Şimdi Ara

PowerColor, Radeon HD 5770 PCS+ Vortex Edition modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Ekran kartı üreticisi PowerColor, ilk detayları bir süre önce ortaya çıkan Radeon HD 5770 PCS+ Vortex Edition modelini resmi olarak duyurdu. Daha iyi hava üfleme performansı için yüksekliği ayarlanabilir özel soğutucu tasarımına sahip olan ekran kartı, 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan, DirectX 11 destekli Juniper XT GPU'sundan güç alıyor.


    Referans tasarıma kıyasla 15 derece daha soğuk çalıştığı belirtilen ekran kartı fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak geliyor. 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 800x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartı 900MHz GPU ve 4900MHz bellek saat hızlarında çalışıyor ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesiyle geliyor.


    Görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerine sahip olan ekran kartı, yüksek tanımlı videlar için GPU tabanlı hızlandırma desteği sunuyor. Çoklu ekran kartı kurulumları için Crossfire X, çoklu monitör kurulumları içinse Eyefinity teknolojisine destek sunuyor.


    Referans tasarımlı Radeon HD 5770 modeline kıyasla daha sessiz ve daha serin çalıştığı belirtilen ekran kartına Call of Duty: Modern Warfare 2 oyunu eşlik edecek.28 Temmuz'da satışa sunulması beklenen PowerColor PCS+ HD5770 Vortex Edition modelinin fiyatı ise henüz açıklanmadı.











  • 15 derece... oc yapacaklar ıcın soğutması çok iyi sanırım. gtx 460 çıkmasaydı alacagım karttı kısmet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerx -- 16 Temmuz 2010; 18:40:57 >
  • ben his 5770 resimdeki tasarımı kullanıyorum yazın boşta 40-45 yükte 65-70 derece.benim değerlerimden 15 derece daha düşükse buzz gibi kart olmuş , bence alınabilir fiyatı uygun olursa tabi...

    PowerColor, Radeon HD 5770 PCS+ Vortex Edition modelini duyurdu
  • O ne O MW2 Kuponumu veriyolar bizim sapphire neden hiçbi b.k vermdedi peki
  • Güzel seçim,fiyatı da düşük olursa tadından yenmez. :)
  • aynen tadın dan yenmez:=))
  • mw2nin parasını üstünde koyupta veriyodur ya bişey farketmez bu durumlarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ridermark

    O ne O MW2 Kuponumu veriyolar bizim sapphire neden hiçbi b.k vermdedi peki

    Güldürdün beni kardeşim akşam akşam allahta seni güldürsün :D
  • fiyatı bilinmiyo ama hem sığutucu iyi hemde 900mhz hız da iyi gibi bence
  • ati kartları uzattıkça pwercolor kısaltıyor. teşekkürler power color yaklaşık 1 yıl sonra alacağım kart bu olacak sanırım.
  • özel soğutuculu ve fabrika çıkışlı oc ve referans tasarıma göre 15 derece daha serin olması gerçekten başarıdır. şu özel soğutmalı olup ta referans hızlarla gelen kartlara sinir oluyorum. kardeşim zaten özel soğutuculu olduğun için sana dünyanın parasını bayılıyoruz bir de oc mu yapalım. ne güzel yapın fabrika çıkışı oc unuzu stabil serin sessiz çalışsın. daha da oc gerekirse üstünü biz tamamlarız. neyse çoştum galiba. güzel kart alıcaklara şimdiden hayırlı olsun.
  • bu kart alınacak standart bir hızla geliyor referansta 1ghz çıkılabildiğine göre bunda 1ghz üstü değerler görmek istiyorum referans ile arasındaki farka göre alınabilir bir kart olur gibime geliyor
  • biliyorum yeri değil ama bu kartı görünce iştahım kabardı sevgili forumdaşlarım :D :D :D arkadaşlar donanımdan pek anlamıyorum. ama size birşey sormak istiyorum.Benim GForce Fx 5200 ekran kartım pörtledi pörtlicek... yeni sistem toplamak istiyorum.. Ama bilgisayarcılara güvenmiyorum.. çünkü %90'ı Nvidia ve intel propagandası yapıyorlar ve ne yazıkki işten anlamıyorlar!!! . Ben 1800 TL - 2000 TL verebilirim en fazla. Bu paraya nasıl bir sistem toplayabilirim? Lütfen iyi bilenleriniz bana A'dan Z'ye donanım listesi çıkarabilir mi?Acil yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca belirteyim ben AMD işlemci ve ATi ekrankartı üzerine bi sistem düşünüyorum bana en kısa sürede iletirseniz sevinirim şimdiden teşşkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...TALANCI... -- 18 Temmuz 2010; 21:41:06 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.