Şimdi Ara

Protein tozu karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 aydır fitnessa gidiyorum arkadaşlar her şeyi arttırdım artık ve protein tozu alıcam.
    Hardline whey 3 matrix almayı düşünüyorum fiyat&performans açısından bundan iyi önerileriniz varsa yazar mısınız yada bunun hakkında olumlu olumsuz şeylerde olabilir
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar



  • Wheyden şaşma hocam.
  • Universal whey pro al 179 tl fiyatı var bence etkili uygun bir ürün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: destroyer12

    Universal whey pro al 179 tl fiyatı var bence etkili uygun bir ürün

    Aynen olumlu yorumları var.

    Zaten şu an arasında kaldığım iki ürün
    Universal Whey Pro ve Hardline Whey 3Matrix kararsız kaldım açıkçası yorumlarınızı bekliyorum tekrardan :)
  • Ben, twinlab bcaa, gaspari glutamine ve universal whey pro, kombinledim gayet memnunum, ciddi bir hacim artısı sağladığını düsünüyorum, belki bcaayı değiştirebilirsin,onun dısında bu kombinle verim almıstım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardline alma pek met etmiyorlar onu ben hardline gainer kullandım kilo almak için sporla beraber kullandım ama sporu bırakınca baya yağlandım universal daha iyi bence
  • vücut yapına dikkat ettin mi hiç?kimi vücutlar çok kolay yağlanıp çok zor yağ veriyor.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    2-3 yıl önceye kadar 55-58 kilo arasında gezerdim sonra hardline kullanıp spora başladım birde masabaşı çalışmaya başlayınca 70 kiloya kadar çıktım ama göbek var biraz yeniden spora yazıldım göbeği eritir forma kavuşurum diye düşünüyorum.
    2 ay sonra bende protein tozu kullanmaya başlıcam büyük ihtimal önerin var mı ?
  • bende masabaşı işteyim.maalesef yedikleirmiz hiç hareket olmadığı için yağa dönüşüp depo oluyor.öyleki geldiğinde tığ gibi olan ynemi bi işçi şidmi göbeklendi.adam doğuştan kaslı ve yağsız ama göbek saldı.o yüzden göbek diye takıntı yama,sporuna devam et.tozlar şuan için pahalıu geliyor bana ancak almaya kalksam hardline 3 whey,mustle tech phase 8 mı neydi ondan alırım.fiyatları yakın.ancka 2 kere hardline aminofull kullandım.etkisi oldu.ama haplar yutulacka gibi değil.toz ahline getirip içiyordum.tat yok zaten.tozdan ziyade beslenmeni değerlendir.mesela tavuk peynir ve ton balığı ile günlük 100 gram protein alaiblrisin.bunun yanına süt yumrutada ekle.daha sonra protein ayda aminıoasit tableti alaiblirsin.fiyat farkı yzünden amino almayı düşünüyorum bazı bazı.
  • Ben geçenlerde açılmamış ikinci el bulup hard line almıştım. Bugün suyla karıştırırken sanki boyasını attı gibi geldi. Yani bir tarafında bariz kırmızılık oluştu.Belki de yanlış görmüş olabilirim bilemiyorum. Performans konusunda wheyler arasında çok çok büyük fark olacağını sanmıyorum. Gelecek sefer de gr/tl olarak uygun olanını alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.