Şimdi Ara

Peugeot 301 motor arıza ikaz lambası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herekes selamlar,hayırlı ramazanlar; Peugeot 301 1.6 hdi 2015 aracım motor arızası ikaz ışığı yaktı.Ustalar cihaza bağlayıp ışığı söndürdüler ve önemsiz dedilerse de ışık tekrardan yandı, ışık yanmasının sebebi olarak cihaz şunu gösterdi:
    Hata sayısı 2
    P1352 Kızdırma rölesi
    Bileşen sıkışıyor açık
    P2265 Yakıt su oranı sezicisi
    Bu sorunla daha önce karşılan oldu mu? Olduysa hangi yolları izleyerek bu sorunu çözdünüz? Cevaplarınızı bekliyorum şimden teşekkür ederim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Kötu yerden yakıt aldınmı o yuzden yapar bu Fullmu ne oralardan yakıt almayın yakıt ya Shell dır bulamıyorsan alternatıfı BP dır bu tartısmasız aracın dızell hemen yakıt fıltresını orjınall yada Bosch uyumlu ıse degıstırın dızelde ısık mısık yaktırmayın en kotu 15 yada 17 lıtre yakıt kalınca yakıt ıkmalı yapın dızell onemlıdır dıkkat etmezsen uzun yıllar sana hızmet etmez...
  • selamlar @vivavale21 bende de citroen c3 2013 1.4 hdi (dv4c) araç var ve birebir aynı iki hatayı alıyorum. sorunu nasıl çözbilmiştiniz acaba? bu konu benim için çok mühim.

    çünkü sanayiye gittiğimde yakıt sensörünü değiştirttiler fakat durum çözülmedi. aküden şüpheleniyorum. araç iki kere akü bitmesinden dolayı marş almadı. acaba sorunun kaynağı akü olabilir mi?

  • DarthSidious kullanıcısına yanıt
    Üstad selam, geç gördüm yorumunu kusura kalma. Kendi sorunumu nasıl çözdüm anlatayım anlatabilirsem. Biraz uğraştı tamirci makineye bağladığında hata olarak ısıtma rölesi gözüküyordu değiştirdik onu ışık tekrar yandı. Bu arada ışığın arabanın gidişine hiçbir etkisi yok sadece beni rahatsız ediyor. Her neyse sonra tamircim motorda bir şeyin kırık olduğunu söyledi adını hatırlamıyorum o kırık parça beyine hata gönderiyormuş ve motor ikaz lambası yaktırıyormuş onu düzeltince ışık söndü pek fazla anlamam ama bence sorun aküyle ilgili değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.