Şimdi Ara

PlayStation Now PC [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
35
Favori
32.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PSnow'a eklenenler haberi yok mu bu ay PlayStation Now PC [ANA KONU] 


    Bu arada dün bi türlü oyuna başlayamadım, devamlı olarak "Please reconnect your controller" mesajı çıktı Last of Us 2'de.


    Xbox Elite Controller takılı, kablolu taktım, kablosuz taktım, rewasd ile açtım, hepsi aynı.


    Bu arada gamepad çalışıyor yani, ps now menüsünü bile gamepad ile değiştiriyorum, oyuna girince bunu veriyordu menü ekranına geldiği sırada. Deli etti beni. Çözüm bilen var mı?

  • PlayStation Now'a Aralık'ta GTA III: The Definitive Edition, Celeste ve Daha Fazlası Geliyor


    PlayStation Now PC [ANA KONU]


    PlayStation Now, Aralık ayında platforma gelecek oyunları açıkladı. Oyunlar arasında Final Fantasy X | X-2 HD Remaster ve daha fazlası yer alıyor. Oyunlar 7 Aralık'ta sisteme dahil olacak.

     

    Hizmete dahil olacak oyunların listesi

     

    - Final Fantasy X | X-2 HD Remaster: Çok daha detaylı bir şekilde hazırlanan karakter, canavar ve ortam grafikleri daha zengin ve daha yoğun bir görsel FINAL FANTASY deneyimi sunuyor. HD koleksiyonun diğer yeni özellikleri arasında gelişmiş grafikler, PlayStation®3 ve PlayStation®Vita sürümleri arasında eksiksiz kaydetme fonksiyonu ve FINAL FANTASY X’daki orijinal ve yeniden düzenlenmiş müzikler arasında geçiş yapma olanağı bulunuyor.

     

    - Grand Theft Auto III: The Definitive Edition: Türünün öncüsü müthiş açık dünya macerasını, yeni nesil cihazlar için geniş kapsamlı geliştirmelerden geçmiş haliyle deneyimle. Çok sevilen bu oyun dünyalarını yepyeni detaylarla yepyeni bir boyutta yeniden canlandıran bu geliştirmeler arasında muhteşem yeni ışık ve mekan geliştirmeleri, yüksek çözünürlüklü dokular, artırılmış görsel derinlik, GTA V tarzı kontroller ve hedefleme ile daha pek çok geliştirme var.

     

    Grand Theft Auto III: The Definitive Edition, 31 Ocak Pazartesi gününe kadar PlayStation Now'da mevcut.

     

    - John Wick Hex: John Wick Hex, eleştirmenlerce beğenilen film serisindeki profesyonel tetikçi John Wick gibi düşünüp harekete geçmenizi sağlayan hızlı ve aksiyon odaklı strateji oyunudur.

     

    - Spitlings: Çılgın bir oyun deneyimi, eğlenceli görseller, hipnotik sesler... SPITLINGS, sevimli bir oyun olmasının yanında, durmadan zıplayan balonlardan kurtulmanız gereken bir eldivenin içinde geçen zorlu bir arcade oyunu olarak karşınıza çıkıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_Nowa_Aralikta_GTA_III_The_Definitive_Edition_Celeste_ve_Daha_Fazlasi_Geliyor-112253.htm


    -----


    https://blog.playstation.com/2021/12/06/playstation-now-games-for-december-gta-iii-the-definitive-edition-john-wick-hex-ff-x-x-2-hd-remaster-and-spitlings


    PlayStation Now PC [ANA KONU]PlayStation Accessyoutube
    PlayStation Now has some amazing new games ready to stream and download in December, including Grand Theft Auto III Definitive Edition, Final Fantasy X/X-2 HD, Spitlings and John Wick Hex. Head on over to playstation.com for the full line-up. PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/RosieCaddick88 Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess
    https://www.youtube.com/watch?v=I5-3eNStpw0




  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    GTA çok uzun kalacakmış yav PlayStation Now PC [ANA KONU] Last of Us 2 de yılbaşına kadardı galiba, yetişemeyeceğim sanıyorum. Atla Seattle'da gezinen bölümdeyim daha.


    Kendi sorunuma kendim çözüm buldum, daha doğrusu reddit'te falan. Sizlerde de olursa aklınızda olsun.


    PS4 kontrolcü de aldım kendime bu arada, onu bağladım, aynı şeyi yapınca çıldırdım. 2 gün çocuk yattıktan sonra 00:30'a kadar uğraştım ettim, öyle yapıyorum yok böyle yapıyorum yok...


    Sonunda hem Xbox usb kablosu ile denedim, bir de reddit'te mesajların arasında birisi yazmış iCUE'yu kapat demiş Corsair klavye yazılımı.


    Diğer ve çok uygulanan yöntem de, oyun başladıktan sonra kontrolcüyü bağlamak idi... Gerçi bende bu işe yaramamıştı. PSNow PC yazılımının bir türlü düzelmeyen klasik bug'ıymış bu.


    Bunları yapınca oldu sonunda...





  • kodları nereden alıyorsunuz var mıdır link :D şu last of us gitmeden bitirmek istiyorum :D

  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    cdkeys, shopto gibi sitelerde de var hocam, gittigidiyor amazon hb gibi platformlarda da var. en ucuzunu arayıp bulmanız lazım. alırken UK yazmasına dikkat edin. fiyatı ucuz diye US olanları alırsanız çoğu oyunda tr dil desteği altyazı veya dublajda olmayacaktır. UK o konuda kullanım açısından en uygunu.

  • Millenicom 35 mbps kullanıyorum sorun yaşar mıyım?

  • kablolu bağlantıda sorun yaşamazsınız hocam. 25 ile bile sorunsuz kullanan birçok arkadaşım var. bunun temel sebebi gelecek görüntü playstationdan renderlanıp öyle stream ediliyor. haliyle oradan gelen de 30 fps oluyor zaten.


    ancak geniş bandın tamamını streaming servisleri çeker. yani hem youtube'dan video izleyeyim hem de ps now'dan oyun oynayayım derseniz görüntü çamurlaşır hızınız kaç olursa olsun.

  • lethele kullanıcısına yanıt

    sağ olun hocam bir de 1 ayı kart eklemeden kullanmanın yolu yok değil mi. ya da 1+1 yapılabiliyor mu game pass gibi

  • sorunuzu hiç anlayamadım hocam. kart eklemeden kullanmaktan kastınız üyelik almaksa zaten oradan üyelik alamıyorsunuz trde yok bu hizmet. eskiden uygulama üzerinden veya sony sitesinden alınıyordu artık vpnle de olsa o da alınmıyor çünkü kartınızın kayıtlı olduğu ülkeyi tanıyor.


    tek şansınız var o da cdkey, shopto veya amazon co.uk gibi sitelerden aylık veya yıllık kod alıp hesabınızda redeem etmek. orada da UK kod almaya dikkat edin ve hesabı açarken UK adresi girilmiş, açılış anında ve redeem anında vpn ile UK'e bağlı olmalısınız. sonra uygulamadan oyunlara erişirken vpn'e ihtiyacınız olmayacak.


    diğer sorunuza gelirsek şimdilik ehrhangi bir avantajlı/indirimli paket bulunmuyor. Christmas paketi tarzı bir şey bekliyorum ben sonyden zira black friday'i boş geçtiler. zaten geçen sene de bf'yi boş geçip yeni yıl kampanyası yapmışlardı.

  • lethele kullanıcısına yanıt

    hocam 1 aylık kod reedem edebilmek için kart bilgisi gerekiyormuş da o yüzden sormuştum. bir de 1+1 den kastım 1 ay aldım üstüne tekrar 1 ay aldım 2 ay mı oluyor yoksa kod yanıyor mu anlamındaydı.

  • PlayStation Now PC [ANA KONU]



    hocam hiç bilgim yok üst üste alınıyor mu diye ama zaten 2 kez 1 aylık alacağınıza aynı fiyata tek seferde 3 aylık alabilirsiniz.


    PlayStation Now PC [ANA KONU]



    kod redeem ederken kart bilgisi girmenize gerek olmuyor zira kendisi zaten aktif oluyor direkt. benim herhangi bir kart kaydım yok sony uk hesabımda .





  • lethele kullanıcısına yanıt

    1 aylıklarda hesapta kart ekli olması gerekiyor. 3 aylıkta ise kart ekleme zorunluluğu yok.

  • 10 aralıkta alınmış bi aylık devam eden üyelik var elimde,last of us 2 için kod aldım oynadım bitirdim,fiyat 40 lira(UK hesap),isteyen mesaj atabilir.


    10/01/22 ye kadar aktif


    The Frost nickli arkadasa satılmıstır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 14 Aralık 2021; 13:49:33 >
  • Arkadaşlar Merhaba PS NOW üyeliği alıp Spider-Man oynamak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlar var mı lütfen minnettar kalırım 🙏🙏😞😞

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aniltoshx A kullanıcısına yanıt
    Spydi şuan yok maalesef gow serisi uncharted 3 kadar tüm oyunlar ve lous 1 2 gibi oyunlar var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vpn açmadan açtığım bir UK hesabım var. 3 aylık kod alsam yine Vpn açmadan kodu reedem etsem olmuyor mu?

  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

    hesap uk ise direk ps now uygulamasını indirip giriş yapıp vpn siz reedemleyin,sorun olmuyor

  • Arkadaşlar Dualsense kontrolcüsü aldım. Gün içinde zorla da olsa UK üyeliğimi alıp deneme için 1 aylık üyelik satın aldım. Sistemden oldukça memnunum aklıma takılan birkaç nokta var yardımcı olabilirseniz sevinirim. İlki çok şart olmasa da görüntüyü daha kaliteli yapmak için ayar tarzı birşey yapabiliyor muyuz 100 mbps internet kullanıyorum. İkincisi de Last Of Us 2'de gitar çalınan bölümde dokunmatik kısmı çalışmadı yani mouse imleci görevi gördüğü için işlevini yerine getiremedi ds4windows'ta herhangi bir ayarı falan var mıdır? Bir de yıllık üyeliği en ucuza nasıl satın alabiliriz teşekkürler.

  • PlayStation Now'a Ocak Ayında Fury Unleashed, Mortal Kombat 11 ve Dahası Geliyor


    PlayStation Now PC [ANA KONU]


    Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now'a Ocak ayının bir parçası olarak Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Fury Unleashed, Kerbal Space Program: Enhanced Edition, Mortal Kombat 11, Super Time Force Ultra ve Unturned oyunlarını ekleyeceğini duyurdu. Yeni oyunlar 4 Ocak'ta erişime açılacak. PS Now henüz Türkiye'de mevcut değil.

     

    4 Ocak'ta erişime açılacak oyunlar

     

    - Final Fantasy XII: The Zodiac Age: Yüksek netlikte yeniden düzenleme, yeniden inşa edilmiş savaş tasarımı ve yenilenmiş görev sistemi dâhil birkaç modern geliştirme sunuyor. Sade görüntü ve ses iyileştirmeleri ile hem oyuna geri dönen hem de yeni oyuncular, Ivalice dünyasını kapsayan tamamen yeni ve iyileştirilmiş muhteşem bir macera deneyimi yaşayacak.

    - Fury Unleashed: Fury Unleashed her öldürmede kombonu artırdığın kombo odaklı bir roguelite aksiyon platform oyunudur. Belirli eşiklere ulaştığında hasar direncin ve iyileştirme güçlerin devreye girer! Bu oyunu tek bir nihai komboyla bile bitirebilirsin.

    - Kerbal Space Program: Enhanced Edition: Kerbal Space Program’da, Kerballar olarak bilinen yabancı bir ırkın uzay programının başına geçiyorsun. Elinin altında bulunan çok çeşitli malzemeyi kullanarak ve gerçek aerodinamik ve yörünge fiziği faktörlerini dikkate alarak – aksi halde uçmayabilir – uzay araçları inşa et. Uzay ekibini yörüngeye yerleştir, daha ötelere gönder, uzay üs ve istasyonları kurarak Kerbal güneş sistemindeki uydu ve gezegenleri keşfet, ufkunu daha da genişlet.

    - Mortal Kombat 11: İz bırakan serideki yeni geliştirmeler ile MK her zamankinden de daha iyi olarak geri döndü.

    - Super Time Force Ultra: Super Time Force Ultra aksiyon dolu ve zaman yolculuğu içeren bir platform oyunudur! Zamanın kontrolü sizin elinizde, onu bükerek ve esneterek savaş alanında kendi avantajınız için kullanabilirsiniz. Zamanı geri sarın ve ne zaman aksiyona dalacağınıza karar verin, geçmişteki halinizle bir ekip oluşturarak eşsiz bir tek oyunculu kooperatif deneyim yaşayın! 19 farklı karakteri kontrol edin, ve çok önceki geçmişten çok uzaktaki geleceğe kadar 6 değişik zaman diliminde savaşın.

    - Unturned: UNTURNED, günümüz toplumunun zombi istilasına uğramış harabeleri arasında kurtulanlardan biri olarak arkadaşlarınla birlikte çalışıp ittifaklar kuracağın bir serbest açık dünya hayatta kalma oyunu. Zombilere karşı hayatta kalmak için silah ile malzeme bul ve oyunda ilerledikçe farklı yükseltmeler elde etmek için kullanabileceğin deneyim puanlarını kazan.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_Nowa_Ocak_Ayinda_Fury_Unleashed_Mortal_Kombat_11_ve_Dahasi_Geliyor-112500.htm


    -----


    https://blog.playstation.com/2022/01/03/playstation-now-games-for-january-2022-mortal-kombat-11-final-fantasy-xii-the-zodiac-age-fury-unleashed


    PlayStation Now PC [ANA KONU]PlayStation Accessyoutube
    New PS4 games heading to PlayStation Now in January include Mortal Kombat 11, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Fury Unleashed, Unturned, Kerbal Space Program: Special Edition and Super Time Force Ultra. Not yet a subscriber? Head to playstation.com and try the seven-day free trial! PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/RosieCaddick88 Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DnCtNCN_nsjE&q=EgQuLZpEGLmSx48GIhBGHpI_lu3N9zLRGR7Ld4NCMgFy




  • Ghost of thusima gelene kadar bir daha ps now almam ilk aldığım da last of us 2 ve gowu bitirmiştim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.