simdiki nesile soylesek oynadiginiz oyunu kaydetmek icin konsola ek bir de memory card almaniz gerek diye dalga gectigimizi dusunurler  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

    su an en cok vakit gecirdigim konsol benim ps2. 1tb hdd taktim icinde 400e yakin oyun yuklu. OPL, vmc destekliyor yani sanal memcard. ama bazi oyunlarda sorun yaratiyor.

    1tb hdd var ama gene 8mblik memcarda mecbur kaliyorsun  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!  allahtan ps3 doneminde vazgectiler sundan da kurtulduk. zaten online donem olmasa o da gelmezdi  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! .

    sony bu sonucta 16gb hafizasi olan pspgo cikarir, aradan 3 sene gecer gider 12gb ps3 cikarir  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 


    sony vita satislari dusuk olunca vazgecti cihazdan, ama cihazin cikisindan once cok buyuk onlemler almislardi kirilmasin diye. kirildigindan bu yana umursamiyor cihazi. daha vitada cfw kullanip da ban yiyen gormedim omrumde, ben de cfwli cihazla ve satin almadigim oyunla online oynuyorum basima bir sey gelmedi kac senedir.


    evet aralikli olarak japonya turkiye arasinda gidip geliyorum islerim ve ailemden dolayi. asil yasadigim yer ora.

  • Bende 2005'ten beri sınırsız internet var psp'ye yoğun oyun geldiği dönem yazın bile gece gündüz PC açık olması ve ilk dizüstülerden olması sebebiyle cihazın yükseltme ayağı erimişti emule'den 50kbs ile indiriyordum linkler espalpsp'den herifin evini polis basmıştı galiba Nintendo şikayeti sebebiyle.


    PSP go çok da pahalı çıkmıştı dahili hafıza var ama kart ile yükseltebilme de çok iyi oluyor bir 16 bir 8 bir de 2 GB kartı var bende keşke 16gb bulunca iki tane alsaymışım ilerde ucuzlar demiştim.


    Siz Japonya'da çok ucuza her türlü konsola erişim sağlarsınız PS2 oynamanız şaşırttı neden PC'de emulatör ile upscale yapıp hafıza kartı sorunsuz oynamıyorsunuz? Benim emu'daki tek sorunum bir oyundan diğerine geçince kontrolcü ayarları hep kayboluyor hiç başka birşey takmamama rağmen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz konu dışı olacak ama kulaklık konusuna baktım pek bir aktivite yok.

    Nokia tws 521 model Bluetooth kulaklık aldım Vita, PSP go Bluetooth çipleri 2011 model olmasına rağmen ne en ufak bir kopma ne de kayma oluyor seste ama 2016 model Bluetooth 4.1 destekli telefon ile bağlantı sürekli atlıyor bu tws kulaklıklar çok farklı firmalara üretim yapan yaygın markaymış bunun bildiğiniz bir çözümü var mı?

    Bu arada 2018 sonrası iki telefonla da sorunsuz çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    Oyun indirdiği için evine baskın yapılanı da ilk defa duydum😆


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    Emulatörde hiçbir oyun güzel olmuyor ki. PS2’yi tercih etmesinin sebebi de safkan oyun zevkidir. O zamanki oyunlar hem hikayeye, hem de full oynanışa odaklıydı. Benim de böyle bir tercihim olsaydı full PS2, PS3, PSP ve Nintendo oyunlarını oynardım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt

    İndirdiği için değil hem PSP hem de o dönemin diğer konsollarının oyunlarını çıktığı gibi internette paylaşıma açıyordu adamın evine İspanyol polisi baskın yapmıştı.


    Sitelerin kapanma haberini buldum.


    The latest news from Spain about EspalWii.com are that it was shut down by spanish IP protection agency. With it went down EspalNDS, EspalPSP and EspalZone websites. We will try to keep the torrents running for as long as possible and you can help by seeding for at least 1:1 upload/download ratio. So sites that have been closed are www.espalwii.com (Wii Games), www.espalnds.com (Nintendo DS, NDS and DSi Games), www.espalpsp.com (PSP Games) and www.espalzone.com all shut down.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    Hmm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt

    Hiç kullanmamış mıydınız bu siteyi ben geçen aylarda bu sitenin bilgisayarımda kayıtlı banner'ını reddit'te paylaşmıştım insanlar ah anılar anılar demişti.


    4 yıl olmuş ben de geçen aylar diyorum



     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!reddit
    From the PSP community on Reddit: How many of you remember this website?
    https://www.reddit.com/r/PSP/comments/eyah59/how_many_of_you_remember_this_website



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 25 Şubat 2024; 23:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    Nintendo oyunlarını son zamanlarda korsan olarak yuzu emulatoru aracılığıyla switch oyunları oynayarak başladım.Daha önce 3ds vardı (ki hala var) ne adam akıllı oyun bulabildim ne de kırdırıp oynadim .Bir de Nintendo Wii vardi(Bu da duruyor zamanında 2 adet nuncuk ve içinde kung fu panda oyunuyla 100 TL'ye almıştım😃).Mario Galaxy ve New Super mario bros Wii CDleri de vardı onların da orijinalini letgo dan 20 TL'ye bulup oynadım .O yüzden cevabım hayır .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 25 Şubat 2024; 23:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    PSP mevzusunda da 2011 de PSPyle beraber o zamana kadar çıkmış olan içinde bütün PSP oyunlarinin olduğu dvdlerle beraber almıştım .O yüzden korsan konusuna girmeme gerek kalmamıştı .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 25 Şubat 2024; 23:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    hocam valla ps3 ve vitadan sonra konsol almadim ben  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!  ps1 ps2 ps3 psp vita wii var elimde. seneler oldu hala yeni oyunlar kesfediyorum bu konsollarda. daha dun dual hearts basladim ornegin.


    ps2de hdd takilinca inanilmaz bir konsola donusuyor. 2tbye kadar hdd takabiliyorsunuz. neredeyse tum ps2 kutuphanesini aliyor. her oyuna bakiyorum istedigimde digerine geciyorum. direkt konsolda oynamak emulasyondan her sekilde daha iyi oluyor. simdi bazi cihazlar cikti retrotink gibi 4kya kadar upscale edebiliyorsunuz buna texturelar dahil. ama benim tv eski sayilir ben duz ypbcr component ile kullaniyorum, net goruntu alabiliyorum. bazi oyunlarda opl gsm ile 720p kadar upscale edebiliyorsunuz hicbir aparat ya da cihaz gerektirmeden. jrpg ve anime oyunlari konusunda muhtesem bir cihaz ps2. o donem cikan oyunlar hep deneysel ve yaratici oldugu icin baymiyor hic. disgaea, .hack, initial d, ddr festival, katamari damacy, shadow hearts bir suru oyun var.


    ps3te ayni hissi alamadim mesela kenarda duruyor oyle, arada bir tozunu aliyorum ustundeki  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 


    ps2 emulator isi biraz sikintili hala. sony cihazlarini yaparken acayip degisik bir mimariyle yapiyor. ps2 cok guclu bir cihaz islemci olarak ama gpu tarafinda da bir o kadar zayif. cpu tarafi cok guclu oldugu icin saddam bir suru ps2 aldirmisti ordusuna zamaninda  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!  ayni durum ps3te de var oyun gelistiricileri surekli sikayet ediyordu mimariden dolayi oyun gelistirmesi cok zor diye. bu yuzden ilk 3 sene potansiyeli tam kullanilamadi cihazin.


    yeni oyunlari pcde oynuyorum ihtiyac duymadim hic yeni konsol almaya. ps4 o kadar da ilgimi cekmemisti bloodborne ve tsushima disinda ilgimi ceken olmadigi icin ama ps5 alasim var su aralar  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! dualshock 5teki bu triggerlarin sertliginin oyundaki duruma gore degismesi ve titresim ozelligini acayip merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontrolcu ayari icin bir bilgim yok maalesef. ama hatirladigim kadariyla kontrolcu icin iki tane plugin vardi. digerini deneyin bir faydasi olur mu bilemedim @ali_ihsan21

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    valla ben yakuza serisinin direkt hayraniyim ama su son cikan oyundaki satis stratejisi asiri sinirimi bozdugundan cracklenmesini bekleyecegim. adamlar 3 farkli pakette satiyorlar oyunu. new game+ denen seyi (oyunu bitirdikten sonra klasik yeni mekaniklerle bir daha bitirebiliyorsunuz) enn pahali pakete koymuslar  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!  arkadas bu zimbirti daha once base pakette bile vardi. iyice sapittilar para ugruna.


    eskiden bir oyuna para veriyordun, dlcdir guncellemedir bugdir ugrasmiyordun. sana bir oyun sattiklarinda oyunun 100%une sahiptin. simdi 100%luk ucret veriyorsun sana oyunun 60%ini veriyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkham origins İ yeni bitirdim ve Bu oyunun PS vitaya çıkan versiyonu da varmış .PS vitaya çıkan versiyonuyla alakalı okudugum yorumlar pek iç açıcı değil ama yine de oynayıp da tavsiye eden var mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19431944194519461947
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.