Şimdi Ara

CİPRALEX CİTOLES KULLANANLAR BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
32.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genel olarak endişe kaygı heyecan uykusuzluk ve depresiflik sebebiyle eğitim gördüğüm fakültedeki psikiyatrise gittim saolsun baya ilgilendi ve 10 mg CİTOLES yazdı CİPRALEX muadili. 50 mg desyrel yazdı. Şuan citolesi 5 mg olarak kullanıyorum doktor 7 gün sonra 10 mg yazdı ama ben 5 mgde devam edicem. 2 gündür içiyorum biraz uykusuzluk vermesi dışında bir yan etkisini görmedim. KULLANANLAR yorum yapabilirlermi bu ilacın etkilerine dair. İlâç etki etmeye başlayınca nasıl hissedecem. Boşuna kullanmayın falan filan demeyin zevkimizden içmiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Uyku normal, gunde 12 saat uyuyordum ben. 1 hafta icine etkisini gosteriyor, ben 20 mg kullanmistim ondan belki hizli olmustur bende. Ocaktan marta 3 ay kullandim, bitince birkac gun kullanmadim baktim uyku vermesi disinda bir sey degistirmiyor artik biraktim.



    Kaygilarin gidiyor, rahat oluyorsun. Mesela ben cok iyi arkadas oldugum kisilerle 3-4 kisilik gruplarda cok rahat biriyim, espri yaparim surekli herkesi guldururum. Ama iyi tanimadigim kisiler, gruplar arasinda rahat degilim. İlacla kullaninca 3 ayda konusmadigim kadar kisiyle konustum 3 gunde.



    Panik ataklar oluyordu, surekli olumu dusunuyordum. Minibus beklerken ya minibus kaldirima girer olursem, kafama saksi duserse, su adam bicak cekerse gibi seyler dusunuyordum. Gitti hepsi.



    Yani hafif alkol almissin gibi rahat oluyorsun. Kizlarla konusmaya asiri cekinen ben biraz daha fit olsaydim zamaninda herhalde ilac sayesinde 10 tane kiza yazardim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.