Şimdi Ara

POWERLİNE ADAPTÖR KOPMA PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler . pa4010p tplink powerline kullanıyorum . 1,5-2 saatde bir kopuyor ne yaptıysam olmadı . Sabit ıp, mac adresi sabitleme herşeyi denedim yok.Modemde sıkıntı vardır dedim 3 tane modemde denedim hepsinde oluyor . Önceden routerda kopmuyordu ama lag problemi vardı. Şimdide Ping ve lag sorununu çözdük kopma problemi çıktı . Üründe sıkıntı olablirmi aynısından değiştirebilirim . Daha önce böyle bi sıkıntı yaşayan oldumu çözülmeyecekse iade edicem alalı 7 gün oluyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *oRc![N]aL* -- 25 Ocak 2022; 11:56:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzatma kablosuna takmıyorsunuz değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende de wpa4220 var 1.5 yıldır kullanıyorum açıkçası bu cihazlar elektrik hattı üzerindeki tüm cihazlardan etkileniyorlar ve aralarındaki mesafe de önemli. Eğer kopma yaşıyorsanız ve çözemezseniz iade edin bence hocam çünkü yüksek ihtimal elektrik hattından dolayı sıkıntı yaşıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amönyak A kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim . Ancak ürünü iade ettim . Harika bi teknolojiden yararlanamıyoruz maalesef . İnternet kablo çekemediğimden Wi-Fi ile online oyun işkence oluyor . Başka model alsam acaba stabil olurmu ? Ne önerirsiniz . (Tekli prizde kulandım) Aslında sıkıntı sadece fifayı online oynarken yaşadım .lag ve Ping sorunu çözülmüştü yağ gibi akıyordu . 2 saatde bi gidip gelmeden serverdan atıyordu. Bf3-4-5 de herhangi bi atma olmuyordu ilginç . Wi-Fi ile fifaya bağlandığımda atma olmuyor ama oyun rezil bi gameplaye dönüyordu .(takılma-saniyelik durma vb)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *oRc![N]aL* -- 7 Şubat 2022; 12:0:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *oRc![N]aL* * kullanıcısına yanıt

    Hocam eğer eviniz dubleksse modemi pc ile aynı kata veya altına koymayı deneyin eğer öyle bir imkan yok ise mesh sistemler kullanmak daha mantıklı gibi çünkü sinyali yukarı iletirken her türlü kayıp yaşayacaksınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ihtimal var

    1. si evdeki elektrik tesisatında nört kısmında kaçak var bunu evdeki bir cihazda yapabilir bağlantıdanda olabilir
    2. si cihaz arızalı

    en güzeli cihazı başka bir binada başka bir dairede dene eğer problem çıkarmıyorsa tesisata yoğunlaş önceden problem yok tu diyorsan eve aldığın yeni cihazlardan başla kontrole kaçak var büyük ihtimalle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.