Şimdi Ara

Amazon yapımı Fallout dizisi için tarih verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bildiğiniz gibi popüler oyunlar, özellikle son yıllarda sinema ve televizyon sektörünün gözdesi haline geldi. Bu bağlamda daha önce Amazon, post-apokaliptik RPG video oyunu Fallout'un dizi olarak TV'ye uyarlanacağını duyurmuştu. Ancak günümüze kadar herhangi bir gelişme duymadık. Şimdi Amazon, Fallout dizisinin yayınlacağı tarihe açıklık getirdi. 



    Amazon'un Fallout dizisi için tarih verildi



    Bilmeyenler için 1997 yılında Interplay Entertainment tarafından geliştirilen rol yapma oyunu Fallout, geçmişten günümüze oyun dünyasının en popüler serilerinden biri haline geldi. Bugünki duyuruda ise Amazon, Fallout dizisinin yayın tarihi için 2024 yılını işaret etti. Ayrıca duyuruya eşlik eden paylaşımda dizinin Los Angelas’ta geçeceği de doğrulandı.






    Aktarıldığı kadarıyla Fallout, HBO’nun Westworld dizisinde yapımcı koltuğuna oturan Jonathan Nolan ile Lisa Joy tarafından ele alınacak. Dizinin başrollerinde ise Walton Goggins (Justified) ve Ella Purnell'a (Kick Ass 2), oyuncu kadrosunda ise Moises Arias, Johnny Pemberton, Aixa Kendrick, Kyle MacLachlan, Aaron Moten, Leer Leary, Dave Register, Xelia Mendes-Jones ve Annabel O’Hagan gibi isimler bulunuyor.



    Dizi hakkında ayrıntılar şu an için bilinmiyor olsa da, daha önce Lisa Joy'un heyecan verici açıklamalarda bulunduğunu hatırlatalım. 




    ''Fallout tüm zamanların en büyük oyun serilerinden biri. Bu çılgınca yaratıcı hikâyenin her bölümü bize ailemiz ve arkadaşlarımızla geçirebileceğimiz saatlere mal oldu. Todd Howard ve Bethesda’daki diğer çılgın kişilerle iş birliği yaparak bu devasa, yıkıcı, karanlık ve komik evreni Amazon Studios ile hayata geçiriyoruz. Bunun için inanılmaz derecede heyecanlıyız.''




    Fallout dizisi 2024 yılı içerisinde Prime Video ekranlarındaki yerini alacak. Bu bağlamda önümüzdeki aylarda daha fazla detayın paylaşılacağını düşünüyoruz. 




    Kaynak:https://www.comingsoon.net/tv/news/1325319-prime-videos-fallout-release-date-revealed-for-video-game-series







  • HBO yapımı üstlenseydi keşke.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hbo hariç hiç biri kült yapım çekmemeli rezil ediyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halo ya yapilani gordukden sonra hic bir beklentim yok. haloyu amazon yapimi degil ama amazonunda lord of the rings e ne yaptigi ortada.

    nasil bir kafayla nasil bir ozguvenle yapiyorlar ona sasiyorum. kultlesmis mukemmel konusu olan eserleri aliyorlar, hic dokunmadan ilk lotr film serisindeki gibi kaliteli canlandirip nakletsen efsane olacak seyler ama buyuk bir ozguvenle konuyu degistiriyorlar, kafalarina gore karakter ekleyip cikariyorlar, kendi kafalarinda olan sabit dizi formatlarina uydurmaya calisiyrolar, ortaya rezalet seyler cikiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.