Şimdi Ara

Powercolor HD4850 DDR5 256bit Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
24.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubradoga

    http://c1302.hizliresim.com/16/n/kb4z0.jpg

    arkadaş valla bu power çok harcayan bi kart bende 600 w power var ekran kartımda seninkinin aynısı bi sıkınttım yok.. bilen
  • Arkadaşım 4850 kullanıyodu fena değildi ama yeni oyunlarda kasıodu. 1 yıl da bozuldu kart bu serideki kartlar çabuk arızalanıyor. sonra 4870 aldı onu kullanıyor şuan.
  • 5 Gün önce vatandan aldım, directx 11 olup olmaması benim açımdan sorun teşkil etmiyeceğinden f/p açısından en uygun bu kart gözüme çarptı..

    Isınma sorunu vb. birşey yaşamadım..

  • 4850'yi ilk haziran 2008'de türkiyeye girdiğinde almıştım o zaman üstünde sadece 4870 vardı iyi karttı,konsolda oynamaya başlayınca oyunları bıraktım pc'yi 5670 falan vardı ama oda gereksizdi neyse geçen 132tl'ye 4830 aldım ddr5 vatandan ucuz diye dürttü birazda açıkcası eskiden kalan alışkanlığın etkisi kartı taktım pc'ye bildiğin 4870 bu kart sadece gpu hızı 575 mhz'e düşürülmüş o kadar ama voltajsız kart 750mhz'de ramlerde 1100mhz'de çalışıyor performasn derseniz bu fiyata bu performas olması imkansız başka kart bulamazsınız 1080p çözünürlük hariç her şekilde götürür bu kart dx11 derseniz 6870 bile tırt-7850'de pek iç açıcıdeğil zaten bu konuda bu kadar parayıda herkes vermeyeceğine göre düşük bütçe için biçilmiş kaftan bu kartlar,ben 5670'in brushless(fırçasız)fanını alıp bu karta taktım biosdan minimum fan hızını %25 yapıp karta tekrar yükledim biosu kart şu anda acayip sessiz ve boşta 45 derece kartın ısısı,eğer üstünde ki fanla kullancaksanız kart acayip sesli çalışıyor




  • ben de alırken şüphelenmedim değil ama çatır çatır çalışıyor kart 1 senedir herhangi bir problem yaşamadım daha bir tek eksik dx11 desteği malesef henüz crysis 3 ü oynayamadım kart yüzünden yakın zaman dx11 destekli bir kart alacağım. . .
  • Biraz konu hort olucak ama hala baba kart arkadaşlar..

    6 ay önce bütçem yettiği için bu kartı aldım, hatta hiç unutmam vatandaki eleman abi bununla birşey oynuyamazsın demişti..

    GTA 4 dahi very high sorunsuzca oynatıyor bu kart...

    Bu karta GDDR5 özelliği çok şey katıyor, adeta bir çok oyunda yağ gibi akıyor herşey

    Vatanda hala satılıyormu bilmiyorum ama benim için dx 11 önemli değil diyorsanız, bu fiyata sıfır olarak böyle performans veren başka bir kart bulamazsınız..
  • Kardeşim bendede PowerColor HD4850 var tam bir canavar diyebilirim 256 BİT 1 GB GDDR5 DVD HDMI şu ana kadar açamadığım oyun yok bazı arkadaşlar ses felan demişler burda ses ile alakası bile yok fanın döndüğünü bile duyamazsın kulağını sokman lazım anca crysis 2 yi full ayarda oynadım kasmadı daha ne isterim fiyatıda çook uygun Fiyatı 200 ile 250 TL arası değişiyor ben vatandan aldım kasma yok eğer kasarsa suçu ekran kartında deil diğer parçalarınızda arayın derim
  • Bence artık tarihin tozlu sayfalarında yerini alması gerekiyor. Yakında driver desteği de kesilir. Sonrasında konuyu nası hortlatırız diye düşünürsünüz gari
  • İki kartıda suan kullanıyorum.İkiside gözü kapalı alınıcak bir kart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı önermiyorum. Haddinden fazla ısınıyor. Garanti bitimine 1 ay kala Görüntüde çizgi hatası aldım. ram veya çip asırı ısınmaya baglı olarak bu hatayi verdigini dusunuyorum. hiç o.c falanda yapmadım. Yanlız cok ısınmasından belliydi. Süpriz olmadı desem yalan olmaz.
     Powercolor HD4850 DDR5 256bit Hakkında
  • alca061 A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum benim diğer pc ye bundan almıştım. Şu an halen çalışıyor ama imzamdaki sistemde oyun oynuyorum 4850 nin olduğu sistemde denemeye bile korkuyorum bazı oyunları. Aşırı sıcak çalışıyor. Boşta 60C olan bir kart oyunlarda çok ısınıyor kasanın havalandırması çok çok iyi olmasına rağmen. Zamanının efsanesiydi ama artık ömrünü doldurmuş 6 yaşında bir kart.
  • aynı kartı 2012 nin başlarında almıştım ben de vatandan. almamın sebebi de 256 bit ve ddr5 olmasıydı

    2014 kasımında garantisi bittikten birkaç ay sonra yukarıdaki resime benzer şekilde ekran kartı iflas etti.

    bir kaç ay daha götürmesi için fırınlama tekniğini kullandım. işe yaradı ama daha ne kadar kızdırıp kızdırıp yiycez aynı yemeği :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.