Şimdi Ara

Prison Break mi; Breaking Bad mi? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
2
Favori
34.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş böyle büyük 2 diziyi kıyaslamak bana hep saçma gelmiştir.Vaktin varsa ikisini de izle yoksa konusu hangisi ilgini çekiyorsa onu izle.Bana Kalsa Breaking Bad'i götüren oyuncularıdır yoksa öyle aman aman bir konusu yok bizim Türkiye'de böyle dizi çekilse 1 ayda kaldırırlar.Konuya bakıyorum adam kanser ailesinin hayatını kurtarmak için uyuşturucu işine giriyor,Bu mu yani 2 kişinin hayatını kurtarmak için binlerce kişinin hayatını çöpe atmak,Tabi ki breaking bad'i sevmem deki neden oyuncular yoksa oyuncuları vasat olsa yüzüne bile bakmazdım konusu gereği,Ama Prison Break öyle değil daha sağlam geliyor bana.Adam şurda şunu sökersem nolur civatasına kadar düşünüyor.Benim gözümde iki dizide 10/9 dur.
  • çok dizi izlerim.İlk 5 i sırasıyla Breaking bad,House of Cards,Dexter,Prison Break,Suskunlar oluşturur.
    Breaking Bad hep üstüne koyarak gitmiş ve efsane finalle akıllara kazınmıştır.Prison Break ise efsane başlayıp giderek saçmalamıştır.Hiç bir dizi breaking bad in yerini tutamaz
  • Aklınızda birden fazla dizi seçeneği varsa kesinlikle Breaking Bad i en sona koyun ilk prison break i izleyin bölüm sayıları aklınıza girmesin prison break de Breaking Bad kadar olmasa da iyidir ancak Breaking Bad izlendikten ve o performans izlendikten sonra başka bir diziye başlayasınız gelmiyor her dizide bir kusur buluyorsunuz ve diziyi takip etmeyi bırakıyorsunuz. Artık dizi izleyemez oldum önerisi olan var mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre

    i am the one who knocks..

    i am the danger

    this... is not meth

    say my name
  • Bu tamamen kişiye bağlı bir olay. İki dizide güzel ama herkesin kabul etmesi gereken doğrular var.

    Prison break 1. Sezon bakımından en üst dizi diyebiliriz. Gerçekten on numara senaryosu vardı belli ki sezon finaline kadar kurgusu yapılmıştı. 2. Sezonda iyi olmasına rağmen ilk sezondaki tat yoktu. Öyle aman aman güzelliği yoktu. 3 ve 4. Sezonları hiç saymayalım bence çünkü tamamen boş sezonlar.

    Breaking bad kurgusunu tüm bölümlere yaymış. Bu hissediliyor. O sıkıcı gelen ilk 3 sezonun değeri dizi bittikten sonra anlaşılıyor. Çünkü adamlar kurgu yapıyorlar, bir kimya öğretmenini uyuşturucu baronu yapıyorlar bu hemen olacak bir şey değil. Şahsen 2. Sezonda kötü değil, bir sürü olay yaşandı o bakımdan ben hiç sıkılmadım. 4 ve 5. Sezona değinmeme gerek yok dizi asıl burada başladı.

    Bu tercih tamamen kişiye bağlı bir şey. Ben Prison breaki daha sonra izledim ve yinede Breaking Bad'in yerini tutmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ikisinin yeri de ayrı. ama bir seçim söz konusuysa ilk sıraya breaking bad'ı koyarım o daha ağır basıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking Bad
    Kelimeler Yetmez buna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Breaking Bad Ama Prison Break'in ilk sezonunun mükemmel ötesi olduğunu hiç unutmamak gerekir. İlerleyen sezonlarda saçmalamaya başladılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya breaking bad ağır işlemiyor mu ilk bölümde sıkıldım bi daha devam edemedim ona . bi daha mı denesem
  • prison break . BB iyice overrated oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aatalante A kullanıcısına yanıt
    Sakın devam etme. Harcadığın vakte acırsın diyeyim sen beni anla.

    Mad Men, Six Feet Under gibi ağır dramları bile sıkılmadan izleyen biriyim ama breaking bad kadar hiçbir dizi beni sıkmamıştır.

    Ayrıca Breaking Bad' in bence en iyi bölümleri ilk bölümlerle sondan önceki bir kaç bölüm. Sen ilk bölümünde sıkıldıysan diğer bölümlerde intihar edersin.

    Şimdi beni linç edecekler ama sakın kanma yorumlara. Gizliden gizliye bir örgüt var böyle Breaking bad'i öven. Yoksa bu dizinin bu kadar övülmesi kabul edilir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boris234 B kullanıcısına yanıt
    mesaj alınmıştır. teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bostonceltic

    prison break . BB iyice overrated oldu.

    BB yi izledin mi ?Böyle bir dizi yok gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison break
  • Say my name
  • karşılaştırma gereksiz ikisi de efsanedir önce pb izle ki aksiyona doyama zaten sonra breaking bad in yavaş ama mükemmel temposuna başla
  • İzlerken prison break çok harika geliyordu halada öyle ama breaking badi izledikten sonra ikisi arasında breaking bad diyebilirim
  • 5 SAYFA MI TARTIŞILMIŞ LAN BU SORU Prison Break denen leş ötesi dizi ülkemizde neden bu kadar popüler bir anlasam çok güzel olacak. Hani bu diziye bu kadar hasta olan tayfa kaç yaşında veya hayatında hiç Oz izledi mi? Hayatında kaç tane dizi izledi? Bunlar hep cevaplarını merak ettiğim sorular.
  • Breaking bad efsanedir prison break ise ilk 2 sezonu efsane breaking bad ile prison break ı kıyaslamak için prison break in Lost u geçmesi lazım .
    Breaking bad ödülleri ve IMDb si ile kendini kanıtlamış harika bir dizidir
    BREAKİNG BAD > prison break net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki dizi içerik işleyiş ve tarz olarak birbirinden çok farklı. Prison Break ikinci sezonda bitmeliydi. Ama dizinin ekmeğini yemek için gereksiz ve saçma bir şekilde uzattılar hatta son sezon o kadar çok mantık hatasıyla doluydu ki, ilk iki sezonun efsanesini gömdüler resmen.

    Breaking Bad ise sonradan açılan dizilerden. İlk iki sezonda karakterler ve konu oturtulup sonraki sezonlarda hep üzerine koyarak ilerledi. Ama Prison Break gibi ilk iki sezon derinliği bulmacalar çözme, hadi bakalım bu da nereden çıktı şimdi diyeceğimiz durumlar breaking Bad dizisinde çok yok. benim fikrim yeniden izlenebilir dizi hangisi derseniz, yani o zamanı harcamaya değecek olan Prison Break ama ilk iki sezon. Breaking bad bittikten sonra arşivde yerini alacak iyi dizi soranlara önerilecekler arasında kalacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.