Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1944. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.148
Cevap
168
Favori
1.052.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19421943194419451946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Bu adamların telefonu yok mu bu oyunların hepsi var android'te
    Ama bi yandan doğru bi yaklaşım zamanında o kadar para vermiş sonuçta konsola parasının hakkını almak istemesi normal bende gta san andreas psp de olmadığı icin konsolu boşuna almış gibi hissetmiştim 2010 da

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt

    Benim oyunlardan en çok keyif aldığım dönem PoP serisi ve S.H. oynadığım dönemdi hele S.H. 2-3-4-Origins ve Shattered Memories tarif dahi edemem aldığım keyfi.


    Hem PoP hem de S.H. oynanış, atmosfer ve özellikle müzik yönünden tarifi imkansızdır benim için.


    PSP'ye son çıkan PoP oyunu Forgotten Sands'i gepatch ile Vita'da oynamanı tavsiye ederim eğer henüz etmediysem, geçtiğimiz haftalarda konuştuğumu hatırlıyorum ama kimle hatırımda değil.


    Film sektörü 80'lerde zirve yaşadı, 90'larda gerileme başladı Rock, Rambo, İndiana Jones, Hayalet Avcıları, Yaratık gibi sayısı seri çekildi ve Hollywood şu an bitmiş gibi bir şey.


    Oyun sektörü de 95-2010 arası zirve yaptı o dönemin sermayesini 2010'larda tüketti şimdi sürünüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 23 Şubat 2024; 21:19:21 >
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt

    PSP'de native olarak 3 GTA hatta bir de PSX'deki var, Vita'da hiç yoktu portlar çıkana kadar.

  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    "Oyun sektörü de 95-2010 arası zirve yaptı o dönemin sermayesini 2010'larda tüketti şimdi sürünüyor."

    Hem katılıyorum hem katılmıyorum o dönemden kalma sevdigim oyun daha fazla sayı olarak ps4 neslinde daha az ama ps4 neslinde sevdiklerim de devam oyunları öncekilerini sildiricek derecede güzeldi be ama o zamanlar cringe daha az içerik vardı herhalde bu sjw muhabbetinden mi bilmiyorum 2010 dan önceki edgy temasını cok seviyorum keşke dirilse ama imkansız

    Silent hill'in müzikleri efsane dehşet güzel akira yamaokaya bayıldım tender sugar/waiting for you mükemmel parçalar beni bile hüzünlendirebilmişti ki beton benden daha duygusaldır 😂

    pop tan sands of time oynadım bu ay ve sarmadı diğer oyunlarına da bakıcam dediğiniz gepatch'i hic duymadım ne işe yarıyor ?

    Silent hill'e hangisinden başlamam uygun olur bide

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt

    Silent Hill hepsi aynı temalı yani sisli bir kasabada geçmesine ve çok az nadiren gönderme olmasına rağmen tamamı bağımsız oyunlar.


    Örneğin 4'te sürekli kabuslar görüp aynı odada aynı yatakta uyanıyor kapı deliğinden ve pencereden dışarı bakıyorsun. Ama genel kanaat SH2'nin en iyisi olduğu hatta tüm zamanların en iyi korku oyunu olduğu.


    Gepatch PSP oyununu Vita çözünürlüğüne yükseltiyor.


    Ben bu akşam karar verdim 2024 boyunca film izleme ve ritim oyunları dışında oyunlara da ara vereceğim. Hiç keyif almıyorum diyemem ama örneğin 1 haftadır bir film izleyeyim diyorum açıyorum Hdfilmcehennemi'ni 10 tane filmi 10-15 dakika izleyip gıcık olup kalkıyorum, oyunlar interaktif olduğu için bırakmak daha zor ama pek keyif vermiyor Hatsune Miku ve Taiko'dan aldığım keyif hiç azalmadı veya Kurohyou da fena değil ama kitap okumak çok daha keyifli, kolay ve dinlendirici.


    4-5 tane kitap okuyorum örneğin şu anda Stephen King Duma Adası'nı okuyorum farklı bir yazara geçince apayrı keyif alıyorum ama ilginç bir şekilde video oyunları farklı türlerde de olsa zaman kaybı gibi hissettiriyor ve oynayış süresince baştan sona hep aynı tadı veriyor Persona gibi çok güzel hikayeleri olmadığı müddetçe ama Persona gibi de kaç oyun var ki?


    Night Shift örneğin onca emek harcanmış film tadında ama konu desen beş para etmez portlandığı için, beleş diye oynadım. Ben oyuncuların hiç sıkılmadan nasıl sürekli Diablo veya online oyunları 100'lerce saat oynadıklarını anlayamıyorum.

  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Bencede ara vermek en güzeli olur sizin için ayrıca kitap tercihlerinizi beğendim alakasız bir türden Olasılıksız-adam fawer ve frankenstein-mary shelley (bu modern prometheus diye de geçiyor) tavsiye ederim ilki çok eğlenceliydi 2. Kitabın ise felsefesine bayılmıştım ve bu iki kitabı okuduktan sonra kitap okumayı bıraktım polisiye sevsem de bunların üstüne çok yavan geldiler okuyalı 2.5 sene olmasına rağmen kitapları unutamıyorum her ayrıntısı aklımda ki ben dün ne yediğimi/sevgilimin ismini falan unutan bi adamım askerdeyken okumuştum belki onunda etkisi olabilir ama benim okuduğum en sağlam kitaplar

    Bende geçen sene başında god of war ragnarok/batman arkham knight/shadow of war ı oynayınca gidip ps4 ü satmıştım (ragnarok yeni çıkmıştı 2022 sonuydu sanırım) yanlış oyun tercihi adama konsol sattırıyor 😂

    yazın sıkıntıdan patlarken xbox aldım oda ailemin ısrarı ile ac orgins'i oynarken o kadar keyif almıştım ki sanki oyunlarla ilk defa tanışmış gibiydim bide oyunun geçtiği tarihi coğrafyası vs de cok ilgimi çekmişti oyundaki stunların heykellerin gerçek hayatta tarihini arastırıyordum (hala araştırıyorum misal orgins ve valhallada nike ye denk gelince cok şaşırmıştım)

    Oyunu oynamak için kimse ile görüşmüyordum iş yoğun geçmesine rağmen erken uyanıp oyunu oynamaya çalışıyordum vs mükemmel bi 3 aydı resmen cocuk gibiydim

    Ama ama şu sıralar bende pek keyif almıyorum sadece gece izliyemeye değer film bulamadığım icin oyunlara sardım oda telefondan Xbox 3 aydır açılmadı bile nerdeyse bu günün geliceğini bildiğim için senelik gamepass almamıştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker274 -- 23 Şubat 2024; 23:54:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt

    AC oyunlarının atmosferi gerçekten çok hoş oluyor ben Kudüs'te geçen oyuna da, Da Vinci'nin olduğu Floransa'da geçene de bayılmıştım İstanbul'da geçenden çok ümitli idim ama nedendir bilmem kaptırıp gidemedim hâlâ yarısı duruyor.


    Olasılıksız kitabını ben de askerde bitirdim öteki zaten bir klasik birkaç kez okudum, sesli kitabını dinledim.


    İhsan Oktay Anar'ın puslu Kıtalar atlası ve dan Brown kitapları çok güzel ama ikisi de hiç üretken değiller galiba 7 senede bir kitap çıkarıyorlar. Dan Brown en son kıyameti çıkardı yanlış bilmiyorsam kaç yıl önceydi filmi bile çekildi.


    Ben son zamanlarda radyo tiyatrolarına sardım YouTube'da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 24 Şubat 2024; 0:24:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız kitapları listeme ekledim tavsiyeniz için teşekürlerler bende sizin oynadığınız acleri oynamadım serinin hepsini satın aldım bi ara oynıycam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    Bu oyunda normalde bile ufak olan karakterleri vita ile oynamak biraz zor açıkçası, ama oyun çok keyifli beceremem sanıyordum bütün senaryoyu bitirdim tek başıma.


    Ben rekabetçi oyunlardan keyif almam genelde sinir olurum, bu co-op oynama isteğim mecburiyetten çünkü co-op ile oynanıp alınması gereken 3 kupa var yakınlarımda Vita kullanan kimse olmadığı için online almak lazım, Vita ile orjinal takılıyorum hile hurda olmadan ilerlemeye çalışıyorum, beğendiğim oyunları platinledikten sonra cihazı özgürleştireceğim tabi ki  

  • SerdarS. kullanıcısına yanıt

    Ben ps tv'de oynadigim için rahatsiz olmadim ama benzer tepeden kamerali oyunlara göre karakterler küçük.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, PSP oyunlarının save dosyası PS Plus buluta kopyalanamıyor mu? Vita'nınkileri kopyalıyorum, fakat PSP oyunlarının savelerini kopyalamayı bulamadım. Yarın bir gün cihazı sıfırlarsam bütün PSP kayıtları gider.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Normal şartlarda böyle bir seçenek yada özellik yok Vita üstünde, kırık cihazlarda mutlaka bi şekilde yapılabilir belki dolaylı olarak bilmiyorum tabi. Ancak PSP save dosyalarını Ps3 yada Pc üstüne aktarabiliyorsun, aynı Psn hesabını kullandığın sürece tekrar içe aktarabiliyorsun.


    Başkasının PSP save dosyasını içeri aktardığında normal şartlarda çalışmıyor, Gran Turismo için denedim kabul etmiyor oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 24 Şubat 2024; 20:54:58 >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt

    Vita’nın PC uygulamasını Windows 10’da çalıştıramadım. PS3’e kopyalamayı deneyeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt

    GT oyununda özel bir şifreleme var save dosyası için kendi oynadığın iki farklı Dave dosyasını da cihazdan cihaza aktarınca çalışmıyor.


    Tüm PSP oyunları için pspemu altındaki savedata klasörünü yedekleyin, belki marketten alınan PSP oyunlarının save'i PSN plusa aktarılıyor olabilir ama hiç duymadım yapanı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Venomstr Qcma 0.4.1 Windows programı ile yapabilirsin hocam, program açık kaynaklı ve her türlü içe aktarım yedekleme kopyalama özelliği sorunsuz çalışıyor. Link:

    @ali_ihsan21 Denedim hocam marketten alsan bile save dosyası plus kısmına aktarma yok, neyseki Gran Turismo için 99 milyon kredi ekleme buldum, şansım 3 ay önce bulunmuş bu hile kodu :D

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Klasörleri doğru gösterdiğinden emin ol bir de yönetici iznini ver uygulamaya bende de w10 var PC'de çalışıyor


    Edit bende de qcma çalışmıyor çok uğraşmama rağmen




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 24 Şubat 2024; 23:59:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akılı telefonlar çıktı millet artık candy crush oynuyor diye vita'ya çıkışından 2 sene sonra desteği kesen sony Nintendo switch'in satışlarını görünce "ulan yanlış yaptık" demişmidir acaba 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt

    Bunu ben de çok merak ediyorum güzelim konsolu mundar etti.


    Bir dünya da uygulaması vardı YouTube netflix comic twitch saymakla bitmez. Epub okuma uygulaması bile vardı Vita'nın.


    Benim için PS TV'nin en az oyunlar kadar Youtube'u reklamsız izletme ve tek tuşla 5sn ileri geri sarma özelliği vazgeçilmez.


    PlayStation'ın ev konsollarında YouTube desteği nasıl örneğin PS3 veya ps4'te halen çalışıyor mu güncelleme alıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslinda vita japonyada hic de kotu baslamamisti satislara, gayet iyi gidiyordu ki su an bile metroya binsem gorurum kullanan bir kac kisi.

    bati pazarinda sadece ilk bir kac gun guzel satis yapildi sonrasinda alan kimse olmadi.

    batida insanlar almayinca cikan oyun sayisi da azaldi. ea basta bir iki gostermelik oyun getirdi fifa, nfs ve madden gibi. devami gelmedi, firmalar oyun cikartmadi.


    hele ki soyle bir liste var evlere senlik.

    en.wikipedia.org
    List of cancelled PlayStation Vita games - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cancelled_PlayStation_Vita_games

    konsol istedigi kadar guclu olsun oyun kutuphanesi zayif olursa tutmuyor gene. bana gore hafiza karti muhabbeti tamamen yalan.

    firmalar daha cok para istedigi icin mobil ve ev konsolu tarafina yoneldi. bir sürü oyunun gacha kumarli hali cikti ios ve android tarafinda.

    o donemi hatirlayanlar bilir pcye bile adam akilli oyun cikmiyordu tum iyi oyunlar ps3-ps4 ya da xbox360 exclusivedi.


    bati tarafinda 2015ten sonra oyunlar kesildi japonyada daha uc dort sene onceye kadar hala oyun cikmaya devam ediyordu.

  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    ps3te youtube calisiyordu en son denedigimde gecen sene simdi nasildir bilmem.

    web browserlar tamamen bitik 10 senedir. surekli firmware update geliyor da web browsera hic dokunmadilar.

    movian var orayi kullaniyor insanlar.

  • 
Sayfa: önceki 19421943194419451946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.