Şimdi Ara

Polo Dizel Bluemotion alıcam yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu araba hakkında ne dersiniz, 1.2 dizel vw polo bluemotion



  • Biraz sesli çalışır ama mazotu koklar. Arkadaş bizzat ortalamasını göstermişti : 3,7 litre.
  • Daha düşük tüketimi ve daha yüksek gücü olan motorlar var piyasada. 3 silindirli gürültülü titreşimli ölü bir motor 1.2 tdi.
  • çok gürültülü çalışır performans vermez ve iç malzeme kalitesi inanılmaz kötüdür..

    tavsiyem hyundai i20
  • alman otomobil alma taraftarıyım bunun için az yakan poloyu düşünüyorum fakat iç malzeme kalitesinin kötü oluşu beni bitirir
  • "Comfortline" ve "GTI" modellerinden farklı olarak iç mekanda yoğun sert plastik kullanımı var... Arkadaşlar doğru demiş.

    Eğer, bulunabilirse ESP + HillHolder içeren bir 1.6 TDI çok daha verimli bir model olacaktır.. Bunun dışında,

    Ford Fiesta, Opel Corsa, Renault Clio, Peugeot 208, Toyota Yaris, Kia Rio, Hyundai i20 gibi rakipleri düşünülmeli kesinlikle.
  • corsada olabilir aslında ama tasarımı çok demode geliyor
  • Dusuk Yakit tüketimi,ESP,ikinci el aracın artıları.Titresimli motor,(emin olmamakla birlikte) yan ve perde hava yastıklarının bulunmayisi negatif yönleri.
    Sizin yerinizde olsam alternatiflere yönelirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pololar arasında en donanımlı seri, rüzgarlıklarla gayet çekici bir araç, 75 bg ihtiyacı karşılar ama performans beklentiniz olmasın, biraz titreşim elbette ki var ama çok değil sonuçta ford 1.0 da 3 silindir diye biliyorum.
  • şöyle bir sorum olucak ?

    1.2 dizel bluemotion ile 1.6 comfortline arasında bence abartılacak derecede bir yakıt tasarrufu bulunmuyor ama işte donanım ile bluemotion bir adım önde fakat 1.6 dizel comfortline'ın fiyatıyla aynı bu araç. acaba comfortline'da kullanılan malzeme veya işçilikmi daha farklıda donanımla değilde bu malzeme ve işçilik ile aynı fiyatları yakalıyor.
  • Bahsettiğiniz aracı sürdüm ve yolculuk yaptım. Araç kabini normal kiloda 5 yetişkin için rahat yolculuk imkanı sunuyor. Motor sesinden bahsedersek aracın içine 2000-2500 devir civarında motor sesi çok az geliyor. Bu konuda rahatsızlığım olmadı. Motor gücünü Hyundai accent Era dizelle kıyaslarsak Accent ilk 3 viteste koltuğa yapıştırırdı. Polo ise sadece 1. viteste koltuğa yapıştırıyor. Yaşadığınız yerde çoğunlukla düzlükler varsa tercih edilir ama yokuşları bol bir memlekette iseniz daha güçlü araç tavsiye ederim. Donanım yönünden ise Polo Bluemotion'da hız sabitleyici var Accent Era'da yoktu.
  • Polo'nun tek artısı az yakan motor ve VW logosu olacaktır marka fanatiğiyseniz.
    Polo yerine i20 öneririm
  • Gerçekten az yakar ancak içinize sinmesi önemli iç malzeme falan sıkıntı.Sonuçta Volkswagen ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexRide -- 8 Şubat 2013; 16:34:48 >
  • 1,6 tdi 90ps comfline artı cc alın daha makul bir seçim olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz39

    arkadaşlar bu araba hakkında ne dersiniz, 1.2 dizel vw polo bluemotion

    yeni clio varken yani
  • yanlış hatırlamıyorsam manuel klima olacaktı bide:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    "Comfortline" ve "GTI" modellerinden farklı olarak iç mekanda yoğun sert plastik kullanımı var... Arkadaşlar doğru demiş.

    Eğer, bulunabilirse ESP + HillHolder içeren bir 1.6 TDI çok daha verimli bir model olacaktır.. Bunun dışında,

    Ford Fiesta, Opel Corsa, Renault Clio, Peugeot 208, Toyota Yaris, Kia Rio, Hyundai i20 gibi rakipleri düşünülmeli kesinlikle.

    Kesinlikle

    1.2 tdi Bm polo az yakmıyor. 3 silindirli , sesli çalışan iç mekan kalitesi normal poloya göre düşük olan, RCD310 yerine saçma sapan bir radyoyla gelen, arkada hoparlörü olmayan, tutacakları olmayan, arkada lambası olmayan, döşemesi Comfortline poloya göre çok daha düşük kalitede olan bir araç.
    Arkadaşımda var kesinlikle az yakmıyor şehir içinde. Tek başınıza 80 ile giderseniz yakıyordur muhtemelen ama, 3 kişi binince araç ciddi anlamda çekmiyor üst devirlerde dolaşman lazım oda yakıt tüketimini çok arttıyor.

    Bir gün iddialaştık önlü arkalı ümitköyden-birlik mahallesine gittik döndük. Ben Linea 1.3 mjet ileydim. Linea 3 kişi , polo 4 kişilerdi.

    Güzergaha çıkmadan yol bilgisayarlarını sıfırladık en son döndüğümüzde , Linea nın yol bilgisayarı 4.6 gösterirken , Polonunki 5.5 gösteriyordu.

    Yani öyle yokuşlu yerlerde, şehir içinde hiçte az bir tüketimi yok. Corsa 1.3 cdti ın aynı şartlarda şehir içinde daha az yakacağına eminim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.