Şimdi Ara

Program Hakkında ve Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    28 Yaş
    170 boy
    64 kilo

    Yaklaşık 1.5-2 ay oldu düzenli olarak spora başlayalı gittiğim spor salonu güzel fakat hocalar biraz ilgisiz geçen hafta program değişti aşağıdaki şekilde bir program yazdı haftanın 5 günü gidiyorum merak ettiğim bu antrenmanla vücudun tamamını çalışıyorum acaba örnek olarak bir gün kol bir gün bacak vs gün gün vücudun farklı yerleri çalışılsa daha mı iyidir?

    3*12 Leg Press
    3*12 Leg Extension Mach.
    3*12 Leg Curl Machine
    3*12 Shoulder Press
    3*12 Chest Pectoral Fly
    3*12 Back Lat Pulldown
    3*12 Biceps Arm Curl
    3*12 Triceps Push Down
    3*20 Abdomi Ab Crunch
    3*12 Abdomi Bosu Leg Raise

    İkinci olarak beslenme konusunda sabahları 3 tam yumurta lor yiyorum öğlen yağsız sütle cicibebe bisküvi badem sonra spor spor sonrası tavuk salata makarna akşam tekrar cicibebe bisküvi badem fıstık falan sonrasında da meyvelerle karışık smoothie sanırım sağlam bir öğün daha yemem lazım yemek yetersiz gibi kollarım bacaklarım zayıf karın bölgesinde yağlanma var toz olarak karbonhidrat kullanmalı mıyım neler önerebilirsiniz? Ciddi anlamda yapmak istiyorum bir yol gösteren olmadığı için destek olursanız teşekkür ederim.







  • Her gün gidip bu programı mı yapıyorsun ? Öyle ise bir daha oradaki hocalardan program alma dostum , fullbody de araya birgün dinlenme konulur. Bence bu veya başka bir fullbody programı sürdürerek 3 aya tamamla , hani sinir sistemini spora alıştırırsın vs yeni başlayanlar için ilk 3 ay fullbody öneriliyor genelde , ondan sonra karar verirsin nasıl devam edeceğine. Bu süreçten sonra bir süre split yapabilirsin , 5x5 yapabilirsin . Karbonhidrat tozuna gelince de eğer yeteri kadar yiyemiyorsan bu tarz tozlar kullanılır sen yulaf makarna pilav gibi karb. kaynaklarından ihtiyacını karşılayabiliyorsan gerek yok. Karnında yağlanma oluyorsa haftada bir kardiyo yapabilirsin , hem kondisyon da sağlar. Bana kalırsa bu programın iyi değil internetten fullbody programlara bak kendine göre birşeyler ayarla veya hazır program kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilgilendiğiniz için açıkçası daha yeni olduğum için şu aşamada salondan farklı bir hocayla konuşayım belki farklı bir program önerir ya da değiştirmezse ben araştırayım. Karın bölgesindeki yağ için de bana söylenen antrenman bittikten sonra koşu bandında dayanabildiğin kadar koş dedi direkt olarak karına vuracak o yaptığın dedi şuanda öyle yapıyorum ama 2 aydır aynı kilodayım tamam kas artıyor fakat en azından bi 2-3 kilo da artması gerek diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.