Şimdi Ara

POLO 1.2 BLUEMOTİON mu,OPEL CORSA CDTİ 95 bg mi? KARAR VEREMEDİK...(2012 POLO BLUEMOTİON ALINDI ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
8.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle şu an elimde opel corsa 2010 ve fiesta 2011 araç var birini ben diğerini kardeşim kullanıyor. şiddetle fiesta almanızı öneririm opel corsa ile servisten çıkmazsınız. google da aratın opel corsa d direksiyon arızası 1000 lerce mağduru çıkar bende onlardan birisiyim. bu direksiyonlar hidrolik değil arkadaşlar elekronik arıza vermesi muhtemeldir çünkü corsa larda kronik bir arızadır. maliyeti işcilikle beraber 4500 tl yi buluyor. ayrıca tüm bakımları opelde yapmanızda birşeyi ifade etmiyor. kesinlikle garanti dışı bırakıyorlar. o kadar parayı bu dandik arabaya vermem dedim ve çıkma buldum. ayrıca gm türkiyeye mail atmanızda fayda etmiyor. en kıza zamanda opel corsa yı elimden çıkarımayı düşünüyorum. o kadar çok servise gittimki inanın arkadaşlar artık her servise gittiğimde arabanın bir tarafı dökülmeye başladı ızgara arızasımı desem havalandırma kolu arızası mı desem. direksiyodan gelen tıkırtı ve sesler mi desem. tekerleklerin sürekli patlaması mı desem. zaten anlatma kalksam satırlar yetmez. ama fiesta gercekten çok sağlam ve servise her gittiğinizde sizi merkezden müşteri memnuniyeti için ararlar. arabayı 2015 yılınına kadar garantilettim ford tan sadece 300 tl verdim. adamlar o kadar arabalarına güveniyor. yani siz siz olun alman arabası falan mış yalanlarına uymayın gm nerenin amerikanın kesinlikle opel bir amerikan arabasıdır alman yalanına aldanmayın. ford tan şaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2007 kasa corsa bm nin rakibi olmamalı
  • Bayan kullanacağı için fazla atak olacağını sanmıyorum. Bence polo 1.2 tdi alın. Bol bol gezsin. Piyasadaki en az yakan araç . ( evet kimse iddiaya girmesin cidden en az yakanı)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msansertekin

    Bayan kullanacağı için fazla atak olacağını sanmıyorum. Bence polo 1.2 tdi alın. Bol bol gezsin. Piyasadaki en az yakan araç . ( evet kimse iddiaya girmesin cidden en az yakanı)


    Katılıyorum.

    Yakıtı en az olan araç. Bunun için adamlar yakıta katkı sağlamak amacıyla rüzgar direnci az olan özel jant üretmişler.
  • Bu arada araç zaten alınmıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icemy

    quote:

    Orijinalden alıntı: serty23

    Yakıt tüketimi ve ikinci el önemli ise polo daha iyi bir secenek gibi duruyor ayrıca donanımıda boş değil alaşım jant , esp standart gözüküyor , salla corsayı secenek bencede clio 4 olmalı , corsa makyaj falan gördü ama bence eski kasa gibi duruyor...

    polo bm de bildiğim kadarıyla esp yok.

    polo bm de esp var, polo nun 1.2 trendline versiyonunda yok, polo nun en dizel olarak en donanımlı versiyonu bm olandır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.