Şimdi Ara

Pokémon Fan Club (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
38
Favori
24.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NaneLimoni kullanıcısına yanıt
    Bir imzada ben attım
  • Dostum benide yaz
  • Benide yaz tabiki bu güne kadar nasıl bulamamışım burayı ya
  • 628# Khione - Braviary diye eklersen sevinirim ^^
  • Yaz benide reyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz benide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler boş zamanlarda vakit öldürmek için Pokemon Vortex'e tekrar döndüm.Sıfırdan hesap açıyorum.Oynamak isteyenleri bekliyorum.

    Nick:SerRhaegar

    Edit:Herkes eklendi.

    Edit2:Az önce açtığım hesapta Squirtle'ımı Blastoise yaptım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 13 Eylül 2014; 20:03:13 >
  • offf çok duygulandım
  • geçen yıl forumda bir konu açılmıştı, "pikaçu" diye bağırarak camdan atlayan atlayan çocuğun facebook profili paylaşılmıştı. konu içerisinde çocukluğumun iç burukluğu geldi aklıma ve eşşek kadar adam oturup 17 sezon pokemon izledim

    pc'de oynama şansım olmaması çok kötü
  • Ya beyler şimdi benim merak ettiğim şu bizim 90larda izlediğimiz ve yasaklanan sezondan sonrasını izleyen varmı o sezona göre nasıl diğer bölümler ve karakterler
  • - SPOILER -



    2. sezon yayınlanırken yayından kaldırıldı. 2. sezonun sonunda Portakal Adaları'nda şampiyon oldu. Daha sonra Ash 4 farklı bölge gezdi.
    3,4 ve 5. sezonlarda Misty ve Brock ile Johto bölgesindeydi. 3. sezonun ortalarında sahip olduğu en güçlü Pokémon olan Charizard'ı gelişmesi için bıraktı. Johto bölgesinin üç başlangıç Pokémonunu da yakaladı, bunlardan sadece Chikorita evrim geçirerek Bayleef'e dönüştü. Johto Ligi son 16 turunda Gary ile karşılaşıp onu yendi ama çeyrek finalde kaybetti. Misty, Cerulean Şehri'ndeki spor salonuna dönerek Ash'ten ayrıldı.
    6,7 ve 8. sezonlarda Hoenn bölgesindeydi, Ash'e Brock, May ve Max eşlik etti. Bu bölgenin başlangıç Pokémonlarından sadece Treecko'yu yakaladı. Hoenn Ligi'ne de çeyrek finalde veda etti ve kendi bölgesi olan Kanto'ya dönerek Savaş Sınırları'na katılmaya karar verdi. Bu sırada Treecko, evrim geçirerek Grovyle olmuştu.
    9. sezonda kendi bölgesi olan Kanto'da Savaş Sınırları'nı kazandı.
    10, 11, 12 ve 13. sezonlarda Sinnoh Bölgesi'ndeydi. -Ash'in en çok gelişim gösterdiği, olgun davrandığı sezonlar bunlardı diyebilirim.- Bu bölgede Brock ve Dawn ile seyahat etti, Paul ile çekişmeye girdi. (Gary gibi) Başlangıç Pokémonlarından ikisini yakaladı, ateş Pokémonu Chimchar ve çimen Pokémonu Turtwig. Bu iki Pokémon da son evrimlerine ulaştılar ama Infernape (Chimchar'ın evrimleşmiş hali) Torterra'ya göre çok daha güçlüydü. Lige kadar genelde Paul'un gölgesinde kaldı, Paul ile son kez ligde karşılaştı ve çeyrek finalde Paul'u yenerek yarı finale çıkmayı başardı. -Pokémon tarihinin en iyi savaşıydı.- Yarı finalde efsane Pokémonlara sahip Tobias'a kaybetti.
    Evet, sıra geldi son bölgeye, Unova bölgesi. 14,15 ve 16. sezonlar bu bölgede geçti. En rezil sezonlar bunlardı, Ash resmen aptal bir karakter oldu, Sinnoh bölgesindeki Ash'ten eser yoktu. Bu sefer yanında Brock yoktu, Iris ve Cilan ile yolculuğa çıktı. Bu bölgenin bütün başlangıç Pokémonlarını yakaladı, sadece ateş Pokémonu olan Tepig evrimleşti ve Pignite oldu. Ligde eski Pokémonlarını kullanmayarak sadece Unova'da yakaladığı Pokémonları ve sevgilisi Pikachu'yu kullandı. Doğal olarak çeyrek finalden öteyi göremedi, aptal bir çocuğa kaybederek elendi. Ligden sonra Charizard'ı yanına aldı ama sezonun leşliğini Charizard da düzeltemedi.

    Şu an 17. sezon yayınlanıyor ve Ash Kalos bölgesinde Serena, Clemont gibi isimlerle seyahatte. Bu bölgenin en önemli özelliği Mega Evrim. Bazı Pokémonlar mega evrim geçirebiliyorlar, Charizard, Blastoise gibi. Unova'ya göre çok daha güzel bölümler çıkıyor ortaya, heyecanla ligi bekliyorum.

    Aklıma gelenleri yazdım, mobilden bu kadar oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunların toplamında kaç bölüm sürdü peki genel olarak baya baya ilerlemiş ama ben 2. sezon yayınlanırken kaldırıldı diye yazmışsın ama ben tv den Charizard ı geliştirmek için bıraktığını hatırlıyorum kafam karıştı Gerçi ne kadar izlediğimide unuttum sayılır son bölümleri filan baştan izlemek lazım...
  • Benim bildiğim kadarıyla Charizard'ın Ash'in emirlerini dinlemeye başladığı bölümden sonra yayından kalkmıştı. 2. sezonun sonlarında yani.

    3. sezondan 17. sezona kadar yaklaşık 800 bölüm var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 30 Eylül 2014; 0:08:12 >
  • 800 mü vay be ben bir ara başladım yine izlemeye 15.bölümde bıraktım yine
  • İlk sezondan tekrar başlamaya kalksan 900 bölüm olur, her gün 2 bölüm izlersen yaklaşık 1,5 yılda halledersin.
  • Uzun iş bir süre sonra sarmaz gibime geliyor
  • Ciddi söylemedim zaten.

    Çocuksu geliyor artık, doğal olarak insanın pek izleyesi gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15. sezona geldim ama youtube 15. sezonu telif hakkından dolayı kaldırılmış. başka da hiçbir yerde bulamadım. nerden izleyebilirim acaba bilgisi olan var mı?
  • Mega Charizard da fenaymış
  • Beni de ekleyin yoksam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.