Şimdi Ara

Projeksiyon Teknolojisi Telefonlarımızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Projeksiyon Teknolojisi Telefonlarımızda


    Projeksiyon mekanizmaları birçok yerlerde kullanılmaktadır. Bilgisayar yardımıyla dev ekrana taşınan bu sistem artık cep telefonlarına da getirilmeye çalışılıyor. Projeksiyon cep telefonu hizmeti cep telefonlarında uygulanarak birçok verinin küçük cep ekranından yansıtılması sağlanacaktır. Büyük kolaylıklar sunulacağı düşünülen bu sistemin çok yakında hayatımıza geçirilmesiyle birçok alanda kulanım rahatlığı sunulması bekleniyor. Bu sayede istenilen veriler dev ekranlarda daha net gözükmekte ve daha anlaşılır olabilmektedir.

    Telefondaki Verilerin Aktarımı

    Bu tasarım ile cep telefonunuzda olan tüm verilerin projeksiyon uygulaması sayesinde telefonlara veya dev ekranlara yansıtılması sağlanacaktır. Teknoloji tasarımları konusunda mükemmel bir hizmet sunmayı hedefleyen projeksiyonlu cep telefonu tasarımı ile istediğimiz alanda mükemmel işler yapabiliriz. Küçücük bir ekrandaki bilgilerin bu sistem sayesinde daha büyük alanlara taşınmasını sağlayabilir ve buradan verilerin takibini kolayca yapabiliriz.

    Projeksiyon Bazlı Sistemlerinin Özelliği

    Özellikle iş yerleri ve birçok okuldaki derslerin daha anlaşılır şekilde işlenmesi için projeksiyon bazlı sistemlerinin özelliği içerisindeki sistemle büyük ekranlara bilgilerin aktarılmasıdır. Bu sayede bilgiler daha geniş bir ekranda gösterilerek daha anlaşılır şekilde olması sağlanmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.