Şimdi Ara

Polypad C-5900 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
92.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bende aldim urunu sonunda ama sensorleri calismiyor oyle bi problem yasayan oldumu?
  • Yok ya bu ürünün güzel yönleri olduğu kadar olumsuz yönleride var çok güzel cihaz ekranı çok iyi dokunmatiği çok iyi arayüzü çok iyi ama iş pratiğe dökülünce biraz sınıfta kaldı sanki..
  • hadiya nasılyani pratiğe dökünce sınıfta kaldı bi gereksiz şeyler kurmşlardır formatla düzelebilir belki
    bide sensorler ne oldu çalışıyolarmı bi kalibirasyon istiyodur belki denedin mi
  • İçinde hiç bir şey yüklü değildi fazladan zaten jelatinli kutuyu açtırdım adamlara.
    Sensörler için kalibrasyon nerede yapılıyor bulamadım varsa programı filan söylerseniz denerim.
    Valla bir kere cihazın sesi çok düşük bazı program ve müziklerde hani idare ederde çoğu şeyde kendi çektiği videolarda internetteki çoğu videoda filan çok düşük hiç yeterli denilmesin sessiz ortamda bile duymakta zorlandığım sesi ne yapayım.
    İnternetteki çoğu videoyu açmakta zorlanıyo ha kendi tarayıcısında denedim ondan olabilir tavsiye edeceğiniz tarayıcı varsa denerim mesela bazı videolarda cihanızınzdaa flash yok flash olan cihazda açın gibi ilginç bi tepki verdi ama youtubede sorun yok mesela.
    Bazı oyunları açmadı hiç anlamsız şekilde hata verdi ilginç.
    Sensörlerin çalıştığı konusunda şüpheliyim temple runda hiç bir şekilde tepki vermiyor mesela tenis topunun sektirildiği bi oyun var ondada anlamsız şekilde kendi kendine gidiyor gibi geldi sağa sola çünkü benim hareketlerimle alakası yoktu.
    İnternette bazen çok hızlı bazen çok yavaş bir tutarsızlık var onuda anlamadım.
    Amaaa ekranı çok güzel dokunmatiğinden çok memnun kaldım hemen tepki veriyor ama mesela fruit ninjada rahat sürtemiyosun gibi geldi oda ekranda jelatin var daha sökmedim ondan olabilir jelatini sökersem belki daha iyi olabilir.
    Bazı bir iki videoda sorun çıkartsada full hd videoları çok net ve akıcı şekilde oynatabiliyor bundan çok memnun kaldım.
    Aldığımda pili %80lerdeydi 4 saatten fazla gitti sonra kapandı kendi kendine kapandığında yüzde 10lardaydı.
    Harddiskleri bağlıyorum görmüyor beni hayal kırıklığına uğrattı gücü yetmiyor hddden tık tık tık diye ses geliyor ama flash diskleri okudu.
    İçinde android 4le geldi.
    Aynı anda bir kaç şey açtığında doğal olarak kasıyor kasmaya başlıyor geç tepki vermeye başlıyor du bakalım.

    Şimdilik yorumlarım bu kadar h.sonu şehirdışında olacağım için almıştım cihazı yanımda götürürüm canım sıkılmaz diye p.tesi dönüyorum aksilik olmazsa yine yazarım arada bir yorumlarımı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkangsk

    Arkadaslar bende aldim urunu sonunda ama sensorleri calismiyor oyle bi problem yasayan oldumu?

    sensör?benim ekran dört dönüyor,3D oyunlarda bir oyunda denedim biraz hassasiyeti eksik gibi ama çalışıyor.
    yorumunu sonradan gördüm bazı oyunlarda bende de çalışmadi,şu helikopter oyununda çalişmadi bende de,video sorunu malesf var,myneti kurdum nerdeyse hiçbir videoyu göstermedi.ben opera mini browser kullaniyorum tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulki21 -- 13 Nisan 2012; 0:12:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulki21

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkangsk

    Arkadaslar bende aldim urunu sonunda ama sensorleri calismiyor oyle bi problem yasayan oldumu?

    sensör?benim ekran dört dönüyor,3D oyunlarda bir oyunda denedim biraz hassasiyeti eksik gibi ama çalışıyor.
    yorumunu sonradan gördüm bazı oyunlarda bende de çalışmadi,şu helikopter oyununda çalişmadi bende de,video sorunu malesf var,myneti kurdum nerdeyse hiçbir videoyu göstermedi.ben opera mini browser kullaniyorum tavsiye ederim.

    benim sorumada cevap verseydiniz iyi olurdu neyse sağlık olsun okadar niyetlendim almaya gittim nasip deilmiş alamadık ürün kalmamış ama hayırlısı buymuş kendi kendime dedim olmazsa dahada almam ürün güzele benziyor ama fiyatının düşmesini ve hataların giderilmesini bekleyecez seneye işallah bu arada alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun eyer olaki satmayı düşünürler ben cazip bir fiyattan talibim seneye öğrencilere tablet dağıtılacakmış ozaman piyasa doyarda fiyatlar düşer ozaman alacaz artık hulki arkadaş sana da ayrıyetten teşekkürler her soruma cevap yazdınız saolun alamadık ama ginede saolun diğer arkadaşlarada teşekkürler




  • kıymetli arkadaslar ,

    gece gece bir hıyarın araba alarmı 45 dakıkadır susmadıgından sinir krizi gecırmeyeyım dıye baslıga daldım ve tablete konsantre oldum .Sanırım yarın alacağım ,

    Konuyu tamamen okudum ve sorulanlara,merak edılenlere su anda hakımım.Lakin ileride bu tablet hakkında bılgı edınmek ısteyenlere acıklama olsun dıye bır soru lıstesı hazırladım.Ürün sahibi arkadaşlar bu soruları cevaplarlarsa polypad talipleri için doygun bir başlık olacagını ummaktayım.

    Tabletin özellikleri ,

    cpu : arm cortex A 8 1.2ghz tek cekırdek samsung

    gpu :dual mali 400 (galaxy s2 telefonlarda da kullanılmakta)

    ram:1gb ddr3 -android 4 için hayati zira android ram katili bir os-sistem acılır acılmaz 450 mb ram dırek androıd tarafından kullanılıyor zaten.

    Yazılabılır bellek : 4gb ,2gb ınternal olarak atanmıs gerıye kalan 2gb sdcard olarak kullanılmakta

    harıcı bellek :32 gb kadar desteklenmekte

    Ekran : 7 inch 5 nokta kapasitif 16:9 lcd ekran 180 ppi ,

    baglantı ve yuvaları : wifi , mini hdmi , mini usb ,3.5mm kulaklık

    bluetooth ve dahılı 3g yok.ancak memleketımızde satılan huwaeı 3g dongle ıle desteklenmekte.
    sensör : x,y,z 3 yonlu sensör ,acıklamada 4 yon yazdıgına bakmayın kartezyende z dogrusunun negatıf - bolumunu 4.yon olarak anılmakta.

    kamera :0.3 mp dandırık ön kamera.
    işletım sıstemı .androıd 4.0 ics

    Kabataslak ozellıklerden anlasıldıgı gıbı cıhaz populer her formattakı
    e-kıtap
    dokuman
    resım dosyası
    vıdeo dosyası
    ses dosyası
    desteklemekte burada androıd 4 e tesekkurler,

    vıdeo performansı ıcın 1080p vıdeoları sorunsuzca oynattıgını kullanıcı arkadaslar belırtmısler bu nokta cıhazı tv ye baglamak ısteyenler ıcın kaygı gıderıcı bır ıfade ancak sırf veya cogunlukla tabletten vıdeo seyredecekler ıcın 1080p gereksız ve hafıza ısrafından baska bır sey degıl cunku ekran cozunurlugu zaten 1080p vıdeo detayını algılatmada yetersız kalıp pıksellerı yuvarlastıracaktır bu manada 720p hatta 480p cozunurluktekı vıdeolar hatta dvd cozunurlugu( 800x480 ıle bırebır uyusmakta) daha keyıflı ve doygun vıdeo ızlenımını saglayacaktır.

    soru : vıdeo ıcın asıl kaygı edılmesı gereken ınternet uzerındekı vıdeoları akıcı bır sekılde acıp yurutebılmekte mıdır?
    Burada Flash vıdeolar kastedılmekte ,cunku cıhazın cpu ve gpu su en cok ınternettekı flash tabanlı uygulama ve multımedıa yuklu sayfalarda kasmakta.
    bunu sınayabılmek adına , cıhaz sahıplerı herkesce bılınenhttp://diziport.com sitesinde rastgele bir dizi acıp seyredebılırler mı??
    uygulama içinsewww.miniclip.com sıtesıne gıdıp te bır oyun baslatabılırler mı?

    eger yukarıda bahsettıgım sıtelerde cıhaz kanırtmadan işin altından kalkabılıyorsa bu fıyatına gore gercekten harıkulade bır tablet ıle karsı karsıya oldugumuzun 1. gerekcesı olacaktır.

    soru : baglantı yuvaları hakkında, usb ve mınıhdmı genısleyıcılerı ıcın bır cogunuz kablo olmadıgından hdmı kısmını deneyememıs ancak usb portundan oncelıkle 2.5 luk harıcı hdd baglayabılırler mı , burada cıhaz hem hdd ye enerjı verıp calısmasını ustlenecek hem de ıslemcı o boyuttakı hdd yuzeyını okumakla mesgul olacagından muhtemelen kasacak ,algılamada gecıkme yasayacaktır.Bunu zıyadesıyle kavramak ıcın lutfen hdd baglayın bakalım en ucra kosedekı dosyayı dahı gorebılıyor mu ve hdd de fılm mp3 ofıs belgesı ne varsa acın bakalım tablet ne yapacak??
    ayrıca usb portundan harıcı klavye veya mouse takıp dener mısınız?
    dıger taraftan flash usb belleklerın sorun olacaklarını sanmıyorum...

    sensör: cıhaz sensorunu test etmek maksadıyla marketten sensorler calısan bır oyun ındırıp deneyebılır mısınız? bunun ıcın marble labırent mıydı neydı bır oyun vardı...

    3d hızlandırma :bazı arkadaslar gameloft oyunlarını acmadıgını soylemekte , oyun ,program uygulama yuklerken tablet versıyonu mu yoksa cep telefonu versıyonu mu olduklarına dıkkat edınız ,cunku cogu oyun uygulama daha tablet uyumluluguna ve androıd 4 surumune uyarlanmıs ve desteklenmıs degıl ,bunun harıcınde kımı 3d oyunlar var kı sırf nvidia tegra ıcın ya da powervr chıpler ıcın desteklenmekte ,yanı tablette playstatıonın kullandıgı grafık kartı olsa dahı calıstırmaz , zaten markette uygulamanın uyumlu olup olmadıkları yukleme sayfasında ve ındırme esnasında belırtılmekte , ancak yıne 3d perdormansı deneme maksatlı marketten free sunulan gameloft oyunu sixguns ve shadowgun oyunlarını yukleyebılırler mı (herhangı bır populer oyun da olabılır)
    bakalım kasma yasayacak mı??

    pil : 7 ınch ve işi gucu ram yemek olan androıd 4 yuklu bu tablette 4 saatın uzerınde vıdeo veya oyun calısabılmekteyse ,bu ıyı bır degerdır.
    ancak basıt bır ınternet kullanımı ve 6 saate yakın e-book calısabılıyorsa bu tatmınkar olacaktır.

    toparlayacak olursak :
    1-3d performansı hakkında bılgı verır mısınız?
    2- yogun ve sade kullanım profıllerıne gore pıl surelerı ne kadardır?
    3-ınternet deneyımı acısından flashlı sıtelerde vazıyet nasıldır?flash destekleyen dolphın ve skyfıre browserları var ve opera ıle varsayılan tarayıcılardan daha hızlı daha performanslı olup flash desteklemekteler.
    5-ekran dokunmatıgı hakkında deneyımlerınız nelerdır,
    6-sensorler duyarlı mıdır?ekran otomatık dondurme ,veya oyunlardan anlasılabılecegı gıbı tabletı cevırmek egmek suretıyle uygulama oyun yurutmesı nasıldır,gecıkme ve algılamama var mı?
    7-donanım ozellıklerdın 2W hoparlöre sayılmakta bu da anca kendısıne yeter kullaklık taktıgınızda ses yukseklıgı ve kalıtesı nasıldır??

    sorular bunlar kardesler bu tasaları gozonune alıp ta cevaplarsanız cıhazı satın almak ısteyen bızlere cok buyuk yararınız olacaktır.

    Gule gule kullanın
    saygılarımla kıymetlı arkadaslar.
    not :ınternet dısında nerede satılır bılen var mı?




  • ses konusunda şunu söyleyebilriim..
    ayarlar kısmında uygulamalar için ses, sistem sesleri vs. gibi bir çok farklı durum için ses ayarları var, hepsini en sona getirdiğinde iyi ses veriyor... en azından kötü değil bence...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smoke76

    ses konusunda şunu söyleyebilriim..
    ayarlar kısmında uygulamalar için ses, sistem sesleri vs. gibi bir çok farklı durum için ses ayarları var, hepsini en sona getirdiğinde iyi ses veriyor... en azından kötü değil bence...

    video içinde geçerlimi bu artış özellikle video izlerken ses çok doyurucu değil..

    etemsea kardeş kusura bakma belki inanmayacan ama evde cetvel bulamadım :( o yüzden ölçemedim,7 inch ekranın kenarlarına yaklaşık 1'er cm ekle işte sana boyutu ancak bu kadar açıklayabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendemail

    not :ınternet dısında nerede satılır bılen var mı?


    Bildiğim kadarıyla Teknosa satıyor ama Peşin 375 TL, taksitli 395 TL imiş.
  • simdi ben h.sonu sehir disina cikiyorum diye acil sekilde dun ntden 319.tlye cihazi aldim..
    h.sonu inceliycem ve begenmezsem p.tesi geri iade edicem..
    simdi oncelikle ses ayarini ne yaparsaniz yapin sesi yeterli degil o bi gercek aksi soylenip insanlar yaniltilmasin..
    dun internetten bi suru oyun indirdim..
    h.sonuda bol bol internet performansini deneme sansi bulucam..
    yanima flash diskle film aldim onuda izlicem zaman bulursam sinifi gecerse alet kalir gecemezse gule gule..
    ama oynamak icin heveslendigim temple run sensor sorunu nedeniyle oynanmiyo sensor icin bugun firmayi ariycam o sorun hallolmazsa zaten direk geri vercem..
    ama genel olarak ilk izlenimlerim dun geceki 5 6 saatlik incelemem eksikleri olsada guzel cihaz oldugu yonunde..
    alacaklar yukarida yazdigim uzun mesaji ve burada soylenenleri gozardi etmesin lutfen..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melihhh86

    http://www.hepsiburada.com/Liste/onyo-nanopad-maxx-tablet/productDetails.aspx?productId=bd761120&categoryId=29014004&intcamp=GununTeklifi

    ARKADAŞLAR BU TABLET NASIL ACABA.HEPSİ BURADA DA 169 TL GÜNÜN FIRSATI

    pil ömrü,ram ve ekran kalitesi vasat..




  • kalibirasyon galaxy fit ta 2.3.4 te ne ismi gigaset mi iste anlayin siz :) ayarlar.ekran.yatay kalibirasyon adi altinda yapiyo
    zaten sensorlerden fazla bisi beklemiyorum samsung fit in bile sensorleri basarisiz geliyo bana
    onun disinda videolara bakmak lazim dh deki anasayfa vidyolarini oynatiyomu sonra kral oyun a filan girince flash oyunlari calistirabiliyomu onlara bakmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisle gorustum sensorlerde sorun oldugunu kimi oyunlarda calismadigini bazi oyunlarda saga cektigini soyledi belki ilerde guncellemeyle filan duzelir ama bilemeyiz tabiki;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erreguay

    kalibirasyon galaxy fit ta 2.3.4 te ne ismi gigaset mi iste anlayin siz :) ayarlar.ekran.yatay kalibirasyon adi altinda yapiyo
    zaten sensorlerden fazla bisi beklemiyorum samsung fit in bile sensorleri basarisiz geliyo bana
    onun disinda videolara bakmak lazim dh deki anasayfa vidyolarini oynatiyomu sonra kral oyun a filan girince flash oyunlari calistirabiliyomu onlara bakmak lazim


    eve gidince bakarım,dediklerine.

    arkadaşlar hani kendim için konuşuyorum ama erreguay gibi nokta hedef göstererek yardım isterseniz daha çok yardımcı olurum,android ve tablette yeniyim o yüzden şu programı,şu oyunu ,şu siteyi denermisin tarzında sorarsanız daha çok yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulki21

    quote:

    Orijinalden alıntı: smoke76

    ses konusunda şunu söyleyebilriim..
    ayarlar kısmında uygulamalar için ses, sistem sesleri vs. gibi bir çok farklı durum için ses ayarları var, hepsini en sona getirdiğinde iyi ses veriyor... en azından kötü değil bence...

    video içinde geçerlimi bu artış özellikle video izlerken ses çok doyurucu değil..

    etemsea kardeş kusura bakma belki inanmayacan ama evde cetvel bulamadım :( o yüzden ölçemedim,7 inch ekranın kenarlarına yaklaşık 1'er cm ekle işte sana boyutu ancak bu kadar açıklayabilirim.

    tamam saolun bir ajanda defteri kadar biraz daha büyük hatta neyse herkese iyi forumlar artık soru sormayacam çünkü bunlar piyasanın nabzını ölçen ürünler biraz beklemekte yarar var üsstte bir arkadaş bu marka nasıl diye sormuş batarya aldığın gibi çöpe at yani ürün gerçekten vasat




  • Benim tablet bugün geldi.Ama arızalı çıktı.Servisine gönderiyorum. Android boot ekranında donuyor açılmıyor. Yeğene almıştım sinirden eli ayağı titriyor çocuğun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erreguay

    kalibirasyon galaxy fit ta 2.3.4 te ne ismi gigaset mi iste anlayin siz :) ayarlar.ekran.yatay kalibirasyon adi altinda yapiyo
    zaten sensorlerden fazla bisi beklemiyorum samsung fit in bile sensorleri basarisiz geliyo bana
    onun disinda videolara bakmak lazim dh deki anasayfa vidyolarini oynatiyomu sonra kral oyun a filan girince flash oyunlari calistirabiliyomu onlara bakmak lazim


    DH videolarınıda kraloyunlarınıda çalıştırmadı malesef
  • benimkide geldi bu gün

    biraz karıştırdım bende
    kral oyunda bi oyun denedim açtı benimki
    dh ana sayfa vidyolarını benimkide açmadı opera veya firefox yükliyip denicem bakalım ne olucak
    topu delikten geçirme oyunu vardı markette onu denedim hareket sensötleri için gayet güzel(ama biraz sağ taraf geç tepki veriyo) oyun güzel oynanıyodu

    HD istiyen bi oyun deneyemedim henüz gta 3 bulmuştum bi ara bi yerden onu yekrar bulursam onu yüklicem

    oyun oynarken sağ üst tarafında ısınma oluyo (ısınma normal bi ısınma ama)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.