Şimdi Ara

Polk Audio Signature Elite ES20 için YAMAHA AS-301 vs Denon PMA 600 NE Amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, diger başlıkta hoparlör tavsiyesi üzerine yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

    İlk kez hifi sistem kuruyorum bu sebeple giriş seviye bir ürün tercih ettim. Ancak yabancı forumlarda da araştırdığımda fiyatının oldukça üstünde bir performans gösterdiği sıkça dile getiriliyordu.

    Amfi araştırmaları konusunda oldukça yeniyim. Yamaha, Pioneer, Magnat ve Marantz gibi markaların bazı modellerini tavsiye edilirken okudum forumda. Ancak Polk Audio Elite ES20 için nasıl bir amfi bakmalıyım? Hoparlörde olduğu gibi 2. el tavsiye eder misiniz? Amfi yanına başka bir ekipman tavsiyeniz olur mu? Varsa kablo tavsiyeniz yine alabilirim.

    Bütçem amfi için 10.000-15.000 TL civarı ancak hoparlörü görece uygun fiyata aldığım için ciddi bir fark yaratacak ise bir tık üste de çıkabilirim.
    Diğer başlıkta belirttiğim gibi 17m² odada, 3 metre mesafeden daha çok Progressive Rock ve tüm alt türlerini dinliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 16 Eylül 2023; 16:47:27 >







  • Ve bir merak ettiğim husus da dac dahili olan amfileri mi tavsiye edersiniz?
    Ve bluetooth bağlantılı olanlarda ses kalitesinde kayıp olmuyor mu?
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda Yamaha AS 301 ve Denon PMA 600NE modeli aradığım profile uygun gibi gözüktü. Bu hoparlör için bu amfileri tavsiye eder misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 16 Eylül 2023; 16:48:6 >
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt

    Üstad bende 2 amfi arasında aylarca gittim geldim sonunda müzik zevkime en uygun olan denon pma 600ne yi aldım. Polk Audio Signature ile en uyumlu amfilerden biri diye biliyorum. ben dali oberon 5 ile kullanıyorum. gerçekten 2 sinin uyumu mükemmel diyebilirim. kablo olarak da ıvox progold 2x2.5 mm aldım. 90 saat pişme süresi var henüz yeni kullanmaya başladım. almadıysanız denon pma 600ne tavsiye ederim. düşük seste bile detay ve yumuşak baslar istiyorsanız

  • Selam.marantz in torodial trafolu modellerinden butcene uygun olani bakabilirsin.ozellikle mid ayari olanlari tercih edebilirsin.es.20 mid bir geride.o açığı kapatirsin.denonda 1500ae ve ustu tavsiye ederim
  • Yamaha A-S301 aldım gayet memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.