Şimdi Ara

Polo Hararet Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yeni aldığım 2005 model polo aracımın başına gelmeyen kalmadı.

    İlk defa uzun yola çıkayım dedim, aracın yağı suyu normal, istanbuldan tekirdağa yolculuk ediyorum. Marmara ereğlisi taraflarına geldiğimde araç hararet yaptı. Araba uyarı falan verdi. Kaputu açtım, yağ seviyesi normal fakat araç su eksiltmiş. En yakın sanayiye götürdüm aracı, adamları tanımam etmem. Elektrikçiyle motorcu geldiler. Elektrikçi fanın ikinci devresi devreye girmiyor dedi, beyinde problem var dedi, istersen hep ikinci devirde çalışcak gibi ayarlayım dedi. Ayarla dedim tamam. Ben sorun halloldu sanıyorum ama hala hararet düşmüyor. Fanın sesini duyuyorum fakat sıcaklık hala yüksek su kaynatıyor araç su ekliyoruz, dumanlar çıkıyor.
    Sonra mekanikçi dedi ki devir daim pompasında sorun var dedi. Onu değiştircez dedi. Elimde malzeme yok bu işler pazartesi olur dedi. Aracı bıraktım orada döndüm.
    Sonra adamı telefonla aradım, elektrikçi hala beyinde sorun olduğunu, hararet seviyesi düşük olsa da yüksek gibi gösterdiğini iddaa etti. Mekanikçi termostatı değiştirmiş sorun devam ediyormuş. Arabayı bizim buraya çektiricem çekici dünya kadar para istiyor. Bu sorunu orda çözmemiz lazım. Pazartesi adamların yanına gidicem ama sandığımdan daha pahalıya çıkmasını istemiyorum bu işin.

    Biraz karışık oldu arkadaşlar ama bir fikri olan varsa yazarsa sevinirim.

    Teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.