Uygulama ile Aç Kapat butonu
Kayıt
Arama butonu
V

Onbaşı
19 Mart 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
geçen yıl
İkaz lambası…
Arkadaşlar öncelikle herkese keyifli forumlar dilerim. Pegueot 301 1.6 dizel active model arabamda dün görseldeki ikaz lambası yandı. Başlangıçta kontağı kapatıp tekrar açtığımda sönüyordu fakat bugün sürekli yanmaya başladı. Sanırım hava yastığıyla ilgili bir ikaz fakat ortada bir kaza vs yok. Torpido gözündeki airbag açıp kapama zımbırtısını da kontrol ettim sönmedi. Sorunla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi?

V
2 yıl
Peugeot 301 el freni lambası...
Arkadaşlar saygılar, selamlar herkesin ramazanını tebrik ederek iyi forumlar dilerim.

Şöyle bir sorunum var; 2015 model peugeot 301 1.6 hdi active model arabamın el frenini çektiğimde kadranda el freni lambası yanmıyor. Hatta bu sebepten bugün uzunca bir yolu el freni kalkık kattettiğimi öğrendim, ekranda ışık yanmayınca dolayısıyla aracı hareket ettirince ikaz eden ses de çıkmıyor. Bu durumun nedenini bilen veya bu sorunu yaşamış olan arkadaşlar beni aydınlatabilirler mi?

Herkese saygılar ve sevgiler...
V
2 yıl
Bu işaret ne anlama geliyor?
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim, bugün peugeot 301 1.6 dizel aracımı çalıştırmak için yarım kontak yaptığımda, resimdeki anahtar yanında 3000 yazısıyla çıktı.Bu ne demek oluyor aracımın bakıma gitmesi gereken kilometre 100.000 normalde.
Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

V
2 yıl
Peugeot 301 ikaz ışığı lambası...
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum, bir süredi peugeout 301 2015 1.6 hdi active aracımda resimdeki ikaz ışığı yanıyor. Bu sorunu tecrübe etmiş ya da anlayan arkadaşlarım var mı?

[simage]https://mobile.donanimhaber.com/images/upfiles/2880190/54721087-cd3e-4ce2-97a6-ddc0656a8e22.jpeg[/simage
V
2 yıl
301 ışık yanıp sönmesi...
Selamlar arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim, 2015 model Peugeot 301 1.6 dizel active model aracımı park edip kilitleyerek aracımdan indikten sonra, ön konsoldaki (radyonun üstü dörtlünün yanında) kilit düğmesindeki kırmızı ışığın yanıp söndüğünü farkettim. Bu bir sorun olur mu daha önce böyle olmuşsa da farketmemiştim, bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Saygılar...

V
3 yıl
Peugeot 301 motor arıza ikaz lambası
Arkadaşlar herekes selamlar,hayırlı ramazanlar; Peugeot 301 1.6 hdi 2015 aracım motor arızası ikaz ışığı yaktı.Ustalar cihaza bağlayıp ışığı söndürdüler ve önemsiz dedilerse de ışık tekrardan yandı, ışık yanmasının sebebi olarak cihaz şunu gösterdi:
Hata sayısı 2
P1352 Kızdırma rölesi
Bileşen sıkışıyor açık
P2265 Yakıt su oranı sezicisi
Bu sorunla daha önce karşılan oldu mu? Olduysa hangi yolları izleyerek bu sorunu çözdünüz? Cevaplarınızı bekliyorum şimden teşekkür ederim...
V
3 yıl
Şase no plaka uyuşmazlığı...
Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar, bir araba almaya niyetlendim arabayı alacağım şahısa kaporasını da gönderdikten sonra, ruhsatın fotoğrafını istedim hasar kayıt ve kilometre sorgulamak için.Araba peugeot 301 1.6 hdi access, 5664’e şase numarasıyla sorgulama mesajı attığımda aynı markanın başka bir model ve pakedi (1,6 vti allure) çıkıyor hasar bilgileri arabayla uyuşan bir biçimde , ptt’den muayene geçmişini kontrol etmek için şase numarasını girdiğimde ise , “Sorgulama sonucu araç kilometre kaydı bulunmamaktadır” derken plakayla girdiğimde arabanın bilgilerini doğru bir şekilde veriyor üstelik ortadaki karakterlerini gizleyerek verdiği şase numarasının ilk ve son harfleri de uyuşuyor. Satıcı arkadaşla görüştüm; tramer bilgisinin sigortacının araç bilgilerini yanlış girmesinden kaynaklandığını, düzelteceğini söyledi peki niye ptt’den şase no ile sorguladığımda sonuç alamıyorum? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ne yapmam lazım sizce?
V
3 yıl
Fikir lütfen...
Selamlar arkadaşlar, iki araç arasında kaldım kasa ve özellik olarak hemen hemen aynılar,
2016 Peugeot 301 1.6 hdi active
125 bin km 3 parça kenarlarda boya 10 bin tl hasar kayıt (61 bin tl)
2014 citröen c-elysee 1.6 hdi exclusive 151 bin km hasar kayıt yok bagaj kapağı değişmiş (64.500 tl)
Sizce hangisi daha mantıklı daha yüksek model orta paket, daha düşük kilometreli bir araba mı yoksa düşük model biraz daha yüksek kilometreli hasar kayıtsız dolu paket bir araba mı? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
Sevgiler...
V
3 yıl
İlk araç...
Selamlar, değerli abilerim kardeşlerim. Aranıza, siz tecrübeli arkadaşlarımdan,büyüklerimden çoğunlukla otomobil dünyası olmak üzere bilgi alışverişi yapmak adına henüz katılmış bulunmaktayım.Fazla uzatmadan şöyle başlayayım; yıllardır verdiğim uğraşlar sonrası borç ödünç derken 70 bin civarı bir bütçe oluşturdum ve bir araba almaya (ilk aracım olacak) niyetlendim.Arabadan beklediklerim parçasının ekonomik olması ve rahatça ulaşılması, yakıt tüketiminin ekonomik olması ve mümkünse biraz yakışıklı görünmesi en azından bana göre :) ülkemizde de 0 araç almak bildiğiniz gibi kolay olmadığına göre tek çözüm 2.el piyasası. Ve bu piyasadan dikkatimi çeken almaya en çok almaya değer gördüğüm 2 aracı paylaşacağım sizlerle, görüşlerinizi bildirip tavsiyelerde ya da herhangi bir fikirde bulunursanız çok memnun olurum.Araçlar iise; 2011 model Fiat Linea 1.3 multijet Active Plus (94.000 km) (58 bin TL fiyat verilmiş) ve Puegueot 301 1.6 Hdi Active (122.000 km) (67.000 Tl bu da) paketleridir.Aceleyle kusurlu eksik yazdıysam affola; yazılan her cevap için şimdiden minnettarım
sevgiler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
DH Uygulaması
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
DH App Store Uygulaması DH Google Play Store Uygulaması
Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.
DH Mobil Uygulaması
Yeni bir sürüme kadar uyarıyı gizle