Şimdi Ara

Prefabrik Ev Planları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PREFABRİK EV FİYATLARI
    Prefabrik ev yaptırmak isteyen müşterilerimizin en çok merak ettikleri konuların başında prefabrik evlerin fiyatları gelmektedir. Fakat fiyat konusundan önce prefabrik yaptırmak isteyen müşterilerimizin araştırması gereken daha önemli konular bulunmaktadır. Öncelikle tek bir firmayla görüşerek karar vermemeniz. Birden fazla firmayla görüşülmeli ve yapılarda kullanılan ürünler hakkında bilgiler alınmalıdır. Diyelim ki 15.000 TL Lüks prefabrik bina diye bir fiyat karşınıza çıktı böyle bir şey mümkün değildir. Bu tarz fiyat alımlarınızda önce firmanın size neyi ne şekilde vaad ettiğini sorgulamalısınız. Fiyata aldanıp daha sonra penceresi ve boyası olmayan bir evle de karşılaşabilirsiniz.
    70 m2 bir prefabrik ev için 3 farklı firmadan fiyat aldınız diyelim. En önemli unsurlardan bir tanesi tüm firmalardan teknik şartname almanız olacaktır. Kim neyi ne şekilde yapacak teknik verilerini öğrenmeniz önemlidir yoksa emin olun ki kafanız karışacaktır.
    Teknik şartname almadığınız takdirde kim neyi ne şekilde yapacak bilmediğiniz için fiyatı en uygun olana işi vereceksiniz diye tahmin ediyorum diyelim ki bir firmanın duvar kalınlığı 8-10 cm aralığında ve tüm elektrik tesisatı sıva altı hattı olarak döşenmektedir. Diğer bir firmada ise duvar kalınlığı 6 cm ve elektrik tesisatı sıva üstü olarak döşenmektedir. Bu durumda doğal olarak duvar kalınlığı 6 cm ve elektrik tesisatı sıva üstü olanın fiyatı uygun olacaktır ama siz başta fiyatı yüksek olanı elemiştiniz sizlerden ricam bu tip hatalara düşmemeniz ve tüm firmalardan teknik şartname istemeniz olacaktır.

     Prefabrik Ev Planları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prefabrik -- 28 Haziran 2014; 13:02:48 >







  • basliktaki e neden kucuk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.