Şimdi Ara

Protein Tozunun yanında ne kulanmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 haftadır araştırıyorum kafam karıştı. optimum gold whey kullanıyorum acaba yanına kreatin mi bcaa mı yoksa glutamin mi yoksa amino mu çaksam diye düşünüyorum ? boy 1.85 kilo 82-83 arası. her kafadan farklı ses var. Amino biraz ihtimali düşürüyo çünkü optimum var o karşılıyodur diye ama diğer 3'ü arasında kararsızım.



  • Kullanacağın ürünler belirlediğin hedefe göre değişecektir, tam olarak nasıl bir hedefin olduğunu belirtirsen yardımcı olabilirim.
  • Devoboi kullanıcısına yanıt
    hocam kas yapımı benim için ilk sırada.
  • kreatin al, antrenmanda performansı arttırır. bcaa çok da gerekli değil bence zaten optimum wheyde var.
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam sağolasın.
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    hocam sadece performans mı arttırır yani kas yapımında etkis yok mu ?

    http://www.supplementler.com/urun/weider-pure-creatine-600-gr-524

    şu iyidir sanırım. Bir de kreatin kendi içinde de ayrılıyomuş hangisini almalıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 27 Ocak 2014; 17:50:28 >
  • creatine ayrıca vücutta su tutar bu sayede kilo alırsın 600 gramdan ziyade bence 300gramlık universal al 1 hafta yükleme yap geri kalan 5 hafta devam et kullanmaya biter zaten creatine kullanıyosan 6 hafta kullanıp 1 ay ara vermen gerekir böbrekleri fazla yormamak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noyanuze®

    creatine ayrıca vücutta su tutar bu sayede kilo alırsın 600 gramdan ziyade bence 300gramlık universal al 1 hafta yükleme yap geri kalan 5 hafta devam et kullanmaya biter zaten creatine kullanıyosan 6 hafta kullanıp 1 ay ara vermen gerekir böbrekleri fazla yormamak için.

    Dostum creatine alımı ile ilgili bilginde hata var sanırım. Dinlenmeye gerek yok. Yükleme sonrası her gün 2-3 gram kadar alman gerekiyor. Böbreklere bir etkisi olduğunu hatırlamıyorum.
  • yükleme sonrası değil zaten 5 6 haftada bir 1 ay ara vermek gerekir kreatinde hem böbrek ve karaciğer için hem de etkisini daha iyi göstermesi için bir dahaki kullanımda
  • arkadaşlar ben kilo almak istemiyorum creatin kilo almak isteyenler için mi ?
  • yağ kütlesi olarak almazsın kiloyu sadece kaslarının içini doldurur ve vücutta daha iyi su tutmanı sağlar ayrıca antreman sırasında performansı arttırır ant sonrasında ise yıkımı engeller. yani bi gainer olarak bakma kreatine.
  • peki hocam hangisini önerirsin.

    http://www.protein7.com/urun-kreatin-tozu-kas-yapici-creatine-powder-300-gr-24-7.html#.Uuek6BBaiUk

    http://www.supplementler.com/urun/weider-pure-creatine-600-gr-524

    ya da aklında baka bir marka var mı bildiğin ? 300 gram yeter ise optimum alırım yok yetmezse weider alıcaz.




  • benim ilk kreatinim universaldı 300gramlık aldım powder kullanmadan 6 hafta kullandım kullanım öncesi kilom 71di yağ oranım %10.4 6 hafta sonunda 75 kiloya ulaştım yağ oranımda %10.6 olmuştu universalı tavsiye edebilirim 300gramı 50 lira civarıydı weider twinlab aşırı lüks kaçar 2.kullanım döneminde weidera geçersin benim tavsiyem unversal 2700 amino 350 tablet 120 lira olması lazım yanında da 300gramlık kreatin yine universal harika bir supplement kürün olur. Zaten optimum wheyde bulunuyor çok güzel verim alırsın. Bcaaya şuan için gerek yok zaten optimumun içinde bcaa var yeterince ayritten sadece definasyonda alınması yanındayım ben bcaanın
  • hocam aldım creatin optimum 300 gramlık artık sipariş verdildi bakalım nolcak inşallah yağ oranımda bi değişme olmaz. şimdi gider 10 kilo alırsam oturup ağlarım burda.
  • Creatine al. Öyle çok para vermene gerek yok ama dikkat et %100 creatine monohydrate olsun. Ben 600 gr ı 60 tl e aldım, %100 creatine monohydrate gene önce ki kullandıklarımla aynı etkiyi verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whoracle1905

    hocam aldım creatin optimum 300 gramlık artık sipariş verdildi bakalım nolcak inşallah yağ oranımda bi değişme olmaz. şimdi gider 10 kilo alırsam oturup ağlarım burda.


    creatine doğal olarak sana yağ kazandırmaz beslenmeyle yağ oranı artar yani dert etme beslenmen düzgünse zaten kas olarak hacimlenirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noyanuze®

    yükleme sonrası değil zaten 5 6 haftada bir 1 ay ara vermek gerekir kreatinde hem böbrek ve karaciğer için hem de etkisini daha iyi göstermesi için bir dahaki kullanımda

    Devamlı kreatin alınmasının normal bir bünyeye zararı yoktur. Zaten vücut günde 1-2 gram kreatini kendi üretiyor. Böbrek ve karaciğere zararlı etkisi de hiç bir araştırmada saptanmamıştır.
    Ara vererek kullanılabilir ancak kullanılmak zorunda değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.