Şimdi Ara

Power leveling 15 dakikada 94-99lvl 'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bilenlerimiz vardır fakat benim gibi birden fazla alt karakteri olup da bilmeyen arkadaşlar için faydalı olacaktır.Aşağıda linkini vereceğim videoda göreceğiniz üzere 94 (%80)'den 99(%50) ye gerekli hazırlıkları sağladığınız takdirde 15dakikada yükseleceksiniz. Hatta biraz daha zorlarsak eğer yaklaşık 5,5-6 lvl kadar yapılabilir.

    Gerekli hazırlıklar
    * 5 parça XP artışı sağlayan heirloom itemler (%45 xp artışı sağlıyor)
    * Excess Potion of Accelerated Learning (garnizon vendorundan 100 oduna alınabiliyor %20xp artışı sağlıyor)
    * Elixir of the Rapid Mind (AH'dan 3-5k arası alınabiliyor %300 xp artışı sağlıyor)
    * Birikmiş rested katlanarak geliyormu dikkat etmedim fakat karakterde birikmiş rested bonusta vardı

    Arkadaşlar ilk olarak Gordrond haritasına videoda gördüğünüz gibi haritanın hemen hemen ortalarında daire şeklinde bir alanda dolandım.Sizde o alandaki towndan ver yine o alandaki diğer quest veren arkadaşlardan questleri alıp bir güzel tamamlayıp teslim etmiyorsunuz.Daha sonra yine o alanda bulundan bütün "Bonus objevtive" lerden sizden kesip biçmenizi istediklerinden son bir tanesi kalacak şekilde kesip sonuncuları bırakıyorsunuz (ben en kolay öldürebileceklerimden bıraktım) Bu daire şekilnde alandaki questleri bitirmiş ve bonus objective'leri son bir yaratık bırakacak şekilde tamamladıktan sonra Talador haritasında Voljin's Pride town'una gidiyorsunuz ver orayı home yapıyorsunuz. Home yaptıktan sonra questleri topluyor yine bitirip teslim etmiyorsunuz ve town'a yakın 3 tane Bonus objective bölgesi var onlarıda kesip biçip son yaratık kalacak şekilde bırakıyorsunuz. Evet tüm bunları yaptıktan sonra herşey hazır ve tekrar Gorgrond haritasına geçip kendinize uygun bir başlangıç noktası seçtikten sonra "Elixir of the Rapid Mind" ve "Excess Potion of Accelerated Learning" potlarını föndip yapıp depara kalkıyosunuz bitirmiş olduğunuz questler ve son mobları kalmış bonus objective questlerini belirli bir rotada giderek yapıyorsunuz. Gordronda işler bittikten sonra taşa basıp Talador'a geçiyorsunuz ve hemen townda questleri teslim edip 3 tane bonus objectiveleri bitirmeye koşuyorsunuz. Ben 3 tane bonus objective'i yapamadığım ve quest olarakta 20-21 arası bitirilmiş quest teslim ederek yaklaşık 5 lvl atladım siz benim unuttuklarımıda dahil ederek 5,5 belki 6lvl bile atlayabilirsiniz.

    Not 1: Elixir of the Rapid Mind bu iksirin kullanım süresi 15dk olduğu için kullandığınız andan itibaren 15dakika içinde işlemleri bitirmeniz gerekiyor. Kordineli bir şekilde giderseniz zaman gayet yeterli.

    Not 2 : Excess Potion of Accelerated Learning iksirini hazırlık aşamasındada kullanın süresi 1 saat

    Not 3 : Videoda da göreceğiniz üzere haritada yolumun üzerindeki item,oyuncak,odun,çar çöp ne varsa aldım oradan da bonuslu xp geliyor unutmayın.

    https://www.youtube.com/watch?v=fG5J2wQsdcc







  • O 15 dakkika için yine bi 15 saat uğraşıyorsunuz anlıyacağınız, taktik güzel görevlerden maximum verim almaya dayalı.
  • Dreanorda uçamıyorum. Dakka 1 gol 1
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Uçup napıcan ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Uçup napıcan ki ?

    Uçmadan 15 dakikada kaç quest tamamlanabilir ki?

    Video genel olarak yararlı bu arada. Eline sağlık lapupa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 24 Eylül 2015; 14:45:45 >
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Hiç uçmadığım için bilemeyeceğim, yine karakter kassam uçmanın verdiği avantajı çok da aramam şahsen, yeterli zaman olduktan sonra sorun değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Roshi

    quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Uçup napıcan ki ?

    Uçmadan 15 dakikada kaç quest tamamlanabilir ki?

    Video genel olarak yararlı bu arada. Eline sağlık lapupa


    Kesinlikle uçabilen ve 2 kişilik mountu olan bir arkadaşla yapın.Yürüyerek imkansız quest ve bonusları yetirştirmeniz.Ben daha yeni bir tanesini bu yöntem ile 100'ledim.Mmo da görmüştüm ve sadece bonusları kullandım questleri yapmadım.
  • Ben uçuyom geçen pazartesi ucmaya başladım, yemin ediyorum oyun hayatım ferahladı. Çok büyük nimet, üşenmeyin o uçma şeysini yapın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.