Şimdi Ara

Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
42
Favori
260.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

    Kampanyamız için şu anda bir süre bulunmamaktadır. Yani şu anda herhangi bir süre olmadan devam etmektedir. Farklı bir değişiklik olduğu zaman bilgilendirme yapılacaktır.
  • Dün 99 lira olan alt limit bugün 119 lira olmuş.
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Hediye çeklerimizin belirli kontenjanı vardır. Yani ilk 100 kişi için 99₺ daha sonraki 100 kişi için 119₺ daha sonraki 100 kişi için 139₺ gibi değişkenlik göstermektedir.

    Saygılarımızla.
  • ProteinMarket P kullanıcısına yanıt
    Hediye kodu için de mi geçerli aynısı? Öyleyse yarın veriyorum siparişimi
  • yarın bcaa alabilirim, uzun süredir supplement kullanmıyordum ama geri dönüş yapabilirim.
  • Ürünlerim geldi 1 litrelik L-Karnitin, hediyeleri(shaker ve 2 tane shot karnitin) ve sepeti 100 tl ye tamamlamak için 2 tane shot karnitin.

    Paketlemesi güzeldi kalın kartona sarıp yollamışlar karnitinlerin son kullanama tarihleri 2020 sonu. aldıklarımın tamamı 80 tl ye geldi.

    Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 )

    ilgi ve alakanız için teşekkürler.




  • serssseri kullanıcısına yanıt
    L-Karnitin paketinde deformasyon görünüyor, kutudan bu şekilde mi çıktı yoksa açarken siz mi zedelediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye olarak gelen l-karnitin hakkında bilgisi olan var mı markayı ilk defa görüyorum Türk malı sanırım.
  • ilk defa duyduğum gördüğüm markalar var. gerçekten çok uygun fiyata da whey protein varmış. elimde yeni aldığım bir kutu whey+bcaa+glutamin+kreatin ile siteyi geziyorum, yapacak bir şeyim yok
  • Kendilerinden protein bar sipariş ettim fakat ellerinde yokmuş, aradılar Multipower'ın daha yüksek fiyata satılan protein barını fark olmadan göndermeyi teklif ettiler ancak şeker oranı yüksek diye zaten tercih etmemiştim, siparişi iptal etmelerini istedim, ertesi gün kargo gelince şaşırdım, 4 adet şase protein tozu ve 3 adet l-carnitini hediye olarak göndermişler, bu akşam yine farklı bir ürün sipariş ettim, hizmetiniz gerçekten çok iyi, buradan da teşekkür etmek istedim.
  • A...O.... kullanıcısına yanıt
    geldiğinde vardı, taşıma esnasında da olacak birşey değil kartona sarılıydı muhtemelen dükkanda çizilmiştir açaraçmaz fark ettim ama çok önemsemedim. Birde şeftalili sipariş etmiştim yeşil elmalı gelmiş yine benim açımdan sıkıntı yok ama biraz daha dikkatli olmaları lazım.
  • serssseri kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Yoğunluk nedeniyle dikkatten kaçabiliyor bu konuda affınıza sığınıyoruz. Böyle durumlarda bize ulaşmanız durumunda derhal değişimini sağlıyoruz. Bu konuda sizleri kesinlike mağdur etmiyoruz,

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşim ve kendim kullanmam sebebiyle ilk Hardline Glukozamin'e baktım fakat piyasada 69 TL iken sizde 109 TL. Bundan dolayı maalesef alım yapamayacağım. Piyasa fiyatının altında ürünler vardır muhakkak bakmadım ama bu ürün piyasadan pahalı.
  • Aylık 400-500 liralık supplemet alırım bu site güvenilir gelmedi.Ülkemizde bir yığın merdiven altı proteinci var.Çakma ayakkabı ve çalma supplement ülkemizde ölümüne yarışır.

    Supplementler.com dan vazgeçmeyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johny Constantine

    İşim ve kendim kullanmam sebebiyle ilk Hardline Glukozamin'e baktım fakat piyasada 69 TL iken sizde 109 TL. Bundan dolayı maalesef alım yapamayacağım. Piyasa fiyatının altında ürünler vardır muhakkak bakmadım ama bu ürün piyasadan pahalı.
    Hocam bu sitede Hardline Glukozamin yok, Hardline Glucosamine Chondroitin var karıştırmış olmayasınız. Birinin piyasa fiyatı dediğiniz gibi 69 TL diğeri 109 TL.
    Bu sitede de bazı fiyatlar piyasa ile aynı ancak 25 TL indirim ile uyguna geliyor.
    Piyasası 109 TL olan Hardline Glucosamine Chondroitin yi havale indirimi+donanımhaber indirimi ile 73 TL ye sipariş verdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carbon Dioxide

    Aylık 400-500 liralık supplemet alırım bu site güvenilir gelmedi.Ülkemizde bir yığın merdiven altı proteinci var.Çakma ayakkabı ve çalma supplement ülkemizde ölümüne yarışır.

    Supplementler.com dan vazgeçmeyin derim.
    Yahu laf olsun torba dolsun. Bi kac camur atayim falan. Ama ayiptir.

    Bahsettiginiz sitenin guvenirligi nerden geliyor? Bunun gibi cok populer bir kac site sahte whey satmisti. Supplementler.com’un yapmadigi ne malum? İhtimallere gelirsek hic bi yerden bir sey alamayiz. Aynisi maco olayindada oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sitenin canlı desteği de çok iyi çalışıyor ve ilgililer, aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Bilginize.
  • evet iki siparişim den ilki geldi olimp vitamin ve bigjoy cla almıştım vitaminin kutusunun her yeri yırtık savaştan çıkmış gibiydi ürünü direk kargo poşetine koyup yollamışlar bundan dolayıda hasar ola bilir fakat yırtıklar poşet içerisinde olabilecek yırtıklar değil onun dışında çoğu kapsülden sızma mevcut bir kaç tanesi baya patlak 3 tanesinin arkası açılmış ucuza satmalarının sebebi hasarlı defolu ürünler satıyor olmaları sanırım onun dışında cla almıştım onunda kapak altında ek bir açma yeri olur karton falan kutunun ağzını kapatır hani yırtarak açtığımız ha işte o kısmın üstünde bir çeşit pislik vardı sanki bir şey yapıştırıp sökmüşler de söktükleri şeyin yapışkanı kalmış gibi bu alışveriş benim için hayal kırıklığı idi ikinci siparişi de bir hata yaparak vermiş bulunduk bakalım o nasıl gelecek kargo tutanağı olmadan işlem yapmıyorlarmış ürünü alırken kontrol edin açıp bakmadan tc verip teslim almayın ürünü


    Edit 1 : az önce firma tarafından arandım ve ürünün değişimini yapıcaklarını söylediler firmaya duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.

    Edit 2 : evet bugün 2.siparişim geldi 1 adet karpuz aromalı hardline l-karnitin 1 adet bigjoy creatin 120gr almıştım hediye olarak 6 adet tek kullanımlık protein tozu ve 1 adet altis spor eldiveni seçmiştim bana gelen karnitin karpuz değil yeşil elmalı idi şuanda kullandım üründe yeşil elma olduğundan çok sıkıntı değil benim için ama baktığınız da tabi siparişini verdiğim ürün değil sonuçta onun dışında hediyelerden altis eldiven yerine 2 adet markasını bilmediğim karnitin shot yollamışlar keşke protein yollasalardı daha iyi olurdu tabi hep olumsuz değil olumlu şeylerde oluyor ilk siparişim de hasarlı gelen olimp multi vitaminin yenisi yollandı ve duzgun şekilde geldi ayrıca sipariş verdiğim 120gr creatin yerine yine aynı ürünün 300gr olanını yollamışlar siparişler bu sefer kargo poşetin de değil kutuda yollanmış sonuç olarak bu alışverişten memnun kaldım

    Edit 2 nin devamı : unutmadan iki siparişte de kargoyu aras seçtim ama sürat ile geldi ben merkezi bir yerde oturduğum için bana tüm kargolar aynı zamanda geliyor ama başkaları için sıkıntı ola bilir
    firmaya tavsiyem seçilen ürünleri yollamaları yönün de olacaktır elinizde karpuz aroması yoksa seçenek kısmından çıkarta bilirsiniz karpuz yoksa elma seçer alırız sizde elma yollarsınız karpuz seçip elma gelince bu bir olumsuzluk sonuçta kırmızı araba alıyorsun siyah yolluyorlar gibi olmaz yani.
    ayrıca ilk attığım olumsuz yorumdan dolayı firma ürünleri kutulayıp paketlerken video çekip gönderdi bana gerek yoktu böyle bir şeye yinede teşekkür ederim enazından yorumları ciddiye alıp yardımcı olmaya çalışıyorlar çoğu firmanın aksine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brawilyon -- 1 Mart 2019; 18:1:53 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.