Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (5519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Wolf0045 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
181.179
Cevap
1.522
Favori
9.850.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55175518551955205521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benzin olmuş neredeyse 8tl, euro olmuş 10.3 dolar olmuş 8.72. Yani çözümü zamanı gelince başka yerde aramak lazım. Arabam var ama dolmuşa biniyorum buna da sinirlenmem gerekir değil mi? Türkiye deyiz arkadaşlar Türkiye de.


    Forumdan bizim eleştirmemiz bir işe yaramayacak, Bu eleştirileri veya sesi Türk Oyun sitelerinin de etmesi gerek veya youtuberlerin. Gerçi öyle birşey etseler de bu doviz ile bu ekonomi ile bir şey olacağı yokta...

  • Eskiden de çok ucuzmuş 10 dolara gold edition alsaydım keşkeşimdi fiyatı diğer store'lara yaklaşmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne savunmasından bahsediyorsun? Mesajımı iyi oku istersen. Ben arabam var, dolmuşa biniyorum diyorum, sen bana ne diyorsun. Hey Yarabbim. Tek derdimiz sitemimiz oyun fiyatlarına değil, bak orada neler yazmışım tekrar okur musun?


    BENZİN 8tl az 20 tl olsun mu demişim  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 18 Haziran 2021; 21:13:32 >
  • US PSN'de fiyat ayni. UK PSN'de sadece 30 pence artmis. Tum PSN'leri tek tek incelemedim ama bizdeki gibi fahis bir zam hicbir yerde yoktur. UK PSN'e bagli oldugumuzu dusununce bu zammin mantikli bir aciklamasi olamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada Sony'nin hiç bir yerel firması bizdeki gibi kafasına göre hareket etmiyordur sanırım.Avrupa'da iki ayrı oyun 60 $'dan satılırken , burada birinin 180 TL , birinin 500 TL etiketiyle mağazada olduğunu da gördük zamanında.


    Bu firmalar her hangi bir ticari firma , ama Sony merkez buna hiç mi müdahale etmez , kontrol etmez ben bunu anlamıyorum.Al oyunlar bunlar kafana göre takıl mı diyorlar bunlara.Böyleyse Avrupa mağazalarında niye yok bu tuhaf durumlar.Kaç yıl oldu Tr mağazadan bir şey almadım.


    Mesele zam meselesi değil , zam gelmeyen bir şey yok , şikayet edilen konu tutarsızlık.

  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt

    Zamanında üstü kapalı açıklamışlardı , mal alır gibi oyunları Sony İngiltere'den alıp istedikleri fiyattan satıp kar etme mantığıyla hareket ediyorlar.Yani bakkal Ahmet amcadan çok farkları yok.Sony yerel fiyatlarla ilgilenmiyor.


    Sanırım konsol üssü'nin bir videosuna konuk olduğunda anlatmıştı uzak doğu'ya müdür olarak atanan arkadaş.


    Not : Kafasına göre derken tabi ki belli limitler dahilindedir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 18 Haziran 2021; 21:29:35 >

  • < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt
    1- Eğer dediğiniz gibi bize PS Türkiye satıyor olsaydı satın aldıktan sonra PS Türkiye'den mail ve fatura alırdık ancak bu mail PS İngiltere'den geliyor.

    2- Eğer Store'dan alınan oyunlar PS Türkiye'ye kâr olarak gitseydi PS Türkiye ekibi Store indirimlerinin reklamını yapardı ancak sadece kutulu Sony oyunlarının ve konsolun reklamını yapıyorlar. Sosyal medyada vs store indirimleriyle ilgili tüm reklamlar PS İngiltere'den paylaşılıyor.

    3- Sony neden Store'dan kendisi satmak yerine kârını yerel ofisine versin?

    4- Milyon dolarlık dijital oyun satışını PSTR gibi küçük bir ekibin kontrolüne vereceklerine ihtimal vermiyorum. Daha müşteri hizmetlerini beceremiyorlar.

    Bahsettiginiz eski PSTR yöneticisinin dediği şey store satışlarının PS Türkiye'nin elini kuvvetlendiriği, ne kadar çok satış olursa İngiltere tarafından o kadar çok önem verileceğine ilişkindi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • PSX 2021 Görürmüyüz artık. :) Özledik eski PSX'leri geri dönüş olsun artık.


    Sony, Amerika Birleşik Devletleri'nde PSX için yeni bir ticari marka başvurusunda bulundu.


    Çeviri yapacaktım ancak Translate'de çok sıkıntılı çevirdiği için. Aşağıya orijinal halini bıraktım.



    Arranging, organizing, and conducting exhibitions and conferences in the fields of entertainment and video games for non-business purposes and non-commercial purposes; Arranging and organizing online shows featuring video game playing and news; Entertainment services, namely, live performances featuring video game playing and news; Educational services, namely, conducting conferences, meeting, and networking events for professionals and consumers in the field of gaming; Entertainment services in the nature of providing news and information on current events and gaming via the internet, websites, podcasts, webcasts, webisodes, blogs, and videos




    Kaynak : https://tsdr.uspto.gov/documentviewer?caseId=sn90769589&docId=APP20210615112752#docIndex=1&page=1


    @Dark Saga @Old-Snake @Thejoker58906 @tospik @Press a Key





  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt

    Videonun bir yerinde bu dediğime yakın bir şeyler demişti , zaten üstü kapalı dememin sebebi bu.Olması gereken sizin dediğiniz gibi zaten , ben de şaşırmıştım.O yetkilinin hep yuvarlak cümleler kurduğunu biliyoruz.


    Peki madem tamamen İngiltere'den yönetiliyor fiyatlar , Avrupa'da Darksiders 3 ve RDR2 tüm mağazalarda 60 $ etiketiyle satılırken burada neden Darksiders 3 189 TL , RDR2 400-500 TL fiyatla mağazada yer aldı o dönem.İkisi de indirimsiz fiyatlardı.Buna İngiltere mi karar verdi.


    Belki dediğiniz gibidir ama Avrupa'da olmayan tuhaf tuhaf durumlar oluyor sık sık burada.


    Not : Videoya tekrar baktım , distribütör değiliz %100 Sony oluşumu diyor.Yani tüm ciro haliyle İngiltere'ye aktarılıyor.Sanırım kutulu oyunlarla ilgili başka bir yerde farklı bir şey denmişti.


    Bir soru üzerine az satacak oyunların fiyatını düşük tutmamız lazım öyle olsa diyor ama yukardaki örnekle çelişiyor.Yani tam anlatmadığı şeyler de var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 18 Haziran 2021; 22:59:57 >




  • Gelse de ortaklık şenlense...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 55175518551955205521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.